Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2008

Ο αγώνας συνεχίζεται

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
Δελτίο Τύπου
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Ήταν μια συγκλονιστική μάχη. Ήταν ένας αγώνας μέσα και έξω από τις φυλακές. Ήταν ένα μάθημα αγώνα και αξιοπρέπειας. Χιλιάδες άνθρωποι μέσα στις φυλακές όρθωσαν το ανάστημά τους και διεκδίκησαν τα αυτονόητα: σεβασμό, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, εξανθρωπισμό ενός συστήματος που βασίζεται στη βία, το φόβο, την καταστολή. Και οι κρατούμενοι κέρδισαν την κοινωνία, έστειλαν μήνυμα ότι ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν γίνεται.

Δώσαμε όλοι και όλες μαζί μια μεγάλη μάχη. Οι κρατούμενοι\ες, το κίνημα αλληλεγγύης, οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες. Ήταν ένας όμορφος αγώνας. Και αυτός ο αγώνας δημιούργησε ρωγμές. Τα ψηλά τους τείχη, τα συρματοπλέγματα, οι βαρειές σιδερένιες πόρτες, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τις φωνές των χωρίς φωνή, δεν μπόρεσαν να φυλακίσουν την οργή και την απελπισία.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, κάτω από την πίεση του κινήματος, αναγκάστηκε να κάνει υποχωρήσεις. Ωστόσο, οι κρατούμενοι/ες δεν σταματούν. Το κίνημα αλληλεγγύης δεν σταματά. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, με την ίδια συνέπεια, με την ίδια αποφασιστικότητα, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Όπως τότε, που η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, έκανε τα πρώτα της βήματα. Για να μην υπάρξουν ποτέ 15χρονοι Ματιέα που να χάνουν τη ζωή τους μέσα στην «τρέλα» και την βαρβαρότητα της φυλακής.

Το πρώτο βήμα έγινε. Έχουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Οι ανθρωποφύλακες δεν μπορούν, πλέον, να δρουν ανενόχλητοι. Θα συνεχίσουμε μέχρι να πάψει να βασιλεύει η αδικία μέσα στις φυλακές. Θα συνεχίσουμε μέχρι και ο τελευταίος κρατούμενος να έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματά του. Θα συνεχίσουμε μέχρι να καταργηθούν ολοκληρωτικά τα 4/5, μέχρι οι άδειες να είναι μια πραγματικότητα, χωρίς να μπαίνουν εμπόδια. Θα συνεχίσουμε μέχρι να καταργηθεί το αίσχος των φυλακών ανηλίκων, μέχρι οι δικαστές να σταματήσουν να μοιράζουν χρόνια σαν στραγάλια. Θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για μια κοινωνία που οι φυλακές θα είναι ένα μακρινό και σκοτεινό παρελθόν.

Η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων χαιρετίζει τους χιλιάδες αλληλέγγυους και αλληλέγγυες, τα αδέλφια μας μέσα στις φυλακές, όλες τις κινήσεις και ομάδες που μέσα από διαφορετικούς δρόμους συμπαραστάθηκαν στον αγώνα των κρατουμένων, τις οικογένειες και τους συγγενείς τους, οι οποίοι βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και τις συνεχείς διακρίσεις.

Μόνο αυτή την υπόσχεση δίνουμε. Θα συνεχίσουμε γιατί το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ΄ όλα τα κελιά.

Για περισσότερες πληροφορίες Αννίτα Μιχαηλίδου 6946391657, Πάνος Λάμπρου 6944 361139, Ιωάννα Δρόσου 6936514299

Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Ξεκινήσαμε τον αγώνα μας πριν από 18 μέρες. 10.000 κρατούμενοι και κρατούμενες με την αποχή συσσιτίου και στη συνέχεια με την απεργία πείνας αγωνιστήκαμε ενάντια στην αθλιότητα των φυλακών και την αδιαφορία του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Από αύριο, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, οι κρατούμενοι των φυλακών της χώρας δηλώνουμε ότι αναστέλλουμε τις κινητοποιήσεις μας διακόπτοντας την απεργία πείνας.
Το νομοσχέδιο που καταθέτει στη Βουλή το υπουργείο Δικαιοσύνης αφορά λίγα από τα αιτήματά μας. Ο υπουργός οφείλει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του για την άμεση αποφυλάκιση του αριθμού των κρατουμένων που εξαγγέλλει και παράλληλα να προχωρήσει σε συγκεκριμένα μέτρα που θα αφορούν το σύνολο των αιτημάτων μας. Εμείς οι κρατούμενοι αυτό το νομοσχέδιο το αντιμετωπίζουμε σαν ένα πρώτο βήμα, αποτέλεσμα του αγώνα μας και της αλληλεγγύης της κοινωνίας, αλλά δεν μας καλύπτει, δεν λύνει τα βασικά προβλήματά μας.
Με τον αγώνα μας διεκδικήσαμε πάνω από όλα την αξιοπρέπειά μας. Και αυτή την αξιοπρέπεια δεν τη χαρίζουμε σε κανέναν υπουργό και σε κανένα δεσμοφύλακα. Δεν θα ανεχτούμε καμία αυθαιρεσία, καμία εκδικητική μεταγωγή, κανένα εκφοβιστικό πειθαρχικό. Είμαστε όρθιοι και θα μείνουμε όρθιοι.
Απαιτούμε από τη Βουλή να προχωρήσει στην ολοκληρωτική κατάργηση του ορίου των 4/5 στις ποινές για διάφορα αδικήματα, στην κατάργηση της άθροισης των πειθαρχικών ποινών και στην επέκταση των ευνοϊκών διατάξεων για τις άδειες και την υφ’ όρον απόλυση σε όλες τις κατηγορίες καταδικασμένων. Ακόμα, απαιτούμε οι γενικόλογες εξαγγελίες του υπουργού Δικαιοσύνης για τη βελτίωση των συνθηκών στις φυλακές (κατάργηση των φυλακών ανηλίκων, λειτουργία θεραπευτικών κέντρων για τους τοξικοεξαρτημένους, εφαρμογή της κοινωνικής εργασίας σε αντικατάσταση της φυλάκισης, αναβάθμιση της νοσοκομειακής περίθαλψης των κρατουμένων, ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία ευνοϊκών ευρωπαϊκών ρυθμίσεων κ.λπ.) να γίνουν νόμος μέσα στους επόμενους τρεις μήνες.
Τέλος, ευχαριστούμε το κίνημα αλληλεγγύης, κάθε φορέα, κόμμα, μέσο ενημέρωσης και αγωνιστή που μας συμπαραστέκεται με όποιον τρόπο διαλέγει και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας ενάντια στις χωματερές ανθρώπων, για τη δικαίωση όλων των αιτημάτων μας συνεχίζεται.

Επιτροπή Κρατουμένων

Αλέξανδρος Κόλα
Αμπντέλ Χαλίμ Φατάχ
Ρανία Τζαμπάρ
Ντάνι Καραμπουλέα
Βαγγέλης Πάλλης

Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008

18/11: ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
από την πλατεία Ελευθερίας στις φυλακές Κορυδαλλού

ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 6μ.μ.

Τριάντα πέντε χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, τότε που χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι κραύγαζαν "Ελλάς Ελλήνων Φυλακισμένων", η μαζική απεργία πείνας των κρατουμένων αυτές τις μέρες μας θυμίζει ότι ο αγώνας ενάντια στους φύλακες κάθε είδους και τις φυλακές παλιές και σύγχρονες συνεχίζεται.

Ο αγώνας των φυλακισμένων είναι δίκαιος. Αγωνίζονται για την αξιοπρέπειά τους, ενάντια στη σωφρονιστική βαρβαρότητα και τον εξευτελισμό της ζωής τους. Οι κρατούμενοι και οι κρατούμενες των ελληνικών φυλακών εδώ και δεκαπέντε μέρες, με την μεγαλύτερη απεργία πείνας στον κόσμο, αποτελούν το ωραιότερο παράδειγμα σύζευξης της οργής με την αντίσταση, της αγωνίας με τον αγώνα.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης, που επί δεκαετίες οργάνωσε την αυστηροποίηση των ποινών, τους εκβιασμούς και την καταπίεση των φυλακισμένων, την ασυδοσία των δεσμοφυλάκων και την εξαθλίωση των κρατουμένων, τώρα εξαγγέλλει ψίχουλα, εξαπολύει παχιά λόγια και προσπαθεί να ξεγελάσει τους κρατούμενους και την κοινωνία.

Οι κρατούμενοι δεν κάμπτονται. Έχουν βαρεθεί τα "θα" των αρχόντων. Συνεχίζουν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην απεργία πείνας. Είμαστε ολόψυχα στο πλευρό τους.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

Δεν σέβονται ούτε τους νεκρούς

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008


Η ιστορία και η κουλτούρα μας έδειχναν πάτα σεβασμό στους νεκρούς και τις οικογένειές τους. Φαίνεται, όμως, ότι οι εποχές πέρασαν και άλλα ήθη, πλέον, εφαρμόζονται. Η αγριότητα των ανθρωποφυλάκων ξεπέρασε κάθε όριο. Σήμερα, 18/11 στο 3ο νεκροταφείο Νίκαιας κηδεύτηκε η μάνα και η σύζυγος κρατουμένων. Η κ. Ελένη, πριν πεθάνει είχε ως τελευταία επιθυμία να ταφεί στον Κορυδαλλό, για να είναι δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.
Σύζυγος και υιός, μετά από εντολή του υπουργείου Δικαιοσύνης πήραν άδεια για να παραβρεθούν στην κηδεία.

Πράγματι, και οι δυο έφτασαν σιδεροδέσμιοι στο χώρο του νεκροταφείου, ωστόσο, τους επέτρεψαν να μπουν στο χώρο της εκκλησίας για ελάχιστα λεπτά. Αμέσως μετά, άντρες της ασφάλειας τους οδήγησαν στην κλούβα χωρίς να τους δώσουν τη δυνατότητα να πουν το τελευταίο χαίρε και να ρίξουν χώμα στο μνήμα. Μετά από διαμαρτυρία μελών της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, άντρες της ασφάλειας επιτέθηκαν και επιχείρησαν να συλλάβουν την Ιωάννα Δρόσου και τον Πάνο Λάμπρου.

Αμέσως μετά, η Πρωτοβουλία επικοινώνησε με το υπουργείο Δικαιοσύνης, καθιστώντας υπεύθυνη την πολιτική ηγεσία για τη βάναυση και πρωτόγνωρη αυτή στάση. Μετά από αρκετές επικοινωνίες, εκπρόσωποι του υπουργείου, μας ζήτησαν να μεταφέρουμε τη συγνώμη τους στην οικογένεια, ενώ μας υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν εντολή να ξαναγυρίσουν πίσω, ώστε να προλάβουν να παραβρεθούν στην ταφή. Τα μέλη της Πρωτοβουλίας μετέφεραν την είδηση στους συγγενείς και ζήτησαν να καθυστερήσει η κηδεία. Πράγματι, για αρκετή ώρα υπήρξε αναμονή, αλλά μάταια. Η κ. Ελένη σκεπάστηκε χωρίς το τελευταίο χαίρε, χωρίς το δάκρυ του πανάκριβου παιδιού της, αλλά και του άντρα της.

Στη συνέχεια υπήρξε νέα επικοινωνία των μελών της Πρωτοβουλίας με εκπροσώπους του υπουργείου, όπου μας μετέφεραν ότι παρά τη σαφή εντολή του κ. Κουτσούκη να γυρίσουν πίσω οι δύο κρατούμενοι, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Στην ερώτηση μας ποιος, τελικά έχει την ευθύνη για αυτή την απίστευτη βαρβαρότητα, οι απαντήσεις ήταν ασαφείς. Το μόνο που ειπώθηκε ήταν ότι το Μεταγωγών ανήκει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, ουδείς αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Ντροπή, ντροπή, ντροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες 6944 361139, 6936514299

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Φυλακές

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
Αποδόμηση των μέτρων Χατζηγάκη
Της ΒΑΝΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ


Ως ανεπαρκή απορρίπτονται από όλους τους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας τα μέτρα-ασπιρίνες που εξήγγειλε η κυβέρνηση για τις φυλακές ερήμην των θεσμικών φορέων. Σε αντίθεση με το υπουργείο Δικαιοσύνης, που πανηγυρίζει για τις... θαρραλέες και πρωτοποριακές ρυθμίσεις, οι δικηγόροι εκφράζουν την έντονη αποδοκιμασία τους, εκτιμώντας ότι δεν δίνουν καμιά απάντηση στα αιτήματα των φυλακισμένων.

«Τα εξαγγελθέντα μέτρα δεν λύνουν το πρόβλημα των κρατουμένων, που δεν είναι μόνο ποσοτικό. Είναι κυρίως ποιοτικό και αφορά την αντιμετώπισή τους ως ατόμων επανεντάξιμων στην κοινωνία και όχι ως αριθμών αγνώστου ταυτότητος», υπογραμμίζει η Ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων, που συνεδρίασε στο Ναύπλιο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, κατηγορεί το υπουργείο Δικαιοσύνης για αποστεωμένες αντιλήψεις, αφού εξακολουθεί να αρνείται το θεσμικό δικαίωμα στους δικηγορικούς συλλόγους να επισκέπτονται τις φυλακές, και καλεί τον πρόεδρο του Κεντρικού Επιστημονικού Συμβουλίου Φυλακών (ΚΕΣΦ) να υποβάλει αμέσως την παραίτησή του.

Και ενώ πληθαίνουν οι φωνές συμπαράστασης στον αγώνα των κρατουμένων -πάνω από 3.000 πολίτες, ανάμεσά τους άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, βουλευτές, πανεπιστημιακοί, αντιστασιακοί, κ.ά., ζητούν την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους- το υπουργείο Δικαιοσύνης αρνείται πεισματικά να συναντήσει εκπροσώπους των φυλακισμένων. «Στην κρίσιμη φάση στην οποία βρίσκονται οι φυλακές, κανένα βήμα δεν μπορεί να γίνει, αν δεν απαντήσει θετικά ο υπουργός στο αίτημα», διαμηνύει η Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, η οποία με αναλυτικό υπόμνημα εξηγεί γιατί οι νομοθετικές ρυθμίσεις που εξαγγέλθηκαν αφήνουν ανέγγιχτα τα πιο κρίσιμα ζητήματα:

Πειθαρχικές ποινές.

Οι κρατούμενοι ζητούν άμεση κατάργηση της σωρευτικής άθροισης του χρόνου διαγραφής των πειθαρχικών ποινών και αποσύνδεσης από την άδεια και την υφ' όρους απόλυση, και αντί αυτών εξαγγέλλεται ρύθμιση για τη συγχώνευσή τους. Μειώνεται ο χρόνος παραγραφής για τις μικρές πειθαρχικές ποινές, αλλά παραμένουν εκτός ρύθμισης οι σοβαρότερες, όπως είναι η «απείθεια» σε εντολή σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ούτε για τη μία ούτε για την άλλη ρύθμιση υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη για το πώς και πότε θα υλοποιηθούν και δεν προκύπτει αν πρόκειται για ρυθμίσεις έκτακτες ή διαρκείς.

Ταχύτερη απόλυση υπό όρους για τις ποινές μέχρι 5 χρόνια.

Τι σημαίνει η εξαγγελία; Μείωση του χρόνου παραμονής στις φυλακές των κρατουμένων για πλημμελήματα έως 5 μήνες για όσους κρατούνται με ποινές έως 2 χρόνια, και 2-4 μήνες στις ποινές άνω των 2 χρόνων. Αν προσμετρηθεί και η δυνατότητα ευεργετικού υπολογισμού, το όφελος περιορίζεται σε 2,5 στην πρώτη περίπτωση και 1-2 μήνες στη δεύτερη. Η επέκταση των 3/5, αντί των 4/5, ως ελάχιστου ορίου έκτισης ποινής για την υπό όρους απόλυση στα κακουργήματα για ναρκωτικά περιλαμβάνει εξαίρεση για τις καταδίκες για εμπορία κατ' επάγγελμα, κατηγορία που αποδίδεται συστηματικά ακόμη και στους χρήστες.

Εφάπαξ μείωση των ποινών.

Το υπουργείο αντιπροτείνει την έκτακτη (εφάπαξ) μετατροπή των ποινών έως 5 ετών σε χρηματικές. Το μέτρο μπορεί να ωφελήσει ελάχιστους κρατούμενους, αφού το κόστος για την εξαγορά της ποινής είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους που προέρχονται από τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα. Ολοι οι υπόλοιποι κρατούμενοι (πάνω από 6.700) δεν υπάγονται στη ρύθμιση.

Αδειες.

Η αύξηση της άδειας κατά 1 ημέρα είναι ελάχιστη και άτολμη. Επιπλέον, παρά την εξομοίωση των όρων για τη χορήγηση των τακτικών αδειών στους καταδικασμένους για ναρκωτικά, η εξαίρεση που εισάγεται ως προς την εμπορία και η αοριστία της διάταξης ως προς τις «μεγάλες ποσότητες» αφήνει εκτός της ρύθμισης σημαντικό αριθμό κρατουμένων.

Προφυλάκιση.

Το υπουργείο εξαγγέλλει μείωση στους 12 μήνες με εξαιρέσεις για τα κακουργήματα που επισύρουν ποινή 20 χρόνων ή ισόβια. Αυτά αφορούν περισσότερα από 25 άρθρα του Ποινικού Κώδικα.

