Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ενάντια στην καταστολή ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ενάντια στην καταστολή

Κάτοικοι, εργαζόμενοι, συλλογικότητεςΤηλ. επικοινωνίας: 697 467 4846

Αθήνα, 24.09.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ενιαίο Κοινωνικό Μέτωπο Εξαρχείων ενάντια στην καταστολή καλεί σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019, στις 12 το μεσημέρι, στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος) με θέμα την αντίσταση στην κρατική εκστρατεία καταστολής και την υπεράσπιση των Εξαρχείων της αλληλεγγύης.

Καταλήψεις εκκενώνονται, πρόσφυγες μεταφέρονται από αυτοοργανωμένες στέγες σε στρατόπεδα με άθλιες συνθήκες, κοινωνικά κέντρα δέχονται επιθέσεις από τα ΜΑΤ, το κοντέινερ και όλα τα πανό στην πλατεία απομακρύνθηκαν, ενώ το ναρκεμπόριο και οι μαφίες καλά κρατούν. Τίποτα να μη μας θυμίζει πια πως τα Εξάρχεια είναι ένας ελεύθερος, κοινωνικός, δημόσιος χώρος, ένας χώρος ιδεών και πολιτισμού διαχρονικά.

Καλούμε όλες και όλους, εκπροσώπους του τύπου, κατοίκους, συλλογικότητες, εργαζομένους σε μια ανοιχτή συζήτηση όλων των ζητημάτων που μας απασχολούν. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι της συλλογικότητας και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από άτομα και συλλογικότητες και ερωτήσεις δημοσιογράφων.ΕΝΙΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ενάντια στην καταστολή

Κάτοικοι, εργαζόμενοι, συλλογικότητες


ΑΡΧΕΙΟ