Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΛΗΞΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ-ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Πάτρα, 07-03-2017 
 Οι κρατούμενοι των Φυλακών Πατρών, έπειτα από τρεις μήνες συνεχόμενων κινητοποιήσεων, αποφασίσαμε σήμερα 08/03/2017, να σταματήσουμε την εν λόγω κινητοποίηση μιας και ικανοποιήθηκαν -έστω και με καθυστέρηση-τα περισσότερα των αιτημάτων μας. Τα αιτήματα που δεν ικανοποιήθηκαν επαρκώς ακόμη έχουν να κάνουν με την ορθή λειτουργία της Γραμματείας του Καταστήματος και την απεντόμωση για τα οποία λάβαμε διαβεβαιώσεις ότι θα ρυθμιστούν το αμέσως επόμενο διάστημα.
Δηλώνουμε λοιπόν πως σε περίπτωση που τα εναπομείναντα αιτήματα δεν ρυθμιστούν εξ ολοκλήρου στο προσεχές διάστημα, θα επανέρθουμε με νέα κινητοποίηση στην οποία η διαλακτικότητα από πλευράς μας θα ισοδυναμεί με άγνωστη λέξη. Διότι  κατά την κινητοποίησή μας αυτή, δείξαμε αρκετές φορές την στοιχειώδη διαλλακτικότητα, σε αντίθεση με τους ιθύνοντες του καταστήματος, οι οποίοι προσπάθησαν πολλά, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα.

Ενημερώνουμε επίσης τους ιθύνοντες του καταστήματος ότι δεν θα δεχτούμε επ' ουδενί τον μέχρι πρότινος "μπούσουλα" που αφορούσε στον εκφασισμό της λειτουργίας του καταστήματος. Κάθε φορά που οποιοσδήποτε εκ των κρατουμένων στο Κατάστημα Πατρών θα υφίσταται την οποιαδήποτε διάκριση ή αποστέρηση των έννομων δικαιωμάτων του, θα ενεργοποιούμαστε ακαριαία, προστατεύοντας συντεταγμένα, με περισσή αλληλεγγύη, κάθε δικαίωμά μας που εκπορεύεται από τον καταστρατηγημένο κατά τ' άλλα σωφρονιστικό κώδικα.

Τέλος, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν θα δεχτούμε κανενός είδους εκδικητικές συμπεριφορές από τους ιθύνοντες του καταστήματος  "τιμωρώντας" μας κατ' αυτόν τον τρόπο, επειδή τολμήσαμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

Επιτροπή Αγώνα Κρατουμένων στο Κατάστημα Πατρώνα Π
ατρών

ΑΡΧΕΙΟ