Φυλακές Ανηλίκων.

Εξαγγέλλεται η μελέτη του ζητήματος, χωρίς ρητή δέσμευση του υπουργού για την κατάργησή τους και χωρίς καμιά μέριμνα για τους ανηλίκους απεργούς πείνας.

Μεταγωγές.

Παραμένει αναπάντητο το αίτημα για κατάργηση της απάνθρωπης μεταφοράς των κρατουμένων δεμένων με χειροπέδες πισθάγκωνα μέσα στα αστυνομικά οχήματα. *

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
«Η Δικαιοσύνη σε τέλμα, το υπουργείο σε λήθαργο»

Δριμύ «κατηγορώ» εναντίον του υπ. Δικαιοσύνης Σωτ. Χατζηγάκη εξαπολύει η Ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας για την απαράδεκτη κατάσταση στο χώρο της Δικαιοσύνης και προαναγγέλλει αγωνιστικές κινητοποιήσεις. «Η Δικαιοσύνη ευρίσκεται σε τέλμα, το υπ. Δικαιοσύνης είναι σε λήθαργο. Τα κενά σε δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους και το γενικότερο χαλάρωμα καθιστούν τις συνθήκες απονομής Δικαιοσύνης κάκιστες. Η αρνησιδικία είναι πλέον δεδομένη, η κοινωνία σε απόγνωση, τα κτίρια άθλια, στα οποία στεγάζεται μια Δικαιοσύνη υποβαθμισμένη εξελισσόμενη σε εισπρακτικού χαρακτήρα» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της. Εξουσιοδοτεί μάλιστα τη συντονιστική επιτροπή στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή της να αποφασίσει τη λήψη μέτρων, συμπεριλαμβανομένης της αποχής, για την κατ' εξακολούθηση αρνητική συμπεριφορά του κ. Χατζηγάκη, τον οποιο θεωρεί υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση στη Δικαιοσύνη. «Για τον κ. υπουργό η Ελλάδα ευρίσκεται μόνο στην εκλογική του περιφέρεια» καταλήγουν οι δικηγόροι.

«Ο υπουργός θεωρεί ότι είμαστε ηλίθιοι και όχι κρατούμενοι»
Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΣΩΤΗΡΧΟΥ
Δριμύ «κατηγορώ» για τον υπουργό Δικαιοσύνης μέσα από τις φυλακές απευθύνει μέσω της «Ε» μια κρατούμενη.


«Για να κάνεις απεργία πείνας πρέπει να έχεις πολύ ισχυρό κίνητρο. Το ισχυρότερο κίνητρο είναι η θέληση για ζωή, για ένα καλύτερο αύριο. Γι' αυτό παλεύουμε όλοι εδώ μέσα». Αυτός ο αγώνας, που ξεκίνησε πριν από δύο βδομάδες, τον οποίο αποσιωπούν τα περισσότερα ΜΜΕ πλην του Τύπου, είναι ο αγώνας των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές. Αυτά είναι τα λόγια μιας 30χρονης κρατούμενης, της Αθηνάς, που μας μίλησε για ελπίδα: «Μέρα με τη μέρα αρχίζεις και βλέπεις τις κοπέλες, που ναι μεν βγάζουν φοβερή δύναμη ψυχής αλλά αρχίζουν και καταρρέουν σωματικά. Παρ' όλα αυτά δεν χάνουν την ελπίδα τους. Ακόμη και με την τόση αδιαφορία από τον υπουργό εμείς ελπίζουμε. Κύριε Χατζηγάκη, ο πρωθυπουργός είπε να κυβερνήσετε σεμνά και ταπεινά, όχι βουβά, κοροϊδευτικά και αδιάφορα. Μην ξεχνάτε ότι είστε αιρετός του λαού. Εμάς εκπροσωπείτε και θα έπρεπε τουλάχιστον να μας ακούσετε. Πότε επιτέλους θα γίνει αυτή η πολυπόθητη επίσκεψή σας σε ένα από τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας; Γιατί με την αδιαφορία που δείχνετε πιστεύω ότι θα μπορούσατε να πάτε σε οποιαδήποτε φυλακή του κόσμου, εκτός από κάποια ελληνική».

Η απορία της; «Πώς μπορεί ο υπουργός να κοιμάται ήσυχος όταν γνωρίζει ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να πεθάνει κάποιος; Διαμαρτυρόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε, βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια μας τη ζωή. Αλλά ούτως ή άλλως εδωπέρα μας έχουν καταδικάσει σε θάνατο φαίνεται, αφού μόνο τους νεκρούς δεν ακούς...».

Συγκλονίζει η μαρτυρία της για τις περίφημες νέες φυλακές, τρόφιμος η ίδια σε μια τέτοια:

* «Ο υπουργός αναφέρει ότι θα παραδοθούν άλλες τρεις φυλακές μέχρι το τέλος του 2009. Πώς το λέει αυτό όταν οι ήδη υπάρχουσες δεν μπορούν να λειτουργήσουν; Εμείς στον Ελεώνα Θήβας είμαστε η τελευταία φυλακή που έχει παραδοθεί. Λειτουργούμε εδώ και 6 μήνες και δεν έχει λυθεί κανένα από τα προβλήματα που βρήκαμε όταν ήρθαμε, και θέλει να παραδώσει και άλλες φυλακές; Αν οι νέες φυλακές είναι παρόμοιες με τη δική μας, θα συμβούλευα τους συγκρατούμενούς μου να προσπαθήσουν να παραμείνουν εκεί που είναι. Τι να πω; Οτι δεν έχουμε θέρμανση με τέτοιον καιρό; Οτι δεν υπάρχει ζεστό νερό; Οτι πολύ συχνά κόβεται το ρεύμα και επειδή λειτουργούμε με αντλίες όταν κοπεί το ρεύμα δεν έχουμε ούτε νερό; Για να καταλάβετε, όταν πάμε στην τουαλέτα και δεν έχει νερό χρησιμοποιούμε εμφιαλωμένο... Ας φροντίσουν να λειτουργήσουν τα ήδη υπάρχοντα σωφρονιστικά κασταστήματα και μετά ας κάνει κι άλλα. Το κυριότερο; Δεν σκέφτηκαν ότι θα έπρεπε να μας είχαν καλύψει και ιατροφαρμακευτικά: επιτρέπεται σε μια γυναικεία φυλακή που υπάρχουν 18 μωρά να μην υπάρχει εφημερεύων γιατρός, παιδίατρος ή γυναικολόγος; Αλλά εδώ κάνουμε απεργία πάνω από 6.000 κρατούμενοι και δεν έχουν φροντίσει να υπάρχει ένα ασθενοφόρο έξω από τις φυλακές...».

Το χειρότερο; «Είναι πολύ δύσκολο για τις οικογένειές μας να μας επισκεφθούν αν δεν έχουν δικό τους μέσο, αφού εδώ δεν έρχεται ούτε λεωφορείο ούτε τρένο. Επιπλέον δεν έρχονται τόσο συχνά ούτε οι συνήγοροι, από τους οποίους κρέμεται η ζωή μας...».

Η Αθηνά είναι θυμωμένη με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός: «Ο κ. Χατζηγάκης θεωρεί ότι είμαστε ηλίθιοι και όχι κρατούμενοι. Το γεγονός ότι είμαστε έγκλειστοι σε μια φυλακή δεν σημαίνει ότι έχει φυλακιστεί και το μυαλό μας. Οι ανακοινώσεις του υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας».

Γιατί;

* «Πρώτον δεν μπήκε καν στη διαδικασία να στείλει αυτά που ανακοίνωσε στις φυλακές για να αποφασίσουμε αν πρέπει να συνεχίσουμε ή να σταματήσουμε. Αφησε στην ευχέρεια της κάθε φυλακής το αν θα κατεβάσουν την ανακοίνωση από το Ιντερνετ για να τη δώσουν στους κρατούμενους να τη διαβάσουν, διότι αν δεν το γνωρίζει ο υπουργός, ας μάθει από μένα ότι η χρήση του Ιντερνετ απαγορεύεται για τους κρατούμενους».

* «Διατυμπανίζει ότι έχει ικανοποιήσει τα 14 από τα 16 αιτήματά μας και επί της ουσίας δεν έχει ικανοποιήσει ούτε μισό: δεν μπορεί να λέει ότι αποφυλακίζονται αυτοί που έχουν καταδικαστεί για ναρκωτικά με υφ' όρους απόλυση στα 3/5 και να εξαιρεί όσους είναι δικασμένους κατ' επάγγελμα ή για μεγάλη ποσότητα. Ολοι όσοι είναι δικασμένοι για ναρκωτικά είναι χαρακτηρισμένοι κατ' επάγγελμα και αν λάβουμε υπόψη μας για μεγάλη ποσότητα ότι είναι πέραν του γραμμαρίου που ορίζει, τότε δεν θα αποφυλακιστεί κανείς».

* «Δεν λέει τίποτα για τα οικονομικά εγκλήματα ούτε για τις καθείρξεις -όσους είναι καταδικασμένους πάνω από 5 χρόνια. Και ο πιο ανόητος καταλαβαίνει ότι η διαφορά είναι ελάχιστη, όταν λέει ότι όποιος έχει ποινή 2-5 χρόνια μπορεί να αποφυλακιστεί με το 1/3 αντί με τα 2/5».

* «Επίσης δεν μπορεί να λέει πως οι ποινές είναι πληρωτέες μέχρι 5 χρόνια και συγχρόνως η τιμή τους να έχει πάει από 300 στα 600 ευρώ τον μήνα. Οι περισσότεροι δικασμένοι μέχρι 5 χρόνια, ή χρήστες είναι ή έχουν υπεξαιρέσει μικρά ποσά: αν κάποιος δικασμένος για υπεξαίρεση έχει να δώσει 30 και 35.000 για να εξαγοράσει την ποινή του θα τα έδινε πίσω σε αυτόν από τον οποίο τα είχε υπεξαιρέσει και δεν θα έμπαινε καθόλου φυλακή».

* «Ας δεχτούμε ότι μας δίνει μία μέρα επιπλέον στην κάθε άδεια: αυτό είναι το μισό αίτημα που υπόσχεται να μας ικανοποιήσει. Για όλα τα υπόλοιπα, εξαγγέλλει αοριστολογίες και επί της ουσίας δεν απαντά σε τίποτα».

Τρίκαλα: Απελπισία
ΧΡ. ΚΟΝ

«Εφοδο» στις φυλακές Τρικάλων με περίπου τριάντα αυτοκίνητα, κόρνες και μεγαφωνικές, έκαναν χθες το μεσημέρι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της Πρωτοβουλίας για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων, σε ένδειξη συμπαράστασης στους απεργούς πείνας των φυλακών Τρικάλων. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν στους φυλακισμένους με ντουντούκες αλλά και με μεγαφωνική εγκατάσταση που έστησαν εκείνη τη στιγμή, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν διαπραγματεύσεων με τον διευθυντή των φυλακών κ. Ντάφο, παρουσία του βουλευτή Τ. Κουράκη, επισκέφθηκαν τους απεργούς πείνας που έχουν ραμμένο το στόμα. Μετά τη συνάντηση με τους τρεις Κούρδους κρατούμενους των φυλακών Τρικάλων που έχουν ράψει τα χείλη τους, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης δήλωσε: «Η συνομιλία με ανθρώπους που έχουν ραμμένα χείλη υπερβαίνει κάθε μορφή επικοινωνίας. Μία λέξη μόνον εκφέρεται: απελπισία».

Στη φυλακή για χρέη στο ΤΕΒΕ όταν η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα σκάνδαλα
Η Αθηνά δεν θέλει να μιλήσει για τον εαυτό της. Αλλά για κάνα δυο άλλες «πάρα πολύ άδικες» περιπτώσεις.

Η Μαρία είναι 55 χρόνων: είχε βιοτεχνία φασόν. Κάποια στιγμή, όταν άρχισαν να δίνουν δουλειές φασόν σε Βουλγαρία και αλλού για πιο φτηνά εργατικά, δεν μπόρεσε να καλύψει τις υποχρεώσεις της. Προτίμησε να πληρώσει το προσωπικό και όχι το ΤΕΒΕ. Δέκα χρόνια αφ' ότου έκλεισε την επιχείρηση, καταδικάστηκε για χρέη στο ΤΕΒΕ σε έναν χρόνο φυλάκισης, «τη στιγμή που είχε βρει μια δουλειά και μπορούσε να ζει αξιοπρεπώς. Επειδή δεν μπορεί να πληρώσει για να εξαγοράσει την ποινή, αναγκαστικά την εκτίει. Εχει τρία παιδιά. Το μικρό δεν γνωρίζει ότι είναι στη φυλακή, διότι ντρέπεται να του το πει...».

Την άλλη, που είναι πολύ προσωπική υπόθεση, δεν ξέρει πώς να τη διατυπώσει, για να μην προδώσει την εμπιστοσύνη αυτής που της το εξομολογήθηκε: η Ν. είχε κόρη που ήταν χρήστης -την έχασε τελικά-, η οποία έκρυβε τα ναρκωτικά στο σπίτι της μητέρας της. Κάποια στιγμή έκανε έρευνα η Αστυνομία στο σπίτι της και πήρε επάνω της όλη την ευθύνη. Το δικαστήριο δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και την καταδίκασε σε περισσότερα από 30 χρόνια.

Το τελευταίο της παράπονο: «Ολοι ασχολούνται μόνο με το Βατοπέδι. Αυτή τη στιγμή εμείς δεν υπάρχουμε πουθενά. Κι ας γνωρίζουμε όλοι ότι στο τέλος και υποψίες να υπάρχουν για κάποιον υψηλά ιστάμενο ότι είναι ένοχος, δεν θα τιμωρηθεί, δεν θα δικαστεί και δεν θα καταδικαστεί κανένας τους...». Τι να πει κανείς και για τα άλλα σκάνδαλα των ομολόγων, των κουμπάρων, τα χρέη του κράτους στα ασφαλιστικά Ταμεία, κ.λπ., κ.λπ. Η Αθηνά εκτίει ποινή για υπεξαίρεση, σαφώς μικρότερων ποσών...

«Εδώ η λογική δεν έχει θέση»
Ακόμη μία έκκληση από τις φυλακές.
ΙΩ.Σ.


Νίκος, 30 χρόνων, κρατούμενος για ναρκωτικά: «Ελπίζω πως οι χρόνιες κραυγές αγωνίας και απόγνωσης από τα στόματα των χιλιάδων ψυχών επιτέλους θα ακουστούν.

Η κατάσταση στις φυλακές και στις αίθουσες των δικαστηρίων είναι απαράδεκτη για τη χώρα μας. Οι δίκες-εξπρές με ποινές που περνούν τα όρια της λογικής είναι σύνηθες φαινόμενο καθώς και το δικαίωμα βάσει νόμου που έχει δοθεί στα δικαστήρια να κρίνουν και να τιμωρούν κατά βούληση χωρίς κανένα όριο στην ποινή που θα επιβάλουν. Είναι οι νόμοι για τα ναρκωτικά, που αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό αδικημάτων, που έχουν αποτέλεσμα τον υπερπληθυσμό των τελευταίων χρόνων και την αύξηση των κρατουμένων με γεωμετρικό ρυθμό.

Στις φυλακές η λογική δεν έχει θέση. Αδικαιολόγητα πειθαρχικά, ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εξευτελισμός στις μεταγωγές, μη χορήγηση αδειών-αναστολών, αποκλεισμός των φυλακών σε εξωτερικούς φορείς, ολιγόλεπτα επισκεπτήρια, ανεπαρκής σίτιση... (σ.σ.: βάλτε αποσιωπητικά, γιατί αν καθόμαστε να τα απαριθμούμε, θα γράφετε μέχρι αύριο).

Οι ψεύτικες υποσχέσεις που ανακοινώνονται από τους κατά σειρά ετών υπουργούς Δικαιοσύνης ήρθε η ώρα να σταματήσουν. Τα προβλήματα των ελληνικών φυλακών δεν λύνονται με ημίμετρα και πολιτικές μεταθέσεις ευθυνών. Το υπουργείο Δικαιοσύνης πρέπει να κάνει το καθήκον του και να αναλάβει την ευθύνη για την κατάσταση αυτή. Ο κύριος υπουργός πρέπει να λάβει πλήρη γνώση για τα ζητήματα των φυλακών και να δράσει άμεσα για την αποσυμφόρησή τους, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα αιτήματά μας.

Χιλιάδες που βρίσκονται στις άθλιες καινούργιες και παλιές φυλακές έχουμε φτάσει στα ανθρώπινα όριά μας. Η ανάγκη για μια γενναία και εκ θεμελίων αλλαγή του νομοθετικού συστήματος είναι πλέον επιτακτική για την επιβίωση όλων μας».

