Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (5/3/2020) ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Πορεία αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες την Πέμπτη στα Προπύλαια


Αντιρατσιστικές συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις  καλούν σε πορεία αλληλεγγύης στους  πρόσφυγες και τους μετανάστες ενάντια στον ρατσισμό, τον φασισμό, τον ιμπεριαλισμό  και τον πόλεμο.

ΚΑΛΕΣΜΑ

                                                               Αθήνα 3/3/2020
Αυτή την Πέμπτη 5/3/2020 στήνουμε οδόφραγμα αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων και μεταναστών κόντρα στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας, στην ΕΕ, στον ρατσισμό, στον φασισμό, στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.

Απέναντι σε όλους αυτούς που κρατάνε άοπλους, αβοήθητους και εγκλωβισμένους ανάμεσα σε αντίπαλους στρατούς, μπροστά από φράχτες και μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανθρώπους που ξεσπιτώθηκαν από τα βάσανα και τις κακουχίες και αναζητούν ελάχιστη ελπίδα για να ζήσουν.

Υψώνουμε ασπίδα προστασίας προς τους πρόσφυγες και μετανάστες και βάζουμε μπλόκο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκφασισμού της κοινωνίας, που επιβάλλεται από τους ισχυρούς προς άγραν εξιλαστήριων θυμάτων.

Έλληνες και ξένοι, εργαζόμενοι και νεολαίοι, μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να παλέψουμε μαζί ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό.
  
Να βγούμε μαζί στον δρόμο και να σημάνουμε αντιφασιστικό συναγερμό απέναντι στα πογκρόμ και την ρατσιστική βία, στα νησιά, στον Έβρο και σε ολόκληρη τη χώρα. 

Ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των προσφύγων και μεταναστών από και προς την Ελλάδα και τις χώρες της ΕΕ!

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ : Πέμπτη 5/3 - Προπύλαια - 18:30

ΑΡΧΕΙΟ