Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Συνέντευξη τύπου για την Χριστίνα Κυριμοπούλου

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου

Σας καλούμε στη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου και ώρα 12 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Υπαλλήλων της Τράπεζας της Ελλάδας, οδός Σίνα 16 στο κέντρο της Αθήνας, όπου θα γίνει ενημέρωση για την υπόθεση της Χριστίνας Κυριμοπούλου, κρατούμενης από τα 15 της στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας.
Στη συνέντευξη η νομική εκπρόσωπος της Χρύσα Πετσιμέρη θα παρουσιάσει τις νομικές εκκρεμότητες, που στέκονται εμπόδιο στην αποφυλάκιση της Χριστίνας Κυριμοπούλου. Ακόμα θα γίνει παρουσίαση των υπογραφών διαμαρτυρίας της ακαδημαϊκής κοινότητας από την επίκουρη καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αφροδίτη Κουκουτσάκη καθώς και των χιλιάδων πολιτών που υπογράφουν για την άμεση αποφυλάκιση της Χριστίνας.
Θα μιλήσουν ακόμα εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων και του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης.
Τη συνέντευξη διοργανώνει η ομάδα στήριξης της Χριστίνας Κυριμοπούλου στην οποία συμμετέχουν οι: Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, ακαδημαϊκοί και πολίτες.

Tηλέφωνα επικοινωνίας: 2103635667, 6937667865

ΑΡΧΕΙΟ