Για τη μεταφορά ΙΩ.Σ.

http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=18.11.2008,id=28250580,33974100,50253012,55661140,63552468,77594964

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2008

3.000 πολίτες υπογράφουν συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των κρατουμένων

Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Κρατουμένων

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Δελτίο Τύπου

Με μια πρωτοφανή σε μαζικότητα απεργία πείνας οι κρατούμενοι δίνουν αγώνα ζωής και αξιοπρέπειας ενάντια στις μεσαιωνικές συνθήκες που επικρατούν στις ελληνικές φυλακές. Η υπομονή τους έχει πια εξαντληθεί. Η οργή τους δεν μπορεί να φυλακιστεί. Οι φωνές τους ενώνονται σε μια κραυγή που περνά τα τείχη της φυλακής.
Ενώνουμε τη δική μας φωνή με αυτή των έγκλειστων συμπολιτών μας και ζητάμε την άμεση λύση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Ανάμεσά τους άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, όπως οι Άννα Βαγενά, Καλλιόπη Βέτα, Λευτέρης Βογιατζής, Παντελής Βούλγαρης, Ρέα Γαλανάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Κάτια Γέρου, Μιχάλης Γκανάς, Φοίβος Δεληβοριάς, Κική Δημουλά, Ζυράνα Ζατέλλη, Γιάννης Ζουμπουλάκης, Κώστας Ζυρίνης, Μίκης Θεοδωράκης, Ειρήνη Ιγγλέση, Αντώνης Καλογιάννης, Μαρίνα Καραγάτση, Λάκης Καραλής, Γρηγόρης Καραντινάκης, Ιωάννα Καρυστιάνη, Στράτος Κερσανίδης, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Γιασεμή Κηλαηδόνη, Βασίλης Κονταξής, Στέλιος Κούλογλου, Μένης Κουμανταρέας, Χρήστος Λεοντής, Γιώργος Μεράντζας, Σταύρος Μερμήγκης, Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Μουλόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Δημήτρης Νόλλας, Εκάβη Ντούμα, Μάκης Παπαδημητράτος, Ρούλα Πατεράκη, Παύλος Παυλίδης, Διονύσης Σαββόπουλος, Στάθης Σταυρόπουλος, Σώτη Τριανταφύλλου, Ευγενία Φακίνου, Μανώλης Φάμελος, Στέλιος Φαϊτάκης,
αλλά και οι αντιστασιακοί Μανώλης Γλέζος και Τάκης Μπενάς, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, Αμανατίδου Ευαγγελία, Γιάννης Δραγασάκης, Θοδωρής Δρίτσας, Περικλής Κοροβέσης, Φώτης Κουβέλης, Τάσος Κουράκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Θανάσης Λεβέντης, Γιάννης Μπανιάς, Μιχάλης Παπαγιαννάκης και Νίκος Τσούκαλης, ο πρώην βουλευτής Φοίβος Ιωαννίδης, ο προπονητής Κώστας Πολίτης,
καθώς και πάνω από 60 πανεπιστημιακοί, και εκατοντάδες δημοσιογράφοι, εκπαιδευτικοί, συνδικαλιστές, γιατροί και δικηγόροι.

3.000 υπογραφές συμπαράστασης

3.000 πολίτες υπογράφουν συμπαραστεκόμενοι στον αγώνα των κρατουμένων


Afez
Aliraj
Ali
Ahmed
Ali
Said
Angel
Albert
Arano
Milagues
ψυχολόγος
Arsed
Amed
Art
Shatra
διακοσμητής
Aρριανάς
Δημήτρης
ιδιωτικός υπάλληλος
Basha
Ambel
Betene
Koinshet
φοιτήτρια
Bezzine
Chris
Birraux
Denise
μεταφράστρια
Coleiro
Andrew
Dalgic
Dilek
Debattista
David
Debaurste
Joan
Desrosiers
Jimmy
Droso
H.
επιχειρηματίας
Ebaralidze
Aleksandre
φοιτητής
Eiblmayr
Ρουλία
φοιτήτρια
Es Sabiani
Mohammed
Οικοσοσιαλιστές Ελλάδος
Fenu
Giovanna
Folini
Maurizio
Johannes
Eicca
web designer
Kakkos
Sofia
οικιακά
Karahalio
Galina
άνεργη
Khayet
Samantha
Kundgen - Papas
Birgit
ελεύθερη επαγγελματίας
MacCon
Damian
Marrison
Christine
πανεπιστημιακός
Milo
Enton
Miran
Zinar
ιδιωτικός υπάλληλος
Miteva
Tania
Mlando
Bill
Mohammad
Amjad
Οικοσοσιαλιστές Ελλάδος
Molonka
Marina
Nasar
Hasan
Nikolov
Rosen
Nikolova
Penka
Ognyanova
Teresha
Pachero
Daniel
εκπαιδευτικός
Perez Ortega
Laura
σπουδάστρια
Platteau
Sandrine
άνεργη
Radoy
Iliev
γιατρός
Rodriguez del Pozo
Teresa
σπουδάστρια
Sapazkeba
Kosta
Shier
Nalli
αγρότης
Terras
Nastazia
φοιτήτρια
Tolson
Nicolas

Treva
Borg
Veizaj
Edison
φοιτητής
Zade
Sophia
Zara
Kosanke
designer
Αbigador
Soultana
χορεύτρια
Αγαθαγγελίδου
Κυριακή
κομμώτρια
Αγαθαγγελίδου
Μαρίνα
φοιτήτρια
Αγάμος
Στέφανος
Αγγελακάκη
Δήμητρα
Αγγελή
Ελεάννα
Αγγέλης
Κωνσταντίνος
γραφίστας
Αγγελίδης
Μάνος
φοιτητής
Αγγελινά
Ευαγγελία
φοιτήτρια
Αγγελίτσας
Τηλέμαχος
μηχανολόγος μηχανικός
Αγγελόπουλος
Γιώργος
δικηγόρος
Αγγελόπουλος
Βένιος
πανεπιστημιακός
Αγγελόπουλος
Γιώργος
πανεπιστημιακός
Αγγελόπουλος
Πάνος
Αγγελοπούλου
Μαρίνα
εκπαιδευτικός
Αγγελοπούλου
Δέσποινα
ιδιωτική υπάλληλος
Αγγελοπούλου
Καλυψώ
μαθήτρια
Αγγελοπούλου
Ελθήνα
Αγγελοπούλου
Παναγιώτα
Αγγελοπούλου
Καλλιόπη
Αγγέλου
Μαρία
Αγγουλές
Αντώνης
γιατρός
Αγιατζίδου
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Αγριαντώνη
Χριστίνα
πανεπιστημιακός
Αδαμόπουλος
Γιώργος
φοιτητής
Αδαμοπούλου
Πατρίτσια
συνδικαλίστρια ΟΤΟΕ
Αδρίμη
Αλέσσια
Αδρίμης
Γιάννης
Αετοράκης
Γιώργος
ιδιωτικός υπάλληλος
Αηδόνη
Δάφνη
φοιτήτρια
Αθανασάκη
Ειρήνη
άνεργη
Αθανασάκη
Κανέλλα
γεωπόνος
Αθανασάκη
Τζούλια
ζωγράφος
Αθανασάκης
Γιώργος
δικηγόρος
Αθανασέλλη
Στέλλα
φοιτήτρια
Αθανασιάδης
Ηλίας
εκπαιδευτικός
Αθανασίου
Κώστας
μεταφραστής
Αθανασίου
Αθηνά
πανεπιστημιακός
Αθανασίου
Θάνος
συνταξιούχος
Αθανασίου
Χρυσαυγή
φοιτήτρια
Αθανασίου
Ελευθερία
Αθανασίου
Θανάσης
Αθανασόπουλος
Θ.
Αθανασοπούλου
Ελένη
φοιτήτρια
Αθανασοπούλου
A.
Αθανίτου
Όλγα
ηθοποιός
Ακάλεστος
Γιώργος
φοιτητής
Ακρίβας
Γιώργος
Ακριώτη
Εύη
ζωγράφος
Αλ Σαλέχ
Αφροδίτη
ελεύθερη επαγγελματίας
Αλαβάνος
Αλέκος
πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ
Αλέμη
Κανέλλα
φοιτήτρια
Αλεξάκης
Βασίλης
ιδιωτικός υπάλληλος
Αλεξάκου
Ζωή
εκπαιδευτικός
Αλεξάκου
Χριστίνα
Αλεξανδράκης
Τάσος
εκπαιδευτικός
Αλεξανδρής
Βασίλης
Αλεξανδρίδου
Σοφία
δικηγόρος
Αλεξανδρόπουλος
Γιάννης
Αλεξάνδρου
Άνδρυ
Αλεξιάδου
Νότα
Αλεξίου
Δημήτρης
Αλεξίου
Ελευθέριος
Αλεξίου
Γιάννης
Αλεξόπουλος
Θεόδωρος
λογιστής
Αλεξοπούλου
Μαίρη
συγγραφέας
Αλεξοπούλου
Κλεονίκη
φοιτήτρια
Αλεξοπούλου
Ελένη
Αλεξούδη
Άννα
Αλευρά
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Αλευρά
Ήλια
Αλικαρίδης
Φ.
πανεπιστημιακός
Αλιμήσης
Γιώργος
φωτογράφος
Αλίου
Ένι
μαθήτρια
Αλιφιεράκη
Ιωάννα
φοιτήτρια
Αλμπάνη
Μάντυ
Αλμπάνης
Γιάννης
ιδιωτικός υπάλληλος
Αλτίνου
Αμαλία
μεταπτυχιακή φοιτήτρια
Αλυσσανδράκης
Αλέξανδρος
φοιτητής
Αλωνιστιώτη
Βασιλική
σχεδιάστρια
Αμανατίδου
Ευαγγελία
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Αμανατίδου
Μαρία
Αμέντα
Μαρία
φοιτήτρια
Αμπελάς
Δημήτρης
φοιτητής
Αμυλοχίτη
Χαρά
Αναγνωστάκη
Μαρία
δικηγόρος - εγκληματολόγος
Αναγνωστάκης
Μαρία
Αναγνωστόπουλος
Αθανάσιος
Αναγνωστόπουλος
Δημήτριος
Αναγνωστόπουλος
Λευτέρης
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Αναγνωστοπούλου
Κέλλυ
εκπαιδευτικός
Αναγνωστοπούλου
Άρτεμις
φοιτήτρια
Αναγνώστου
Ιωάννης
γεωπόνος
Αναγνώστου
Ουρανία
εργαζόμενη
Αναγνώστου
Λεωνίδας
Ανανιάδης
Νότης
δημοσιογράφος
Αναστασιάδης
Γιάννης
φοιτητής
Αναστασίου
Χριστίνα
φοιτήτρια
Αναστασίου
Βασίλης
Αναστασίου
Γιάννης
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Αναστασόπουλος
Στέλιος
βιολόγος
Ανατολίτης
Νίκος
φοιτητής
Ανδρεάδης
Ανδρέας
ιδιωτικός υπάλληλος
Ανδρεάκη
Κωνσταντίνα
ιδιωτική υπάλληλος
Ανδρεόπουλος
Δημήτρης
Ανδρέου
Παναγιώτης
Ανδρέου
Ελένη
πανεπιστημιακός
Ανδριανόπουλος
Κ.
Ανδρικόπουλος
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Ανδριόπουλος
Πέτρος
δημοτικός υπάλληλος
Ανδριόπουλος
Ανδρέας
Ανδριοπούλου
Γεωργία
ιδιωτική υπάλληλος
Ανδρίτσος
Δημήτριος
άνεργος
Ανδρίτσος
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Ανδρίτσου
Μαριλένα
Ανδρονικίδης
Γιώργος
Ανδρουλάκης
Μάνος
Ανδρουλιδάκη
Σοφία
ζωγράφος
Ανδρουλιδάκη - Σωφρονά
Άλκηστη
Ανδρουλιδάκης
Γ.
δημόσιος υπάλληλος
Ανδρουλιδάκη-Σοφρωνά
Σεμέλη
Ανθής
Στέφανος
άνεργος
Αντύπας
Κώστας
Αντωνάκη
Μαριαλένα
ελεύθερος επαγγελματίας
Αντωνιάδης
Ανδρέας
ηθοποιός
Αντωνιάδης
Γιώργος
φοιτητής
Αντωνιάδης
Αντώνιος
φοιτητής
Αντωνιάδης
Γιώργος
φοιτητής
Αντωνιάδου
Κυριακή
φοιτήτρια
Αντωνιάδου
Μαρία
Αντωνίου
Ανδρέας
εκπαιδευτικός
Αντωνίου
Κατερίνα
ιστορικός
Αντωνίου
Αριστοτέλης
φοιτητής
Αντωνίου
Έλενα
φοιτήτρια
Αντωνίου
Στέλλα
φοιτήτρια
Αντωνίου
Κέλλυ
φοιτήτρια
Αντωνίου
Ευγενία
φοιτήτρια
Αντωνίου
Κατερίνα
Αντωνίου
Δήμητρα
Αντωνοπούλου
Αλκμήνη
σχεδιάστρια
Αντωνοπούλου
Κίρκη
φοιτήτρια
Αντωνοπούλου
Αφροδίτη
φοιτήτρια
Αντωνουσάκη
Όλγα
νοσηλεύτρια
Αποστολάκη
Μαρία
δικηγόρος
Αποστολάκη
Ελεάννα
ηθοποιός
Αποστολάκη
Ελευθερία
Αποστολάκης
Ευάγγελος
Αποστολάκος
Γιάννης
γυμναστής
Αποστολάτος
Γεράσιμος
δημόσιος υπάλληλος
Αποστολάτος
Τα.
Αποστολίδης
Θέμης
πανεπιστημιακός
Αποστολίδης
Λουκάς
πρώην κρατούμενος
Αποστολίδης
Κώστας
συνταξιούχος
Αποστολίδου
Έλενα
κοινωνιολόγος
Αποστολίδου
Κλαίρη
φοιτήτρια
Αποστολίδου
Μυρτώ
Αποστολόπουλος
Ιάσων
φοιτητής
Αποστολόπουλος
Νεοκλής
φοιτητής
Αποστολοπούλου
Αθηνά
εκπαιδευτικός
Αποστολοπούλου
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Αποστολοπούλου
Βιβιάνα
Απόστολος
Γιάννης
Αποστόλου
Χριστίνα
φοιτήτρια
Αραβανή
Μυρτώ
ηθοποιός
Αραγεώργης
Αριστείδης
Αραούλου
Ελένη
ιδιωτική υπάλληλος
Αράπη
Κλεοπάτρα
φοιτήτρια
Αρβανιτάκη
Δήμητρα
διορθώτρια κειμένων
Αρβανιτάκης
Δημήτρης
φοιτητής
Αρβανιτίδης
Αλέξανδρος
Αργύρη
Φανή
φοιτήτρια
Αργύρη
Βάσω
φοιτήτρια
Αργύρης
Μάνος
φοιτητής
Αργυριάδη
Έλενα
ψυχολόγος
Αργυρόπουλος
Γιώργος
Αργυρός
Δημήτρης
φοιτητής
Αργυρού
Κατερίνα
φοιτήτρια
Αρεταίου
Λιλιάνα
φοιτήτρια
Αρεταίου
Μυρτώ
Αριστομινόπουλος
Γιώργος
μηχανικός Η/Υ
Αριστόπουλος
Αλέξανδρος
σκηνοθέτης
Αρκομάνης
Βασίλειος
Αρμένης
Πέτρος
Αρνάκη
Φωτεινή
ιδιωτική υπάλληλος
Αρσενικός
Ιωάννης
φοιτητής
Αρσίντ
Μλόγια
μαθητής
Ασημακοπούλου
Αναστασία
φοιτήτρια
Ασημακοπούλου
Κωνσταντίνα
Ασημακοπούλου
Κ.
Ασλάνη
Ιωάννα
χημικός μηχανικός
Ασλάνογλου
Άννα-Μαρία
φοιτήτρια
Ασπιώτης
Παναγιώτης
κούριερ
Ασπρογέρακα
Ζωή
Ασπρογέρακα-Γρίβα
Τζέλλα
δικηγόρος
Ατλάση
Τάνια
αγρότισσα
Αττάρτ
Κέλλυ
φοιτήτρια
Αυγέρος
Γιάννης
Αφεντούλης
Βασίλης
φοιτητής
Αφεντουλίδου
Ναταλία
Αχουριώτης
Παναγιώτης
φοιτητής
Βαβάλιου
Κατερίνα
φοιτήτρια
Βαβαστάκης
Κλεάνθης
Βαβουλογιάννη
Λεμονιά
φοιτήτρια
Βαγενά
Άννα
ηθοποιός
Βάγιας
Ανδρέας
Βαΐτση
Βασιλική
φοιτήτρια
Βακαλέλη
Κλειώ
Βακαλιός
Γιώργος
άνεργος
Βάκη
Φωτεινή
πανεπιστημιακός
Βαλαή
Ανδρομάχη
νηπιαγωγός
Βαλαράς
Βασίλης
κοινωνικός λειτουργός
Βαλάρης
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Βαλέντσια
Κάρλος - Λουίς
ιδιωτικός υπάλληλος
Βαλλιάνος
Χρήστος
Περιοδικό Θέσεις
Βαλλιάνου
Άρτεμις
φοιτήτρια
Βαμβαδέλη
Λωράνς
εκπαιδευτικός
Βαμβακίδου
Ιφιγένεια
πανεπιστημιακός
Βαμβουρέλιας
Θεόφραστος
φοιτητής
Βαν Μπούσχοτεν
Ρίκη
Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων Παν. Θεσσαλίας
Βαρβάκη
Αρχοντούλα
φοιτήτρια
Βαρβάτσης
Βασίλης
Ιδιωτικός υπάλληλος
Βαρβέρη
Σοφία
Βαρβέρης
Χρήστος
ιδιωτικός υπάλληλος
Βαρδάκη
Μέλπω
φοιτήτρια
Βαρδάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Βαρδαραμάτου
Ντίνα
ιδιωτική υπάλληλος
Βαρνάβας
Δημήτρης
οφθαλμίατρος
Βαρσάκη
Γιάννα
δημόσιος υπάλληλος
Βασακάκης
Δημήτρης
φοιτητής
Βασάλου
Σοφία
συντηρήτρια αρχαιοτήτων
Βασιλακάκη
Αμαλία
εκπαιδευτικός
Βασιλάκη
Βάλια
γιατρός
Βασιλάκη
Άννα
φοιτήτρια
Βασιλάκη
Μαριλένα
φοιτήτρια
Βασιλάκη
Βασιλεία
φοιτήτρια
Βασιλάκη
Ρόζα
Βασιλάκη
Βίλμα
Βασιλάκης
Ιωάννης
φοιτητής
Βασιλάκης
Βασίλης
Βασιλάκου
Έφη
Βασιλειάδης
Θανάσης
δημοτικός υπάλληλος
Βασιλειάδης
Σοφοκλής
ιδιωτικός υπάλληλος
Βασιλειάδης
Ιγνάτιος
φοιτητής
Βασιλειάδου
Θέκλα
συνταξιούχος
Βασιλειάδου
Αναστασία
συνταξιούχος
Βασιλείου
Γεώργιος
άνεργος
Βασιλείου
Μιλένα
εκπαιδευτικός
Βασιλίεβιτς
Ντράγκαν
Βασίλογλου
Κατερίνα
ψυχολόγος
Βασιλόπουλος
Σωτήρης
οδηγός ταξί
Βασιλόπουλος
Άρης
φιλόλογος
Βασιλόπουλος
Αρίστος
φοιτητής
Βασιλόπουλος
Παύλος
φοιτητής
Βάσιου
Αφροδίτη
φοιτήτρια
Βασσάλου
Σουζάνα
φοιτήτρια
Βαφειάδης
Αντώνης
ιδιωτικός υπάλληλος
Βαφιά
Ελένη
Ιδιωτική υπάλληλος
Βαχαβιάλου - Καπράνου
Νίκη
φοιτήτρια
Βγενόπουλος
Ανδρέας
ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας
Βγενόπουλος
Νίκος
Βγενοπούλου
Θεώνη
φοιτήτρια
Βδοκάκης
Γ.
Φωτογράφος
Βεκύρη
Χριστίνα
φοιτήτρια
Βελετάκος
Νίκος
Βελιμέζη
Μελίνα
φοιτήτρια
Βελισσαρίου
Δημήτρης
φοιτητής
Βελισσαρόπουλος
Νικόλαος
ιδιωτικός υπάλληλος
Βελτανισιάν
Παναγιώτης
Βελώνα
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Βενιέρη
Γιάννα
Βενιζέλος
Δημήτρης
Βεργή
Μελίνα
Βέργη
Ρηγώ
υπάλληλος
Βέργου
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Βερδούκα
Γρηγορία
Βερέμη
Μαρία
δημόσιος υπάλληλος
Βερούση
Πέρσα
μαθητής
Βέττα
Καλλιόπη
τραγουδίστρια
Βιδάλη
Σταυρούλα
Βιστωνίτης
Αναστάσης
συγγραφέας
Βιτάλη
Βαλεντίνα
φοιτήτρια
Βλαβιανός
Δημήτρης
τραπεζικός
Βλαβιανού
Άννα
συνταξιούχος
Βλαζάκη
Σοφία
ζωγράφος
Βλαντής
Ανδρέας
δικηγόρος
Βλαντής
Παναγιώτης
Βλαντής
Παναγιώτης
Βλαντής
Γιάννης
Βλασσόπουλος
Κωνσταντίνος
συνταξιούχος
Βλασσοπούλου
Δάφνη
φοιτήτρια
Βλαχάκη
Κατερίνα
φοιτήτρια
Βλάχος
Γιάννης
φοιτητής
Βλάχος
Γιώργος
φοιτητής
Βλάχος
Αλέξανδρος
Βλάχου
Πόλυ
ηθοποιός
Βλάχου
Αναστασία
φοιτήτρια
Βλάχου
Αμαλία
φοιτήτρια
Βλάχου
Άννα
Βογιατζή
Βαγγελιώ
δημοσιογράφος
Βογιατζή
Μαρία
δικηγόρος
Βογιατζή
Σοφία
εκπαιδευτικός
Βογιατζή
Ειρήνη
Βογιατζής
Λευτέρης
σκηνοθέτης-ηθοποιός
Βογιατζίδης
Δημήτρης
φοιτητής
Βογιατζόγλου
Ιορδάνης
άνεργος
Βογιατζόγλου
Μάρκος
Βογιατζοπούλου
Βάσω
τραπεζικός
Βόδενα
Μαρία
συντάκτης
Βολείδης
Μιχάλης
φοιτητής
Βόλη
Ευαγγελία
αρχαιολόγος
Βονικόπουλος
Μάκης
Βόντα
Βάσια
φοιτήτρια
Βοσινάκη
Αργυρούλα
Βοσταντζόγλου
Χρύσανθος
ξεναγός
Βουγιούκας
Ελευθέριος
Βουγιουκλάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Βούζα
Γεωργία
φοιτήτρια
Βούζα
Χαρά
Βουκελάτος
Γιώργος
Βούλγαρη
Νατάσσα
Βούλγαρη
Κωνσταντίνα
Βούλγαρης
Παντελής
σκηνοθέτης
Βούλγαρης
Ευδόξιος
φοιτητής
Βουλγαρίδης
Μηνάς
Βουλτσίδου
Ελένη
δημοσιογράφος
Βούλτσος
Στάθης
Βούρδουλας
Νίκος
Βουρεκάς
Λευτέρης
μεταλλεργάτης
Βουρνάς
Γεράσιμος
μαθητής
Βούρτσης
Διονύσης
Βουσουλίνος
Περικλής
Βουτσάς
Επαμεινώνδας
πανεπιστημιακός
Βούτσης
Νίκος
μέλος ΚΠΕ ΣΥΝ
Βουτσινά
Σταλίνα
Βουτσινάς
Δημήτρης
φοιτητής
Βραδής
Στέλιος
μηχανικός μεταλλείων
Βρακίδης
Ανδρέας
φοιτητής
Βρανίτσα
Κλειώ
Βράνου
Ανδρομάχη
ιδιωτική υπάλληλος
Βραχίμη
Χριστίνα
Βραχνέλη
Αγγελική
Βραχνού
Ιωάννα
άνεργη
Βραχνού
Αναστασία
Ιδιωτική υπάλληλος
Βρόστη
Ιωάννα
δημόσιος υπάλληλος
Βρυχέα - Χαϊδοπούλου
Ιόλη
Βυθούλμας
Διονύσης
Βυλλιώτας
Πάρις
φοιτητής
Βυργιώτη
Μαρίτα
Γαβαλά
Αντωνία
φοιτήτρια
Γαβάλα
Ιωάννα
Γαβρά
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Γαβριέλη
Νικολέτα
Γαβριηλίδης
Άκης
μεταφραστής
Γαβριηλίδου
Μαρίνα
φοιτήτρια
Γαβρόγλου
Κώστας
πανεπιστημιακός
Γαζέτα
Σπυριδούλα
αρχιτέκτονας
Γάκη
Ουρανία
εκπαιδευτικός
Γάκη
Μαρίνα
εργαζόμενη Βοήθεια στο Σπίτι
Γαλανάκη
Ρέα
συγγραφέας
Γαλάνη
Άντα
Γαλάνης
Γιώργος
ιδιωτικός υπάλληλος
Γαλανού
Γιούλη
φοιτήτρια
Γαλατιανός
Δημήτριος
αγρότης
Γαληνός
Αλέξανδρος
Γαληνός
Σπύρος
Γαλριανάκη
Μαριλένα
φοιτήτρια
Γαούτσης
Σπύρος
Γαργάλας
Γιώργος
μηχανολόγος μηχανικός
Γάρος
Αριστείδης
δημοσιογράφος
Γαρυφάλλου
Μ.
Γατσίδας
Ιωάννης
φοιτητής
Γαύρος
Θανάσης
μουσικός
Γελαστοπούλου
Έφη
Γεραλή
Μαργαρίτα
γεωπόνος
Γεράσιμος
Γιάννης
φοιτητής
Γερογιάννης
Γιώργος
μηχανικός
Γερολέμου
Δήμητρα
Γερονίκος
Δημήτρης
γεωπόνος
Γέροντα
Μ.
Γέρος
Παναγιώτης
πανεπιστημιακός
Γέρος
Παναγιώτης
φοιτητής
Γέρου
Κάτια
ηθοποιός
Γεωργά
Κωνσταντίνα
Οικοσοσιαλιστές Ελλάδος
Γεωργακόπουλος
Γιώργος
φοιτητής
Γεωργακόπουλος
Β.
Γεωργακοπούλου
Πόλυ
αρχιτέκτονας
Γεωργακοπούλου
Φωτεινή
αρχιτέκτονας
Γεωργακοπούλου
Μαριέττα
δημόσιος υπάλληλος
Γεωργαλιού
Σταυρούλα
φοιτήτρια
Γεωργάς
Δημήτρης
Οικοσοσιαλιστές Ελλάδος
Γεωργέλλη
Μαρία
Γεωργιάδης
Αλέξανδρος
Γεωργιάδου
Παρασκευή
γιατρός
Γεωργιοπούλου
Νίνα
φοιτήτρια
Γεωργιοπούλου
Κωνσταντίνα
Γεωργίου
Γεώργιος
δημόσιος υπάλληλος
Γεωργίου
Ανδρομάχη
ηθοποιός
Γεωργίου
Χρυσούλα
φοιτήτρια
Γεωργίου
Κατερίνα
φοιτήτρια
Γεωργίου
Άντρια
φοιτήτρια
Γεωργίου
Ντίνα
Γεωργιτσόπουλος
Φώτης
φοιτητής
Γεωργόπουλος
Αθανάσιος
φοιτητής
Γεωργόπουλος
Ιωάννης
φοιτητής
Γεωργόπουλος
Μάριος
φοιτητής
Γεωργοπούλου
Αντωνία
Ιδιωτική υπάλληλος
Γεωργοπούλου
Αλεξάνδρα
ψυχολόγος
Γεωργουδάκης
Σπύρος
δημοτικός υπάλληλος
Γεωργουλά
Μαρία
φοιτήτρια
Γεωργούλας
Μπάμπης
δημοσιογράφος
Γεωργούτσου
Μαρία
φοιτήτρια
Γιάγιος
Χρήστος
Γιαζιτζή
Ευαγγελία
Γιαλαματζή
Αλεξάνδρα
παιδαγωγός
Γιαλέλης
Παναγιώτης
Γιαμά
Ελευθερία
φοιτήτρια
Γιαμούρη
Γιάννα
εκπαιδευτικός
Γιαννακάκης
Γιάννης
Γιαννάκη
Αλεξάνδρα
φοιτήτρια
Γιαννακόπουλος
Αλέξανδρος
φοιτητής
Γιαννακόπουλος
Χρήστος
Γιαννακόπουλος
Λευτέρης
Γιανναράκη
Ειρήνη
Γιαννικάκης
Παναγιώτης
άνεργος
Γιαννιτσόπουλος
Μανώλης
φοιτητής
Γιαννιτσοπούλου
Μαρία
πανεπιστημιακός
Γιαννόπουλος
Αρίστος
δημοσιογράφος
Γιαννόπουλος
Νίκος
επιμελητής κειμένων
Γιαννόπουλος
Φίλιππος
ιδιωτικός υπάλληλος
Γιαννόπουλος
Βλάσσης
συνταξιούχος
Γιαννόπουλος
Ιάσονας
φοιτητής
Γιαννόπουλος
Ιωάννης
φοιτητής
Γιαννόπουλος
Γιώργος
Γιαννοπούλου
Παναγιώτα
υπάλληλος
Γιαννοπούλου
Άννα
Γιάννου
Σοφία
Ιδιωτική υπάλληλος
Γιάννου
Ευθυμία
φοιτήτρια
Γιαννούλη
Κατερίνα
φοιτήτρια
Γιαννούλης
Αντώνης
φοιτητής
Γιαννούλης
Γιάννης
φοιτητής
Γιαννούρας
Γιάννης
Γιαννωτάς
Γιώργος
Φοιτητής
Γιούμπαση
Ζέφη
Γιώνη
Παρασκευή
φοιτήτρια
Γιωργάκης
Σπύρος
φοιτητής
Γιώτη
Ελένη
φοιτήτρια
Γιώτης
Πέτρος
Γιωτοπούλου
Λάουρα
Γκαβριέλη
Κατερίνα
Γκαγκανιάρα
Μάγδα
Γκαγκανιάρας
Κωστής
Γκάκας
Σέργιος
συγγραφέας
Γκανάς
Μιχάλης
ποιητής
Γκάνου
Ευθυμία
φοιτήτρια
Γκαρανέ
Ντίνα
εκπαιδευτικός
Γκασούκα
Μαρία
πανεπιστημιακός
Γκενέ
Ελένη
δημόσιος υπάλληλος
Γκέτση
Αρτίνα
φοιτήτρια
Γκιάλης
Κωνσταντίνος
δημοσιογράφος
Γκιβίσης
Δημήτρης
Γκικοπούλου
Ουρανία
φοιτήτρια
Γκινάζου
Κατερίνα
φοιτήτρια
Γκιόκας
Βασίλης
Γκιοτσαλίτη
Σωτηρία
φοιτήτρια
Γκλαβά
Μαρία
λογίστρια
Γκλιάτη
Μαριάννα
δημοσιογράφος
Γκλίβας
Γεώργιος
ιδιωτικός υπάλληλος
Γκολφινόπουλος
Γιάννης
φιλόλογος
Γκολφινόπουλος
Γιάννης
φοιτητής
Γκόνη
Μυρτώ
φοιτήτρια
Γκορίτσα
Ελένη
μαθήτρια
Γκότσης
Στάθης
ιστορικός
Γκοτσίδης
Ελευθέριος
Γκοτσίνας
Κωστής
φοιτητής
Γκοτσίνας
Αναστάσης
Γκούβερου
Μάγδα
ηθοποιός
Γκουγκουσκίδης
Σταύρος
Γκουλιούμης
Πέτρος
Γκουλιώνη
Αικατερίνη
Γκουντούνα
Σωζήτα
Γκουτή
Έλλη
φοιτήτρια
Γκρόλας
Δημήτρης
φοιτητής
Γλαρός
Γιάννης
ελεύθερος επαγγελματίας
Γλυκιώτη
Κωνσταντίνα
ιδιωτική υπάλληλος
Γονίδης
Θεόφιλος
υπάλληλος
Γουβαλάς
Βασίλης
φοιτητής
Γουδέλη
Μαρία
Γούλα
Σωτηρία
Γούλας
Λάμπρος
μαθητής
Γούλας
Μπάμπης
Γουναλάκης
Παύλος
φοιτητής
Γούναρη
Σοφία
Ερευνήτρια ΕΘΙΑΓΕ
Γούναρη
Ολυμπία
φοιτήτρια
Γούσιας
Γιώργος
μηχανικός
Γούσιου
Αθηνά
οικοκυρά
Γούτμαν
Βασίλης
συνταξιούχος
Γρέβια
Αγγελική
αρχιτέκτονας
Γρηγοράτος
Ρ.
Γρηγοριάδης
Θεμ.
Γρηγορίου
Σοφία
Γρημανέλλης
Κώστας
φοιτητής
Γρίσπος
Γιώργος
συντηρητής έργων τέχνης
Γρυμπογιάννης
Γεώργιος
συνδικαλιστής IBM
Δαβάκη
Ασημίνα
Δαβίλλας
Μάκης
Δαλακλείδη
Καλλιόπη
Δαλαμάγκας
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Δαμιανάκος
Πέτρος
system administrator
Δαμιανού
Ευτυχία
φοιτήτρια
Δανίκα
Σύλβια
ζωγράφος
Δανού
Αφροδίτη
φοιτήτρια
Δάνου
Ειρήνη
άνεργη
Δανούσης
Ιωάννης
Δασκαλόπουλος
Γιάννης
Δασκαλόπουλος
Βασίλης
Δάσκαλος
Ιωάννης
σχεδιαστής
Δασκολιάς
Ηλίας
φοιτητής
Δαφερέρα
Ελένη
αρχιτέκτονας
Δαφερέρα
Αυγή
φοιτήτρια
Δεβετζή
Ελένη
Δεΐτη
Ιωάννα
δημοτική υπάλληλος
Δεκαβάλλα
Κατερίνα
φιλόλογος
Δεληβοριάς
Φοίβος
μουσικός
Δεληγιάννης
Σταύρος
Δεμελή
Παναγιώτα - Τουλίνα
δικηγόρος
Δεμενέλα
Χρυσούλα
φοιτήτρια
Δενδρινός
Γιάννης
Δερβίση-Κάμπα
Χρυσή
πανεπιστημιακός
Δέρβος
Φώτης
φοιτητής
Δέρβου
Σοφία
φοιτήτρια
Δεσαλέρμου
Χριστίνα
εκπαιδευτικός
Δεσποτοπούλου
Καλή
δικηγόρος
Δεσύπρης
Μάρκος
φοιτητής
Δέτση
Κοκκίνη
φοιτήτρια
Δεωνάς
Δημήτρης
φοιτητής
Δήμα
Όλγα
φοιτήτρια
Δήμα
Μαρκέλα
Δημάκη
Καλλιόπη
Δημάκου
Μάρω
Δημητρακάκης
Θεόδωρος
φοιτητής
Δημητράκη
Ελένη
οικιακά
Δημητράκης
Δημήτρης
υπεργολάβος
Δημητρακόπουλος
Γιώργος
Δημητρακοπούλου
Ελμίνα
φοιτήτρια
Δημητριάδης
Σωτήρης
μεταπτυχιακός φοιτητής
Δημητριάδης
Δημήτρης
Δημητρίου
Άννα
Δημητρόπουλος
Γιάννης
ιδιωτικός υπάλληλος
Δημητροπούλου
Αγγελική
μαθήτρια
Δημητροπούλου
Ελένη
Δημητρουλάκη
Αφροδίτη
Ιδιωτική υπάλληλος
Δημόπουλος
Νικόλαος
φοιτητής
Δημόπουλος
Δημήτρης
Δημόπουλος
Άγγελος
Δημοπούλου
Γεωργία
ηλεκτρολόγος μηχανικός
Δημοπούλου
Μαρία
φοιτήτρια
Δημοπούλου
Ελένη
Δημοπούλου
Ελευθερία
Δήμου
Αρτέμης
φοιτητής
Δημουλά
Κική
ποιήτρια
Δημουλέα
Μ.
Δημουλέας
Δήτσα
Θάλεια
ιδιωτικός υπάλληλος
Διακάκου
Δάφνη
φοιτήτρια
Διάκος
Γεώργιος
φοιτητής
Διακουμίδου
Αναστασία
Διαλεκτάκης
Μανόλης
Διαλέτη
Φρύνη
συνδικαλίστρια ΟΤΟΕ
Διαμαντάκης
Μιχαήλ
Διαμαντάκος
Διαμαντής
ιδιωτικός υπάλληλος
Διαμάντη
Φιλίππα
κοινωνιολόγος
Διαμαντίδης
Σπύρος
Οικοσοσιαλιστές Ελλάδος
Διαμαντοπούλου
Γεωργία
φοιτήτρια
Διαμαντούλη
Μαρί-Λουίζ
Διατέτη
Ανδρονίκη
Διατέτη
Ανδρονίκη
Διβάρης
Διονύσης
δικηγόρος
Διονυσοπούλου
Ελένη
Δογάνη
Μυρσίνη
ιδιωτική υπάλληλος
Δογάνης
Στάθης
φοιτητής
Δόγανος
Αναστάσιος
εκπαιδευτικός
Δοϊτσίδου
Μύρα
άνεργη
Δοϊτσίδου
Μύρα
Δολαντσόγλου
Κυριακή
κορνιζοποιός
Δοντά
Λιάνα
φοιτήτρια
Δότσιου
Κατερίνα
αγρότισσα
Δουζή
Ρόζα
υπάλληλος ΕΜΠ
Δουίτση
Αφροδίτη
Δούμα
Σέβη
φοιτήτρια
Δουραμάνης
Νίκος
ζωγράφος
Δουρή
Μαρία
δημοτική υπάλληλος
Δούρου
Ρένα
πολιτικός επιστήμων
Δούσης
Ιάσων
φοιτητής
Δράγα
Ελπίδα
εκπαιδευτικός
Δραγασάκης
Γιάννης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Δραγώνα
Νίνα - Άλκηστις
φοιτήτρια
Δραγωνάς
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Δρακοπούλου
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Δρακοπούλου
Έφη
Δρανδάκη
Χρυσάνθη
αρχιτέκτονας
Δράτσος
Πέτρος
φοιτητής
Δρες
Αριστείδης
Δρίβας
Θανάσης
εκπαιδευτικός
Δριβήλα
Φωτεινή
Δριβήλα
Μαρία
Δρίτσα
Στέλλα
Δριτσάλας
Αντρέας
Δρίτσας
Θοδωρής
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Δρογαλάς
Βασίλης
λογιστής
Δροσοπούλου
Νότα
καθηγητρια ΤΕΙ
Δροσοπούλου
Ασπασία
φοιτήτρια
Δρόσου
Ιωάννα
κοινωνιολόγος
Δρόσου
Ξένη
φοιτήτρια
Δρουμπούκη
Άννα Μαρία
Δρυμανού
Κρυσταλλία
δημόσιος υπάλληλος
Εder
Lisa
φοιτήτρια
Εγγλέζου
Ι.
εκπαιδευτικός
Ελευθερίου
Παναγιώτης
Εμμανουήλ
Γιάννης
άνεργος
Εμμανουήλ
Γιώργος
ιδιωτικός υπάλληλος
Εμμανουηλίδου
Ευδοξία
Εξαρχόπουλος
Χρήστος
συνταξιούχος
Επιτροπάκη
Φωτεινή
φοιτήτρια
Ερκάν
Δεμίρ
οικοδόμος
Έρτσος
Απόστολος
Ευαγγελάκος
Ευάγγελος
φοιτητής
Ευαγγελάτος
Ευαγγελία
Καπετάνου
χημικός
Ευαγγέλου
Ευανθία
κοινωνική λειτουργός
Ευαγγέλου
Καλλιόπη
φοιτήτρια
Ευσταθίου
Σταυρούλα
αρχιτέκτονας
Ευσταθίου
Αρετή
φοιτητής
Ευστρατίου
Νίκος
εργάτης
Εφραιμίδης
Ιορδάνης
Ζαβιτσάνης
Χρήστος
εκπαιδευτικός
Ζαβιτσάνος
Γεώργιος
εκπαιδευτικός
Ζαβιτσάνος
Δημήτρης
φοιτητής
Ζαγάρα
Γιώτα
ιδιωτική υπάλληλος
Ζαγάρας
Δημήτρης
αγρότης
Ζαγάρας
Κωνσταντίνος
Ζάγκας
Νίκος
μαθητής
Ζαδέλλη
Δώρα
Ζαμανάκου
Μυρτώ
φοιτήτρια
Ζαμπέλης
Γρηγόρης
φοιτητής
Ζαναντάκης
Ζανιδάκης
Δημήτρης
δημοσιογράφος
Ζάντε
Σοφία
Ζαράγκα
Βασιλική
εκπαιδευτικός
Ζάρη
Αγγελική
Ζαρκάδης
Γιάννης
πανεπιστημιακός
Ζατέλη
Ζυράννα
συγγραφέας
Ζαφειράκης
Γιώργος
σπουδαστής
Ζαφειριάδης
Μόρις
Ζαφειρόπουλος
Σπύρος
καθηγητής ΤΕΙ
Ζαφειροπούλου
Αθηνά
Ζαχαρής
Ιάκωβος
Ζαχαρία
Ειρήνη
φοιτήτρια
Ζαχαριάδης
Αδάμος
φοιτητής
Ζαχαριάδης
Α.
Ζαχαριουδάκη
Χρυσή
Ζαχαρόγιωργα
Άλκηστη
φοιτήτρια
Ζαχαρόπουλος
Διονύσης
σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων
Ζαχαρόπουλος
Χρήστος
Ζαχαροπούλου
Άννα
υπάλληλος
Ζαχαροπούλου
Αμαλία
φοιτήτρια
Ζαχαρουδάκης
Γρηγόρης
έμπορος
Ζαχιώτης
Αλέξανδρος
φοιτητής
Ζέης
Θοδωρής
δικηγόρος
Ζένου
Πηνελόπη
Ζέρβα
Γιάννα
φιλόλογος
Ζέρβα
Αναστασία
Ζέρβας
Πασχάλης
φοιτητής
Ζέρβας
Βασίλης
Ζερβός
Γιώργος
πανεπιστημιακός
Ζερβού
Κατερίνα
κοινωνική λειτουργός
Ζερβουδάκης
Μανώλης
Ζερμίλη
Λουκία
Ζήνδρου
Μάγδα
επικοινωνιολόγος
Ζήση
Αναστασία
πανεπιστημιακός
Ζήσης
Χρήστος
Ζιάκα
Αικατερίνη
Ζιάκα
Μαρία
Ζιάκα
Φωτεινή
Ζίγκρη
Χρυσούλα
Ζινδριλής
Γιάννης
Ζιουτοπούλου
Ελένη
Ζιώγα
Αικατερίνη
φαρμακοποιός
Ζιώγου
Δημήτρης
δημόσιος υπάλληλος
Ζιώγου
Ματίνα
εκπαιδευτικός
Ζιώγου
Παρασκευή
φοιτήτρια
Ζορμπά
Τζένη
φοιτήτρια
Ζορμπαλά
Τίνα
πανεπιστημιακός
Ζούκα
Αλκυόνη
Ζούκας
Κώστας
άνεργος
Ζουμπουλάκης
Γιάννης
δημοσιογράφος
Ζουμπούλης
Ηλίας
Ζουρνάς
Μιχάλης
ηλεκτρολόγος μηχανικός
Ζυμάρη
Έλενα
ιδιωτική υπάλληλος
Ζυρίνης
Κώστας
φωτογράφος-συγγραφέας
Ζώρζου
Μαρία
ψυχολογος
Ηλιάδης
Δημήτρης
φοιτητής
Ηλιάδου
Βηθλεέμ
Ηλίας
Δημήτριος
φοιτητής
Ηλιόπουλος
Παναγιώτης
Ηλιοπούλου
Θεανώ
φοιτήτρια
Ησαΐας
Πλάτων
αρχιτέκτονας
Θανέλου
Αλεξάνδρα
Θανοπούλου
Σοφία
Θάνος
Νίκος
συμβασιούχος
Θεμέλαρος
Αντώνης
φοιτητής
Θεοδοσίου
Σαράντης
δικηγόρος
Θεοδοσίου
Ελένη
φοιτήτρια
Θεοδωράκη
Σοφία
φοιτήτρια
Θεοδωράκης
Μίκης
συνθέτης
Θεοδωράκης
Μιχάλης
φοιτητής
Θεοδωρακόπουλος
Ηλίας
εκπαιδευτικός
Θεοδωρακόπουλος
Δημήτρης
φοιτητής
Θεοδωρακόπουλος
Αναστάσιος
Θεοδωράτου
Κατερίνα
δικηγόρος
Θεοδωρίδης
Νάσος
δικηγόρος - Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΝ
Θεοδωρίδου
Ευαγγελία
Θεοδωρόπουλος
Δημήτρης
ιδιωτικός υπάλληλος
Θεοδώρου
Θεοδόσιος
φοιτητής
Θεοδώρου
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Θεοδώρου
Γιώργος
φοιτητής
Θεοδώρου
Δέσποινα
φοιτήτρια
Θεοδώρου
Ιάσων
φοιτήτρια
Θεοδώρου
Γεωργία
Θεοδώρου
Αγγελική
Θεοφάνη
Αλεξάνδρα
φοιτήτρια
Θεοφανίδης
Νίκος
Θεοφάνου
Ιάσονας
δημοσιογράφος
Θεοφάνους
Αιμίλιος
μαθηματικός
Θεοφιλάτος
Άγγελος
φοιτητής
Θεοφιλοπούλου
Αγγελόπη
συνταξιούχος
Θηβαίος
Σπύρος
χημικός
Θωίδου
Σίσσυ
συνταξιούχος δικηγόρος
Θωίδου
Κατερίνα
Θωμαΐδης
Ι.
ιδιωτικός υπάλληλος
Θωμαΐδης
Λάζαρος
φοιτητής
Θωμίδου
Χρυσούλα
συμβολαιογράφος
Ιακωβίδου
Ιωσηφίνα
κοινωνιολόγος
Ιγγλέση
Ειρήνη
ηθοποιός
Ιερόπουλος
Γιάννης
δικηγόρος
Ισμυρνίογλου
Ιωάννα
φοιτήτρια
Ισσί
Μουράτ
ακαδημαϊκός
Ιωαννίδη
Ρόδη
Ιωαννίδης
Φοίβος
πρώην βουλευτής
Ιωαννίδου
Αντωνία
ελεύθερος επαγγελματίας
Ιωαννίδου
Άννα
φοιτήτρια
Ιωάννου
Γιάννης
μουσικοσυνθέτης
Ιωάννου
Ελένη
φοιτήτρια
Ιωνάς
Μανώλης
Καββαδία
Μυρτώ
Κάββουρα
Ευαγγελία
δημόσιος υπάλληλος
Καβουλάκος
Κάρολος
κοινωνιολόγος
Καβουμτζή
Άνθια
Κάβουρα
Μαρία - Μυρσίνη
λογοθεραπεύτρια
Κάβουρα
Φανή
φοιτήτρια
Κάβουρα
Μαρίνα
Καβουριάρης
Μάκης
πανεπιστημιακός
Καβουρίνου
Νάκα
φοιτήτρια
Καβουρίνου
Άλκα
φοιτήτρια
Καβρούζος
Παναγιώτης
Καγιά
Τασσία
λογιστρια
Καγιάς
Βασίλης
Κάγκα
Βασιλεία
Καζάκη
Άννα
έμπορος
Καζάσης
Θωμάς
φοιτητής
Κακαλή
Ευγενία
άνεργη
Κάκαρη
Βάσω
Κακιάς
Άγις
ελεύθερος επαγγελματίας
Κακογεώργου
Ξένια
φοιτήτρια
Κακολύρη
Αθηνά
δημοσιογράφος
Κακολύρη
Μαρία
ιδιωτική υπάλληλος
Κακοσαίος
Ευστάθιος
φοιτητής
Κακουλάκη
Αργυρώ
ζωγράφος
Καλαβάσης
Φραγκίσκος
πανεπιστημιακός
Καλαβρού
Ειρήνη
κοινωνική λειτουργός
Καλαϊτζή
Μαρία
Καλαϊτζής
Δ.
Καλαϊτζίδης
Νίκος
Καλαϊτζίδης
Γιώργος
Καλαμπόγια
Δέσποινα
συνταξιούχος
Καλαντζόπουλος
Δημήτριος
εκπαιδευτικός
Καλαντίδου
Ηρώ
φοιτήτρια
Καλατζοπούλου
Μαρία
Καλαφάτη
Υβόνη
Καλαφάτη
Ελένη
Καλησπεράκης
Ηλίας
τοπογράφος
Καλιντζάκη
Ειρήνη
δικηγόρος
Καλίτσης
Θ.
Καλιτσουνάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Καλλέργη
Μαρία
Καλλίας
Νικόλας
Καλλιβρετάκης
Κωστής
Καλλίνικου
Ερμίνα
φοιτήτρια
Καλλιπολίτη
Δώρα
Καλλίτσης
Χρίστος
Καλλιώρα
Μαρία
εκπαιδευτικός
Καλογεράκη
Ευαγγελία
ιδιωτικός υπάλληλος
Καλογεράκη
Αλεξάνδρα
Καλογερόπουλος
Σπύρος
συνταξιούχος
Καλογερόπουλος
Αντώνης
φοιτητής
Καλογερόπουλος
Σ.
Καλογεροπούλου
Μπέτυ
φοιτήτρια
Καλόγερος
Γιαννης
γιατρός
Καλογήρου
Σοφία
κομμώτρια
Καλογιάννη
Ελένη
Καλογιάννης
Αντώνης
τραγουδιστής
Καλογιάννης
Παντελής
Καλογρίδου
Κική
φοιτήτρια
Καλογρίτη
Λιάνα
Καλομοίρης
Γρηγόρης
αντιπρόεδρος ΟΛΜΕ
Καλός
Γρηγόρης
Εργαζόμενος Βοήθεια στο Σπίτι
Καλύβας
Λάμπρος
συνταξιούχος
Καλυβιώτου
Μαρία
δημοσιογράφος
Καλυκάκης
Μάνος
Κάλφα
Ζωή
υπάλληλος
Κάλφα
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Καλφόπουλος
Βασίλης
υπάλληλος
Καμάρη
Πόπη
φιλόλογος
Καμπούρης
Νίκος
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Καναβέτα
Λεμονιά
Δημόσιος υπάλληλος
Κανάκης
Γιάννης
φοιτητής
Κανάκης
Αντώνης
Κανδυλίδου
Έφη
Κανελλής
Δημήτρης
Κανελλίδης
Διαμαντής
Κανελλοπούλου
Αικατερίνη
φοιτήτρια
Κανέλλου
Μαρία
φοιτήτρια
Κάνλιφ
Καρολίνα
ερευνήτρια
Καντζιλιέρη
Μαριγούλα
φοιτήτρια
Καντούνη
Έλενα
φοιτήτρια
Καντούνης
Κώστας
δημοσιογράφος
Καούκη
Γιώτα
κομμώτρια
Καούνης
Πέτρος
εκπαιδευτικός
Κάπα
Άννα - Μαρία
φοιτήτρια
Καπαγερίδης
Χαράλαμπος
Καπαγιάννη
Δήμητρα
φοιτήτρια
Κάπαη
Διονυσία
φοιτήτρια
Καπάντσης
Στέλιος
σπουδαστής
Κάπαρης
Χρήστος
δημόσιος υπάλληλος
Καπάτουλη
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Καπετανόπουλος
Πέτρος
υπάλληλος
Καπιώτης
Αλεξάνδρος
Καπλάνης
Γιάννης
οικονομολόγος
Καπογιάννη
Παναγιώτα
Καπουτσής
Λεωνίδας
φοιτητής
Κάππα
Ναταλί
δημοσιογράφος
Κάππα
Ιωάννα
οικιακά
Κάππας
Μάνος
ηλεκτρολόγος
Καππάτος
Διαμαντής
ιδιωτικός υπάλληλος
Κάππος
Θανάσης
δημοσιογράφος
Καπράνου
Δανάη
Καραβασίλη
Ιωάννα
φοιτήτρια
Καραβασίλης
Δημήτρης
φωτογράφος
Καραβέλη
Άννα
Καραγαβριηλίδης
Συμεών
δημόσιος υπάλληλος
Καραγάτση
Μαρίνα
αρχαιολόγος - συγγραφέας
Καραγεώργη
Αδαμαντία - Αντωνία
φοιτήτρια
Καραγεώργου
Γιάννα
Καραγιάννη
Μαρία
Καραγιάννη Έφη
φοιτήτρια
Καραγιάννης
Κώστας
Καραγιώργη - Γυφτοδήμου
Μαρία
Καραγιώργος
Ευθύμιος
άνεργος
Καραδόντη
Αικατερίνη
κοινωνιολόγος
Καραθάνος
Νικόλαος
Καρακάνζιου
Αναστασία
φοιτήτρια
Καρακομνηνός
Βύρων
συνταξιούχος
Καρακομνηνού
Δέσποινα
συνταξιούχος
Καρακωνσταντινίδου
Γεωργία
Καρακώστα
Εύη
νομαρχιακή σύμβουλος Πειραιά
Καραλής
Λάκης
μουσικοσυνθέτης
Κάραλης
Νίκος
φοιτητής
Καραμανλής
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Καραμανλής
Σπυρίδων
ιδιωτικός υπάλληλος
Καραμάνος
Χρίστος
Δ/νση κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ
Καραμάνου
Μελίνα
φιλόλογος
Καραμάνου
Θεοδώρα
Καραμαούνα
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Καραμήτσου
Βίκυ
Καραμολέγκος
Ιάκωβος
πτυχιούχος θεολογίας
Καραμούζη
Ασημίνα
φοιτήτρια
Καράμπαμπα
Φωτεινή
Καράμπαμπας
Γιώργος
Φωτογράφος
Καραμπάτσος
Θανάσης
δημοσιογράφος
Καραμπάτσου
Μαριαλένα
φοιτήτρια
Καράμπελα
Νίτσα
καλλιτέχνης
Καράμπελα
Δήμητρα
κοινωνιολόγος
Καράμπελας
Δημήτρης
δικηγόρος
Καραμπέλης
Αθανάσιος
γιατρός
Καραμπελιά
Αδαμαντία
εργαζόμενη Βοήθεια στο Σπίτι
Καραμπέρη
Βασιλική
φοιτήτρια
Καραμπέτσου
Βάσω
Καραμπίνη
Κατερίνα
Καραμπότση
Μαριγιάννα
Καρανίκα
Ξανθούλα
Ιδιωτική Υπάλληλος
Καρανίκα
Αναστασία
συνταξιούχος
Καρανικόλας
Μάκης
Καραντζά
Πολυξένη
εργαζόμενη Βοήθεια στο Σπίτι
Καραντινάκης
Γρηγόρης
σκηνοθέτης
Καραντώνη
Γεωργία
φοιτήτρια
Καραπετάκος
Προκόπιος
Καρασά
Ηλιάνα
φοιτήτρια
Καρασάββας
Χριστάκης
φοιτητής
Καρασαββίδου
Μαρία
εκπαιδευτικός
Καρασαββίδου
Ελένη
Καρασαββίδου
Ελένη
Καρατέγος
Γιώργος
μαθητής
Καρατέλος
Κώστας
ιδιωτικός υπάλληλος
Καρατζάς
Γιώργος
Καρατζαφέρη
Νέλλη
φοιτήτρια
Καρατσιουμπάνης
Γιώργος
Γραμματεία Ευρωπαϊκού Δικτύου Δημοκρατικών Αριστερών Νεολαιώ
Καραχάλιος
Ορφέας - Άγης
φοιτητής
Καραχάλιος
Ιάσων
φοιτητής
Καρβουνάκης
Νίκος
Καρβουντζή
Καρδαμάκη
Εύα
φοιτήτρια
Καρδαράς
Νικος
αγρότης
Καρδασιάδης
Αλέξανδρος
δικηγόρος
Καρέλλης
Νίκος
Καρκαλάτος
Σωτήρης
ηθοποιός
Καρκάλη
Δέσποινα
έμπορος
Καρκάντζος
Γιώργος
φοιτητής
Καρκώνη
Εύα
φοιτήτρια
Καρκώνη
Ευαγγελία
Καρλάφτης
Μαρίνος
ιδιωτικός υπάλληλος
Καρλή
Κατερίνα
Καρμής
Φίλιππος
Καρμίρης
Δημήτριος
στρατιωτικός
Καρνάκης
Σταύρος
Καρνέρη
Λουκία
ελεύθερη επαγγελματίας
Καρούσος
Σωτήρης
φοιτητής
Καρπαθίου
Μιχάλης
Καρρά
Ασπασία
Καρράς
Αντώνης
Καρσιώτη
Γεωργία
φοιτήτρια
Κάρτας
Γιώργος
φοιτητής
Καρύδης - Καρανδρέας
Αλέξανδρος
Καρυοφύλλης
Κωνσταντίνος
Καρυστιάνη
Ιωάννα
συγγραφέας
Καρυφύλλη
Νεφέλη
Καρφή
Γεωργία
Καρφοπούλου
Ηλέκτρα
Κασαπάκης
Κώστας
γεωπόνος
Κασιμάτης
Πέτρος
Κασιμάτης
Ντένης
Κασκάνη
Βάγια
φοιτήτρια
Κασσά
Ελένη
δημοσιογράφος
Κάσσαρης
Χρήστος
εκπαιδευτικός
Καστρινάκης
Νίκος
δημόσιος υπάλληλος
Καστρίτης
Ραφαήλ
φοιτητής
Καστρίτης
Ιωάννης
Καστρίτσης
Γιώργος
άεργος
Καστρίτσης
Αθανάσιος
φοιτητής
Καστρίτσης
Τάσος
φοιτητής
Κασωτάκης
Αντώνης
εκπαιδευτικός
Κατακουζηνού
Άννα
υπάλληλος ΟΤΕ
Κατερίδου
Άρτεμη
ψυχολόγος
Κατόπη
Σοφία
ιστορικός Τέχνης
Κατριματζής
Ιωάννης
ιδιωτικός υπάλληλος
Κατσαβάκης
Ιάκωβος
γεωπόνος
Κατσανούλη
Περσεφόνη
φοιτήτρια
Κατσαρής
Δημήτρης
δικηγόρος
Κατσαρού
Αναστασία
φοιτήτρια
Κατσαφάδος
Κυριάκος
Κατσιαμπούρα
Γιάννα
ιστορικός
Κατσιβέλης
Παύλος
τποψήφιος διδάκτορας
Κατσιγιάννη
Ευδοκία
εκπαιδευτικός
Κατσιγιάννης
Μιχάλης
φοιτητής
Κατσικαρώνη
Ολυμπία
Κατσίκη
Βασιλική
φοιτήτρια
Κατσιλιώρης
Γιώργος
Κατσιμαντός
Κωνσταντίνος
Κατσιμπίρης
Γεώργιος
φοιτητής
Κατσούκος
Σωτήρης
φοιτητής
Κατσούλη
Ειρήνη
φοιτήτρια
Κατσουρού
Ειρήνη
εκπαιδευτικός
Κατσώλης
Χαράλαμπος
φοιτητής
Κατώπη
Λιάνα
διακοσμήτρια
Καφετζοπούλου
Ειρήνη
Καφφές
Βασίλης
φοιτητής
Καφφές
Άγγελος
φοιτητής
Καφφές
Άγγελος
φοιτητής
Καχραμάνης
Γιάννης
ηχολήπτης
Καχριμάνης
Αντώνης
δικηγόρος
Καψάλης
Χρήστος
φοιτητής
Καψάλης
Παντελής
Καψόπουλος
Γιάννης
Κεκκέ
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Κεραμέως
Μαρία
Κερκινός
Γιώργος
Κερσανίδης
Στράτος
κριτικός κινηματογράφου
Κετίκογλου
Κική
Κεφαλά
Βασιλική
μεταπτυχιακή φοιτήτρια
Κεφαλά
Τζούλια
οικιακά
Κεφαλάς
Γιώργος
εκπαιδευτικός
Κεφαλάς
Γιάννης
συνταξιούχος τραπεζικός
Κεχρής
Βασίλης
ιδιωτικός υπάλληλος
Κηλαηδόνη
Γιασεμή
ηθοποιός
Κηλαηδόνης
Λουκιανός
συνθέτης
Κηνής
Αλέξανδρος
δασολόγος
Κηρύκος
Γιώργος
φοιτητής
Κιζήλου
Βάσω
αρχιτέκτονας
Κιντσάκης
Ευάγγελος
Κιούκη
Δανάη
μαθήτρια
Κιούσης
Γιώργος
Κιουστελίδης
Γιάννης
Κιτίνος
Δημήτριος
Κίτσιου
Ευτυχία
γραφίστρια
Κίτσος
Απόστολος
Κίτσος
Γιώργος
ελευθερος επαγγελματίας
Κίτσου
Χρυσή
ιδιωτικός υπάλληλος
Κλάδης
Διονύσιος
μηχανικός μεταλλείων
Κλαουδάτου
Σοφία
Κλαυδιανός
Παύλος
δημοσιογράφος
Κλαυδιανός
Φοίβος
οικονομολόγος
Κλαυδιανός
Δημήτρης
φοιτητής
Κλείτος
Αλέξανδρος
λογιστής
Κλεφτοδήμος
Δημήτρης
αρχιτέκτονας
Κληρονόμος
Γιώργος
φοιτητής
Κλίμεντοβ
Μιρέλ
μαθήτρια
Κλίτσας
Κωνσταντίνος
Κλοκίτη
Κυριακή
γεωπόνος
Κλουδάς
Δημήτρης
φοιτητής
Κοβάνη
Αλκμήνη
γραφίστρια
Κοβάνη
Ρόζα
επιμελήτρια κειμένων
Κοβάνης
Σεραφείμ
αγρότης
Κοβάνης
Μπάμπης
δημοσιογράφος
Κόγου
Λίλα
φοιτήτρια
Κοέν
Ζαν
δημοσιογράφος
Κοζαδίνος
Αλέξης
ιδιωτικός υπάλληλος
Κόκας
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Κοκκάλας
Νίκος
επιμελητής κειμένων
Κόκκαλης
Νίκος
Κοκκαλιάρη
Δήμητρα
οικιακά
Κοκκινάκης
Ματίας
Κοκκινάκης
Μάνος
Κοκκινίδης
Ζήσης
σκηνοθέτης
Κοκκινίδου
Μυρτώ
Κοκκινόπουλος
Κώστας
Κοκκίνου
Ζέτα
δημόσιος υπάλληλος
Κόκκιου
Γεωργία
Κοκόρου
Μαρία
φοιτήτρια
Κόλια
Ζέφη
συγγραφέας
Κολιαράκη
Κυριακή
Κόλιας
Τηλέμαχος
εκπαιδευτικός
Κολίρας
Μιχαλόπουλος
πολιτικός μηχανικός
Κολλιαράκης
Ανδρέας
ιδιωτικός υπάλληλος
Κόλλιας
Θάνος
Κόλλιας
Γιώργος
Κόλλιας
Θοδωρής
δημόσιος υπάλληλος
Κολλιόπουλος
Σταύρος
πανεπιστημιακός
Κολοβός
Βασίλης
Κολόζη
Παρασκευή
δημοσιογράφος
Κολόζη
Ήρια
φοιτήτρια
Κολόζη
Φαιδώρα
φοιτήτρια
Κολοκυθά
Κατερίνα
συνδικαλίστρια ΟΤΟΕ
Κολυβά
Ιλιάννα
αρχιτέκτονας
Κολυβάς
Ευάγγελος
Κολώνιας
Φίλιππος
επιχειρηματίας
Κομιτόπουλος
Τάσος
λογιστής
Κομμάτας
Αγαμέμνων
φοιτητής
Κόμνου
Θεοδώρα
Κομπολίτη
Τζένη
φοιτήτρια
Κονιδάρης
Βασίλης
γιατρός
Κονίδου
Τζίνα
Κοντάκου
Ντίνα
δημοσιογράφος
Κονταξής
Βασίλης
ηθοποιός
Κοντζανάκη
Αναστασία
ιδιωτική υπάλληλος
Κόντη
Μάγδα
ιδιωτική υπάλληλος
Κοντοαγγέλου
Δήμητρα
φοιτήτρια
Κοντοδήμα
Παναγιώτα
Κοντολαίμης
Αργύρης
Κοντολάτη
Τζούλη
ιδιωτική υπάλληλος
Κοντονάσιου
Έλλη
εγκληματολόγος
Κοντορούπης
Χάρης
Κοντός
Γιάννης
δημοσιογράφος
Κοντώση
Σοφία
Κοπαλάς
Κωνσταντίνος
Κοραή
Μάγδα
φοιτήτρια
Κοραή
Εύη
Κόρακας
Στέφανος
εργαζόμενος
Κορβέση
Βίκυ
γιατρός
Κορδαλής
Νίκος
φοιτητής
Κορδίλα
Χαρά
εκπαιδευτικός
Κορδώνη
Αρίστη
φοιτήτρια
Κορμπάκης
Πέτρος
φοιτητής
Κορναράκη
Μαρία
Κοροβέσης
Περικλής
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Κορογιαννάκης
Αλέξανδρος
φοιτητής
Κορολής
Βασίλης
Κορφιάτης
Γιώργος
φοιτητής
Κορφιάτης
Πάνος
Κορωναίου
Μελπομένη
ιδιωτική υπάλληλος
Κορωνάκης
Τάσος
μέλος ΠΓ Συνασπισμού
Κοσαλάτος
Αναστάσιος
Κοσκινάς
Παναγιώτης
ιδιωτικός υπάλληλος
Κοσκολέτος
Σωτήρης
Κοσμαδάκη
Πελαγία
Κοσμόπουλος
Προκόπιος
φοιτητής
Κοσμόπουλος
Γιώργος
φοιτητής
Κοσμοπούλου
Όλγα
γιατρός
Κοσπεντάρης
Γιάννης
Κοσώνα
Φανή
μουσικός
Κοτζαμάνη
Φ.
Κοτζαμάνη
Αγγελική
Κοτζαμάνογλου
Κώστας
δικηγόρος
Κοτιάλης
Θανάσης
ιδιωτικός υπάλληλος
Κοτιώνης
Ζήσης
πανεπιστημιακός
Κοτρίκλα
Βίκυ
εκπαιδευτικός
Κοτρωνάκη
Λουκία
κοινωνιολόγος
Κότσαρης
Β.
φοιτητής
Κότσης
Γιώργος
δικηγόρος
Κότσιας
Σπύρος
Κοτσιράκη
Αθηνά
φοιτήτρια
Κοτσίρη
Φαίη
φοιτήτρια
Κουβαλιά
Έλλη
συνταξιούχος
Κουβαράς
Σταύρος
φοιτητής
Κουβαρδάς
Βαγγέλης
Κούβελα
Φωτεινή
συνδικαλίστρια ΟΤΟΕ
Κούβελα
Ποτούλα
συνταξιούχος
Κουβέλης
Φώτης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Κουβίδη - Τσούτσια
Ισμήνη
ψυχίατρος
Κουβίδης
Γιώργος
γιατρός
Κουγιού
Μαρία - Ευριδίκη
φοιτήτρια
Κούκη
Ελένη
δημοσιογράφος
Κουκής
Σταύρος
φοιτητής
Κούκης
Γεώργιος
Κουκιάσας
Πάνος
σπουδαστής
Κουκίου
Ερατώ
φοιτήτρια
Κουκλάκης
Άγγελος
Κουκοβίνης
Άλκης
φοιτητής
Κούκος
Νίκος
ιδιωτικός υπάλληλος
Κούκου
Αρχοντία
αρχαιολόγος
Κουκουλάς
Δημήτρης
συνταξιούχος
Κουκούλη
Μαριλένα
φοιτήτρια
Κουκούλης
Νίκος
ιδιωτικός υπάλληλος
Κουκούλης
Γιάννης
φοιτητής
Κουκουλίδου
Θεανώ
Κουκουλιώτη
Βασιλική
φοιτήτρια
Κουκουτός
Εμμανουήλ
φοιτητής
Κουκουτσάκη
Αφροδίτη
πανεπιστημιακός
Κουκουτσή
Αίμη
Κουλαξίδου
Λίνα
κομμώτρια
Κουλογλου
Στέλιος
δημοσιογράφος
Κουλουκτσή
Μαρία
φοιτήτρια
Κουλούρη
Σωτηρία
δικηγόρος
Κουλούρης
Νίκος
κοινωνιολόγος
Κουμανταρέας
Μένης
συγγραφέας
Κουματάρης
Κ.
Κουμλελή
Ευαγγελία
οικιακά
Κουνέλη
Φωτεινή
Κουνιάκη
Ευγενία
δικηγόρος
Κουντομάρης
Θ.
Κουντουράς
Λίνος
μηχανολόγος-μηχανικός
Κουντούρης
Ηλίας
ασκούμενος δικηγόρος
Κουράκης
Τάσος
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Κουραμπάς
Νίκος
Κουρέτα
Εύα
φοιτήτρια
Κουρέτση
Δέσποινα
φοιτήτρια
Κουρής
Γεώργιος
Κουρκούτα
Νικολέτττα
φοιτήτρια
Κουρκούτη
Στέλλα
Κουρμπέτης
Στέλιος
"Traveler"
Κουρούπης
Κωνσταντίνος
Κουρπαλίδης
Γιάννης
γιατρός
Κουρσούμης
Σωκράτης
αρχαιολόγος
Κουρσουμπάς
Χαράλαμπος - Ιωάννης
Κουρτέση
Κατερίνα
Κούρτη
Ξανθή
φοιτήτρια
Κουρτσούνης
Πάνος
μουσικός
Κούσιαντας
Κώστας
Κουσιάντζα
Μάγδα
αρχιτέκτονας
Κουσιάντζα
Σοφία
Κούστας
Νικόλαος
φοιτητής
Κουταβά
Ειρήνη
γραφίστρια
Κουτάκης
Μιχάλης
Κουτάντος
Νίκος
φοιτητής
Κούτας
Βασίλης
Κούτης
Παναγιώτης
εκπαιδευτικός
Κουτουζίδης
Ιωάννης
Κούτουλας
Ηλίας
Κούτρας
Τάσος
φοιτητής
Κουτρομάνου
Δανάη
Κουτρουμπή
Ελένη
Κουτσαγγέλου
Δήμητρα
φοιτήτρια
Κουτσαγκωλάκη
Ευτυχία
Κουτσάκη
Νατάσσα
φοιτήτρια
Κούτσιανου
Χριστίνα
Κούτσιας
Νικόλαος
υπάλληλος ΔΕΗ
Κουτσίκιος
Γεώργιος
μηχανολόγος μηχανικός
Κουτσίκος
Λουκάς
εκπαιδευτικός
Κουτσιλιέρης
Βασίλης
Κουτσογεώργου
Ειρήνη
Κούτσογλου
Αναστασία
Κουτσοδήμας
Μιχάλης
δημόσιος υπάλληλος
Κουτσοθεοδωρής
Θεόδωρος
ιδιωτικός υπάλληλος
Κουτσοκώστας
Κωνσταντίνος
Κουτσομπέλη
Κωνσταντίνα
Κουτσοπέτρου
Ιωάννα
Κουτσοπίνας
Δημήτρης
Κουτσοσπύρος
Γιάννης
Κουτσούλη
Ευγενία
δικηγόρος
Κουτσουλίδου
Στέλλα
Κουτσούμπα
Δέσποινα
μέλος Δ.Σ Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων
Κουτσούμπα
Μύρια
φοιτήτρια
Κουτσουμπός
Θόδωρος
εφημ. Νέα Προοπτική
Κουτσούρης
Αλ.
πανεπιστημιακός
Κουτσούρης
Δημήτρης
φοιτητής
Κουφοπέτρου
Ιωάννα
Κουφοπούλου
Πηνελόπη
φιλόλογος
Κραβαρίτη
Βίβιαν
Κραζιόνα
Ιωάννα
Κρατημένου
Κωνσταντίνα
Ιδιωτική υπάλληλος
Κρεμμύδας
Μιχάλης
φοιτητής
Κρεμύδας
Κώστας
εκδότης του περιοδικού "Μανδραγόρας"
Κρεντήρης
Γιώργος
Κρέπης
Γεώργιος
ιδιωτικός υπάλληλος
Κρέτση
Μαρία
φοιτήτρια
Κρητικός
Μάριος
πολιτικός μηχανικός
Κρητικού
Ελένη
ιδιωτικός υπάλληλος
Κριαράκης
Γεώργιος
φοιτητής
Κριθάρη
Ελβίρα
Κρίκος
Τάσος
φοιτητής
Κριτσανίδου
Μιμίκα
Κρομύδας
Ελευθέριος
φοιτητής
Κροντήρη
Αφροδίτη
Κροτσέτη
Δώρα
φοιτήτρια
Κρυστάλλη
Δήμητρα
δημοσιογράφος
Κτενάς
Παναγιώτης
ψυχοθεραπευτής
Κύβελος
Ανδρέας
φοιτητής
Κυδωνάκης
Αλέξανδρος
επιχειρηματίας
Κυδωνάκης
Στέλιος
μέλος Προεδρείου ΕΕΤΕ-ΟΤΕ
Κυλιαράκη
Μαρινίκη
φοιτήτρια
Κυπαρισσίου
Ελεάνα
φοιτήτρια
Κυπριωτάκη
Σάντρα - Οντέτ
δημοσιογράφος
Κυπριωτάκης
Αλέξανδρος
σχεδιαστής
Κυπριώτη
Εύη
Κυραμαργίου
Ελένη
ιστορικός
Κυργιόπουλος
Μάριος
Κυριαζής
Τάσος
συνταξιούχος, φίλος κρατούμενου
Κυριαζόγλου
Κ.
σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων
Κυριακίδου
Φένια
Κυριακόπουλος
Θανάσης
φοιτητής
Κυριακοπούλου
Βίκυ
φοιτήτρια
Κυριακού
Κυριάκος
φοιτητής
Κυριακού
Κώστας
Κυριακού
Κυριάκος
Κυριακούδη
Μαριάννα
φοιτήτρια
Κυριανάκης
Αλέκος
δημόσιος υπάλληλος
Κυρικλίδης
Χάρης
ιδιωτικός υπάλληλος
Κυτίπης
Θωμάς
φοιτητής
Κωνσταντακάκου
Δήμητρα
Κωνσταντακόπουλος
Αντώνης
ιδιωτικός υπάλληλος
Κωνσταντέλλος
Α.
Κωνσταντινέας
Αντρέας
Κωνσταντινίδη
Ιωάννα
φοιτήτρια
Κωνσταντινίδη
Άρια
φοιτήτρια
Κωνσταντινίδης
Παναγιώτης
επιπλοποιός
Κωνσταντινίδης
Θοδωρής
εργαζόμενος
Κωνσταντινίδης
Άλκης
Κωνσταντινίδου
Άσπα
δικηγόρος
Κωνσταντινίδου
Ηλέκτρα
εκπαιδευτικός
Κωνσταντινίδου
Ελένη
οικιακά
Κωνσταντινίδου
Μπέση
συνταξιούχος
Κωνσταντινοπούλου
Μαρίλη
φωτογράφος
Κωνσταντινοπούλου
Μαρία
Κωνσταντίνου
Ειρήνη
αγρότισσα
Κωνσταντίνου
Αντρέας
ηθοποιός
Κωνσταντοπούλου
Βασιάννα
ψυχολόγος
Κωντούλας
Περικλής
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Κωσταράκη
Αρετή
φοιτήτρια
Κωσταράκου
Μάρω
Κωστάρη
Ρούλα
Κωσταρίδου
Κυριακή
υπάλληλος
Κωστής
Γιώργος
δημοσιογράφος
Κωστής
Νίκος
φοιτητής
Κωστιδάκης
Χαράλαμπος
ιδιωτική υπάλληλος
Κωστόπουλος
Νάσος
δικηγόρος
Κωστόπουλος
Ανδρέας
εκπαιδευτικός
Κωστόπουλος
Κώστας
κοινωνιολόγος
Κωστοπούλου
Ελίνα
εκπαιδευτικός
Κωστοπούλου
Δανάη
φοιτήτρια
Κώτσιας
Ορέστης
άνεργος
Κωφίδης
Κωνσταντίνος
Κωφίδου
Βασιλική
οδοντίατρος
Λαβασσά
Ελένη
φοιτήτρια
Λαγκαδινός
Νίκος
δημοσιογράφος
Λαγουβάρδου
Ε.
Λαγουδάκης
Γιάννης
δημόσιος υπάλληλος
Λαγουδάκου
Κωνσταντίνα
Λαγουτάρης
Μανόλης
Φωτογράφος
Λαδά
Σταυρούλα
φοιτήτρια
Λαδής
Χαρίλαος
δικηγόρος
Λάδης
Θοδωρής
φοιτητής
Λαζαράτου
Τέση
ψυχοθεραπεύτρια
Λαζαρέτου
Σουσάνα
καθηγήτρια αγγλικών
Λάζαρη
Άννα
Λάζαρης
Μιχάλης
φοιτητής
Λαζάρου
Ελένη
δημοσιογράφος
Λαζάρου
Σπύρος
μαθηματικός
Λαζάρου
Φώφη
Λάζος
Αλέξανδρος
φοιτητής
Λάζου
Ευγενία
ιστορικός
Λαθιωτάκης
Μανώλης
Λαϊνά
Στάθα
δικηγόρος
Λάκκα
Χριστίνα
ψυχολόγος
Λάλη
Άννα
Λάλλα
Γεωργία
Λάλου
Ελένη
φοιτήτρια
Λαμπουσάκη
Σοφία
δικηγόρος
Λαμπράκης
Δημήτρης
φοιτητής
Λαμπράκης
Δημήτρης
φοιτητής
Λαμπράκης
Όμηρος
Λαμπρίδης
Χρήστος
δημόσιος υπάλληλος
Λαμπρινού
Σμαράγδη
ηθοποιός
Λαμπρόπουλος
Γεώργιος
Λάμπρου
Γιάννης
γραμματέας Σωματείου Ταχυδρόμων Ν. Αχαίας
Λάμπρου
Πάνος
δημοσιογράφος
Λάμπρου
Νίκος
λογιστής
Λάμπρου
Μ.
φοιτητής
Λάμπρου
Ιωάννα
Λαπάτα
Ευαγγελία
εκπαιδευτικός
Λαπιέρης
Σωτήρης
φοιτητής
Λάππας
Ιωάννης
Λατσούνη
Έφη
Λαφαζάνης
Παναγιώτης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Λεάκος
Γιάννης
ηθοποιός
Λεάκου
Αντιγόνη
συντηρήτρια αρχαιοτήτων
Λεάκου
Ευγενία
Λεβέντης
Θανάσης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Λειβαδίτη
Νάντια
φοιτήτρια
Λέκα
Έντζυ
μαθήτρια
Λέκκα
Μαίρη
Λέκκας
Παναγιώτης
μαθηματικός
Λελάκη
Αριάδνη
συνταξιούχος τραπεζικός
Λένα
Αγγελική
φοιτήτρια
Λένα
Ουρανία
φοιτήτρια
Λεοντής
Χρήστος
μουσικοσυνθέτης
Λεοντοπούλου
Μαρία
δημόσιος υπάλληλος
Λεούση
Ιωάννα
Λεπέση
Νικολίνα
φοιτήτρια
Λεπίρογλου
Δημήτρης
Λεστάκης
Κωστής
φοιτητής
Λευκλιάς
Γαλάνης
ιδιωτικός υπάλληλος
Λεχαρίτης
Γιώργος
Λέων
Νίκος
ιδιωτικός υπάλληλος
Λιάκος
Αντώνης
δημοσιογράφος
Λιάμπας
Γιώργος
Λιανού
Ζωή
φοιτήτρια
Λιανού
Ελένη
Λιάππα
Αθανασία
Λιαροπούλου
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Λιάρος
Παναγιώτης
ιδιωτικός υπάλληλος
Λιάρου
Χριστίνα
ελεύθερος επαγγελματίας
Λιάσας
Βασίλης
εργάτης
Λιάτσου
Γεωργία
φοιτήτρια
Λιβαδά
Μαρία
φοιτήτρια
Λίβανης
Κώστας
μεταπτυχιακός φοιτητής
Λιβανίου
Αναστασία
ιδιωτική υπάλληλος
Λιβέρη - Δαλαβέρη
Μάρθα
φοιτήτρια
Λιγνού-Τσαμαντάνη
Κυβέλη
φοιτήτρια
Λιερός
Κωνσταντίνος
φωτογράφος
Λίζου
Μαρίνα
φοιτήτρια
Λινάρδος - Ρυλμόν
Πέτρος
οικονομολόγος
Λινάρης
Στέφανος
Λιόλιου
Χαρά
εκπαιδευτικός
Λιονάκη
Γεωργία
μουσικός
Λιούρου
Δέσποινα
αρτοποιός
Λιοφάγου
Χριστίνα
Λογαρός
Χρήστος
φοιτητής
Λογγίνος
Χρήστος
καθηγητής ΤΕΙ
Λογοθέτης
Νίκος
φοιτητής
Λοΐζου
Κυριάκος
Λοϊπούρ
Μίχα
Λορέντζος
Περικλής
συνταξιούχος
Λοτσίδης
Νίκος
εκπαιδευτικός
Λούκαρης
Γιώργος
δικηγόρος
Λουκίδης
Ανδρίκος
Λουλούδης
Κορνήλιος
άεργος
Λούντου
Ελισάβετ
φοιτήτρια
Λουράκη
Τένη
υπάλληλος
Λουρνάρα
Αγγελική
φοιτήτρια
Λούτκας
Ιωάννης
υπάλληλος
Λυδία
Περσεφόνη
Λυκάκης
Πέτρος
Λυκογιάννη
Μαρία
φοιτήτρια
Λύκος
Φώτης
γλύπτης
Λυρουνάκη
Μ.
φοιτήτρια
Λύτρας
Αλέκος
γραφίστας
Λύτρας
Θεμιστοκλής
Λώλη
Μαρία
Λωράν
Μιχάλης
φοιτητής
Μαβράκης
Αθανάσιος
πανεπιστημιακός
Μαγγανάς
Άρης
φοιτητής
Μαγκανιώτη
Αντωνία
ιδιωτική υπάλληλος
Μαγκλάρα
Τάνια
Μαγκλάρα
Ελένη
Μαγουλάς
Αναστάσιος
δημοσιογράφος
Μαζαράκης
Γρηγόρης
ιατρικός επισκέπτης
Μαζαράκης
Γεράσιμος
σερβιτόρος
Μαζαράκης
Ανδρέας
Μαθιουδάκη
Αγγελική
φοιτήτρια
Μαθιουδάκη
Ισμήνη
φοιτήτρια
Μαθιουδάκης
Γιώργος
αρχιτέκτονας τοπίου-πολεοδόμος
Μαΐστρος
Γιάννης
πανεπιστημιακός
Μακαρούνη
Μαργαρίτα
Μακατούτης
Βασίλειος
υπάλληλος ΥΠΕΧΩΔΕ
Μακίδης
Δημήτρης
Μάκλα
Αμβουνί
Μακρή
Μαρίνα
δημόσιος υπάλληλος
Μακρής
Βαγγέλης
ιδιωτικός υπάλληλος
Μακρής
Γιώργος
σεναριογράφος
Μακρής
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Μακρής
Γιώργος
Μακρόπουλος
Δημήτρης
Μακροπούλου
Νεφέλη
φοιτήτρια
Μακροπούλου
Τατιάνα
φοιτήτρια
Μακρυγιάννη
Ευανθία
φοιτήτρια
Μακρυγιάννης
Άκης
Μακρυκώστα
Ειρήνη
Μαλαμά
Μαρία
κοινωνική λειτουργός
Μαλανδράκη
Καίτη
οικιακά
Μαλιφούζα
Εβελίνα
Μάλλη - Πολλάκη
Δανάη
φοιτήτρια
Μάλλιος
Δημήτρης
φοιτητής
Μαμάη
Ευγενία
φοιτήτρια
Μαμαρέλη
Μαριαλένα
θεατρολόγος
Μάμου
Σοφία
εκπαιδευτικός
Μάμπγκερ
Ντάνα
δικηγόρος
Μαναρούκη
Κατερίνα
Μανδέλης
Αποστόλης
φοιτητής
Μανδηλαρά
Ηρώ
φοιτήτρια
Μανδρατζης
Βασιλης
διαφημιστής
Μανέτα
Μυρσίνη
φοιτήτρια
Μάνη
Σοφία
Μάνθος
Γιώργος
Μανιάτη
Δανάη
Μανιάτης
Λευτέρης
φοιτητής
Μανιάτης
Γιώργος
φοιτητής
Μανιάτης
Κωνσταντίνος
Μανιός
Νίκος
γιατρός
Μανιού
Παναγιώτα
Μανκούρ
Μοναλίζα
μαθήτρια
Μανογιαννάκη
Ελένη
φοιτήτρια
Μανόλης
Α.
φοιτητής
Μάνος
Γιώργος
φοιτητής
Μανούρας
Εμμανουήλ
ιδιωτικός υπάλληλος
Μαντάς
Παναγιώτης
Μαντάς
Χρήστος
Μαντάς
Γεώργιος
Μάντεσης
Νίκος
φοιτητής
Μαντζάρας
Θανάσης
Μάντζαρη
Μαρία
φοιτήτρια
Μαντζουρέα
Φιλίτσα
φοιτήτρια
Μαντή
Μαίρη
Μανωλάς
Νίκος
ιδιωτικός υπάλληλος
Μανώλης
Γιώργος
φοιτητής
Μανωλόπουλος
Γιάννης
χημικός μηχανικός
Μανωλοπούλου
Ελένη
φοιτήτρια
Μαρά
Δέσποινα
Μαραβέλιας
Αλέξανδρος
φοιτητής
Μαραγκού
Μαρία
Μαραμαθά
Χρύσα
φοιτήτρια
Μαραντίδου
Βιργινία
Μαρβάκης
Αθανάσιος
πανεπιστημιακός
Μάργαρης
Νικόλαος
Μαργαρίτη
Αριάδνη
εικαστικός
Μαργαρίτης
Φοίβος
φοιτητής
Μαργαρίτης
Ανδρέας
Μαργαρίτης
Αντώνης
Μαργέτη
Ελένη
φοιτήτρια
Μαρία
Μινάρδου
Μαρινάκης
Βαρδής
Μαρίνης
Στέλιος
εκπαιδευτικός
Μαριολιάς
Βασίλης
φοιτητής
Μαρκάκη
Φραντζέσκα
φοιτήτρια
Μαρκάτου
Μαρία
φοιτήτρια
Μαρκατσάκη
Γεωργία
φοιτήτρια
Μαρκατσέλης
Γιώργος
γραφίστας
Μαρκέιου
Αγάπη
φοιτήτρια
Μάρκο
Ηλέκτρα
Μαρκόπουλος
Αντώνης
Ενεργοί Πολίτες
Μαρκόπουλος
Πέτρος
φοιτητής
Μαρκοπούλου
Νίκη
φοιτήτρια
Μαρκοπούλου
Χριστίνα
φοιτήτρια
Μάρκος
Αντώνης
φοιτητής
Μάρκου
Σάρα
ψυχολόγος
Μάρκου
Μάνος
Μαρκουλή
Νικολίνα
λογίστρια
Μαρκούτης
Γιάννης
Μαρλοβά
Μαρματάκης
Κώστας
Μάρραιη
Γεώργιος
πολιτικός μηχανικός
Μαρτέν
Γιώργος
Μαρτέν
Νίκος
Μαρτιώνος
Θεόδωρος
οδοντίατρος
Μαρωνίτη
Μαρία
Μασουράκη
Πατρίτσια
Μασουρίδου
Γιώτα
δικηγόρος
Μάστορη
Γαρυφαλλιά
εκπαιδευτικός
Μαστρακούλη
Μαρία
φαρμακοποιός
Μαστρογιάννης
Φίλιππος
φοιτητής
Μαστρογιάννης
Γιώργος
Ματάτσης
Αλέξανδρος
Ματέ
Μαρία
διοργάνωση συναυλιών
Ματζιαράκη
Δάφνη
δημοσιογράφος
Ματθαίου
Άννα
πανεπιστημιακός
Ματιάτου
Σοφία
φοιτήτρια
Ματιάτου
Εύη
φοιτήτρια
Ματίκας
Θεοφάνης-Ρίζος
αρχιτέκτονας
Ματοπούλου
Αγγελική
ηθοποιός
Ματράκης
Νίκος
ιδιωτικός υπάλληλος
Ματσίκα
Δέσποινα
ψυχολόγος
Ματσίκας
Νεκτάριος
ιδιωτικός υπάλληλος
Ματσούκας
Τρύφων
άνεργος
Ματσούκη
Βασιλική
συνταξιούχος
Μαυράκη
Καλλιόπη
Μαυρέας
Αργύρης
Μαυρίκη
Νίκη
Μαυρογεώργη
Σ.
εκπαιδευτικός
Μαυρογεώργη
Αργυρώ
Μαυρογιάννης
Γιώργος
Μαυρογιώργη - Ντυράντ
Μέλανη - Ζωή
φοιτήτρια
Μαυροειδής
Γιάννης
αγρότης
Μαυρομανωλάκη
Ελίζα
φοιτήτρια
Μαυρουδής
Νίκος
ηθοποιός
Μαυροφρύδη
Παρασκευή
φοιτήτρια
Μάχα
Παναγιώτα
νοσηλευτρια
Μαχαίρα
Χριστίνα
Μεγαλούδη
Χρύσα
ιδιωτικός υπάλληλος
Μέγας
Βασίλης
Μεϊμάρη
Παναγιώτα
μαθήτρια
Μεϊτάνη
Ιωάννα
μεταφράστρια
Μελά
Νίκη
φοιτήτρια
Μελανίτου
Δάφνη
Μελαχροινού
Μαντώ
φοιτήτρια
Μελισσάρη
Μάρω
ιδιωτική υπάλληλος
Μελιτάς
Κωνσταντίνος
πολιτικός επιστήμων
Μελίτος
Γιώργος
οδηγός
Μελιτσόπουλος
Σπύρος
μέλος ΔΣ των εργαζομένων στην Ιντρακόμ
Μέλλιου
Αναστασία
φοιτήτρια
Μέλος
Στέλιος
μουσικός
Μεντίνης
Μιχάλης
εκπαιδευτικός
Μεράντζας
Γιώργος
τραγουδιστής
Μεραντζή
Βάσια
φοιτήτρια
Μέρμηγκα
Ιουλία
ιδιωτική υπάλληλος
Μερμήγκης
Σταύρος
ηθοποιός
Μερμίγκη - Μεντή
Μαρία
μαγείρισσα
Μέρτης
Χαράλαμπος
Μερτινός
Νικόλαος
συνταξιούχος
Μεταξά
Ε.
Μεταξάκη
Νανά
εκπαιδευτικός
Μεταφάς
Πέτρος
ιδιωτικός υπάλληλος
Μετζυλόρη
Μεφιλία
δημιουργός
Μετοικίδης
Σάββας
Μεττής
Μάριος
ηθοποιός
Μηλιός
Γιάννης
πανεπιστημιακός
Μηλιώνη
Ελένη
Μηνακάκη
Ελένη
ψυχολόγος
Μητάκος
Πάρις
φοιτητής
Μητραλιά
Σόνια
σκιτσογράφος
Μητραλιάς
Γιώργος
δημοσιογράφος
Μητρόγλου
Γεώργιος
άνεργος
Μητροπούλος
Σταμάτης
φοιτητής
Μητροπούλου
Αγγελική
τραπεζικός
Μητροπούλου
Χαρά
Μητροτάσιος
Σπύρος
τραπεζικός υπάλληλος
Μήτρου
Άννα
δημοσιογράφος
Μητρουλάκη
Ιωάννα
Μητρόψαρος
Θάνος
Φοιτητής
Μήτσης
Άγγελος
φοιτητής
Μήτσης
Παναγιώτης
Μητσιάς
Μανώλης
τραγουδιστής
Μητσοπούλου
Χρυσούλα
εκπαιδευτικός
Μητσοπούλου
Αγλαΐα
φοιτήτρια
Μίγα
Ελένη
φοιτήτρια
Μιγκάρδου
Ήλια
Μικρώνη
Σάρα
Μιλέσης
Γιάννης
Μίλη
Μαρία
ιδιωτικός υπάλληλος
Μιλιάτσο
Τόννο
βιοτέχνης
Μιλκίδου
Ελένη
Μιμίδης
Μιχάλης
Μιμίκος
Αντώνης
ζωγράφος
Μιξαφέντη
Χριστίνα
εκπαιδευτικός
Μιτάλης
Παρασκευάς
φοιτητής
Μιχαηλίδης
Γιώργος
φοιτητής
Μιχαηλίδου
Αννίτα
νομικός
Μιχαηλίδου
Νίκη
οικιακά
Μιχαλακέα
Π.
φοιτήτρια
Μιχαλιού
Ελένη
φοιτήτρια
Μιχαλιτσούδη
Σοφία
δικηγόρος
Μιχαλόπουλος
Παναγιώτης
καθηγητής ΤΕΙ
Μιχαλόπουλος
Γιάννης
φοιτητής
Μιχαλοπούλου
Αναστασία
φοιτήτρια
Μίχας
Άγγελος
Μιχελόπουλος
Λεωνίδας
φοιτητής
Μοναστηριώτης
Σπυρίδων - Ερρίκος
φοιτητής
Μορέτι
Χουάν
εκπαιδευτικός
Μοριανόπουλος
Γιώργος
φοιτητής
Μοσχόνα
Μαρία
Μουγιάκου
Ελένη
γεωπόνος
Μούγιου
Θεοδώρα
δημόσιος υπάλληλος
Μουγκολιά
Βίρτζι
Μουζάκη
Μαρία
Μουζακιώτη
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Μουλόπουλος
Βασίλης
δημοσιογράφος
Μουργελά
Βασιλική
φοιτήτρια
Μουρίκη
Αλεξάνδρα
πανεπιστημιακός
Μουρκογιάννης
Βασίλης
γλύπτης
Μούρτζη
Φωτεινή
ιδιωτική υπάλληλος
Μούρτου
Μαρία
Μούσα
Τσέχο
οικοδόμος
Μουσάς
Δημοσθένης
δημόσιος υπάλληλος
Μουσταφέλλου
Άννα
φοιτήτρια
Μούτη
Μαρία
Μπαβέας
Αλέξανδρος
άνεργος
Μπαγιάννη
Ελένη
Μπάδας
Ευθύμης
φοιτητής
Μπαϊρακτάρη
Ανδριάνα
φοιτήτρια
Μπαϊρακτάρη
Ελένη
φοιτήτρια
Μπάκας
Κωνσταντίνος
Μπακατσέλου
Νικολέτα
μαθήτρια
Μπακοθανάση
Μαρίνα
Μπακούρος
Ευστάθιος
Μπαλαγιάννης
Δημήτρης
Μπαλαούρα
Όλγα
αρχιτέκτονας
Μπαλαούρας
Μάκης
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Μπάλκος
Μιλτιάδης
Μπαλτάς
Χαράλαμπος
πανεπισημιακός
Μπάλτσεβα
Γκίνκα
Μπαλωμένου
Γεωργία
Μπαμπαλούκας
Σωτήρης
Μπαμπαλούκης
Παναγιώτης
Μπανιά
Χριστίνα
Μπανιάς
Γιάννης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Μπάνος
Κυριάκος
δημοσιογράφος
Μπαντά
Αναστασία
υπάλληλος
Μπαρακάκη
Δέσποινα
φοιτήτρια
Μπαρακλής
Γιάννης
φοιτητής
Μπαρδάκας
Αλέξανδρος
μαθητής
Μπαρμπάνης
Σωκράτης
Μπαρμπαρέσου
Σωτηρία
ιδιωτική υπάλληλος
Μπαρούκη
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Μπαρσέφσκι
Μάνια
δημοσιογράφος
Μπασκόζος
Γιώργος
φοιτητής
Μπαστάνη
Σοφία
συντηρήτρια έργων τέχνης
Μπάστας
Γιάννης
δικηγόρος
Μπάστης
Κώστας
Μπατάκης
Ορέστης
άνεργος
Μπεζηγιάννη
Ευμορφία
δικηγόρος
Μπεθάνη
Μαρία
φοιτήτρια
Μπεΐλι
Πωλ
Μπέκας
Βαγγέλης
Μπεκατώρος
Φάνης
φοιτητής
Μπεκιάρη
Μαίρη
Μπέκος
Γιάννης
μουσικός
Μπεκροδημήτρη
Θεανώ
Μπελαβίλας
Νίκος
πανεπιστημιακός
Μπεμπρέκ
Χουσεΐν
οικοδόμος
Μπενά
Νία
Μπενάς
Τάκης
Μπενβενίστε
Ρίκα
πανεπιστημιακός
Μπενέτης
Νίκος
Μπενλίδος
Φώτης
φοιτητής
Μπέννινγκ
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Μπένος
Αλέξης
γιατρός
Μπένος
Αλέξης
γιατρός-πανεπιστημιακός
Μπερτράν
Ισαβέλλα
ιδιωτικός υπάλληλος
Μπέση
Μαριάννα
φοιτήτρια
Μπέσης
Βαγγέλης
φοιτητής
Μπιζά
Αφροδίτη
Μπιζάνης
Νίκος
Μπιλάλης
Κωνσταντίνος
Μπιλεσάκης
Πάρης
ιδιωτικός υπάλληλος
Μπίνης
Γιώργος
Μπισάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Μπίστης
Αλέξανδρος
πολιτικός επιστήμονας, ΚΠΕ ΣΥΝ
Μπίτσικα
Παναγιώτα
Μπιχάκης
Φώτης
εκπαιδευτικός
Μπλερ
Θανάσης
μαθητής
Μπλέρτα
Βασίλκα
μαθήτρια
Μπλέσσας
Γιώργος
Μπογιατζή
Σοφία
εκπαιδευτικός
Μπόγρη
Δέσποινα
Μπόζικας
Γιώργος
Μποζίκη
Ελένη
φοιτήτρια
Μποζίκη
Φαίδρα
Μπόικος
Σπύρος
Μπολοκούτα
Κατερίνα
Μπολώτα
Μυρτώ
γραφίστρια
Μπονιοπούλου
Μ.
εκπαιδευτικός
Μπονοβόλια
Σοφιάνα
δημοσιογράφος
Μπόντζου
Μάγια
εικαστικός
Μπότσιου
Μυρτώ
φοιτήτρια
Μπότσος
Δημήτρης
οικονομολόγος
Μπουγδάνη
Κατερίνα
φοιτήτρια
Μπουγιούκου
Φίλια
επιμελήτρια βιβλίων
Μπουζώνη
Έλενα
φοιτήτρια
Μπουκουβάλα
Ιωάννα
ψυχολόγος
Μπουλασίκης
Θεόδωρος
Μπούμπας
Δημοσθένης
φαρμακοποιός
Μπουμπούλης
Γεράσιμος
μαθητής
Μπουντουράκη
Γεωργία
φοιτήτρια
Μπουράκης
Θεόδωρος
άνεργος
Μπουρβάνης
Κωνσταντίνος
άνεργος
Μπουρλέκα
Μαρίνα
φοιτήτρια
Μπουρλέκα
Ναταλία
φοιτήτρια
Μπουρμπουλάς
Γιώργος
φιλόλογος
Μπουρνάζος
Στρατής
δημοσιογράφος
Μπουρνάζος
Μάνθος
φοιτητής
Μπουρολιάς
Γιώργος
αρχιτέκτονας
Μπουσιάκη
Ηλιάνα
Μπούσουλας
Ζαχαρίας
φοιτητής
Μπουτσάκη
Σοφία
φοιτήτρια
Μποφιλίου
Μαργαρίτα
Μποφυλάτος
Σταύρος
Μπρεντάκης
Γιώργος
ιδιωτικός υπάλληλος
Μπρεσιάκας
Βαγγέλης
συμβασιούχος
Μπριντάκης
Γιώργος
Μπρισίμης
Γιώργος
Μπροντνίτσκα
Βαρβάρα
φοιτήτρια
Μπρούσαλη
Δέσποινα
δημοσιογράφος
Μυλωνάκου
Κάρμεν
χημικός
Μυλωνάς
Διονύσης
ιδιωτικός υπάλληλος
Μυλωνάς
Μιχαήλ
φοιτητής
Μυλωνάς
Μάρκος
φοιτητής
Μυλωνάς
Δημήτρης
φοιτητής
Μυρίδης
Σάββας
σεκιούριτι
Μυρισιώτης
Δημήτρης
φοιτητής
Μυστρίδου
Κυριακή
φοιτήτρια
Μυτιληνός
Γιάννης
Μώκρη
Βασιλική
συνταξιούχος
Μωραΐτη
Ηρώ
Μωραΐτης
Αναστάσιος
φοιτητής
Μωραΐτης
Μάρκος
Μωράκης
Παναγιώτης
φοιτητής
Μωριατοπούλου
Μαρία
μαθήτρια
Μωρογιάννης
Πάνος
φοιτητής
Μώρου
Αργυρώ
δημοσιογράφος
Ναθαναήλ
Άννα
Ναθαναήλ - Αναγνώστης
Ρολάνδος
φοιτητής
Νάκου
Ιωάννα
φοιτήτρια
Νανά
Μαρία
φοιτήτρια
Νάτκος
Ιωάννης
φοιτητής
Νάτσος
Γιώργος
ζωγράφος
Ναυπλιώτη
Μαρία
φοιτήτρια
Ναυπλιώτη
Αλεξάνδρα - Άση
φοιτήτρια
Νένε
Δέσποινα
άνεργη
Νεοφύτου
Ιωάννα
φοιτήτρια
Νεοφύτου
Μαριάνθη
Νεοφύτου
Μίκης
Νέσης
Γεώργιος
Νέστορα
Ζωή
Νιανούρης
Κυριάκος
μαθητής
Νιάρχος
Λέων
δικηγόρος
Νίκα
Ελένη
Νίκας-Ανδρουλιδάκης
Μιχάλης
φωτογράφος
Νικητοπούλου
Άννα
δημοσιογράφος
Νικιρντισιάν
Λεβόν
Νικολαΐδη
Φλώρα
οικιακά
Νικολαΐδου
Φωτεινή
φοιτήτρια
Νικολαΐδου
Αφροδίτη
Νικολαΐδου
Έφη
Νικολάκης
Κώστας
Νικολακόπουλος
Δημήτρης
Νικολακοπούλου
Αδριανή
φοιτήτρια
Νικολάου
Νατάσσα
websites & graphics designer
Νικολάου
Ελένη
φοιτήτρια
Νικολάτος
Κωνσταντίνος
οικοδόμος
Νικολόπουλος
Άγγελος
εκπαιδευτικός
Νικολόπουλος
Χρήστος
μουσικοσυνθέτης
Νικολόπουλος
Γιώργος
πανεπιστημιακός
Νικολόπουλος
Πάνος
φοιτητής
Νικολόπουλος
Ιωαννης
Νικολοπούλου
Σοφία
φοιτήτρια
Νικολοπούλου
Νικολέττα
χορεύτρια
Νικολοπούλου
Παγώνα
Νικολουτσόπουλος
Χρήστος
δικηγόρος
Νίκου
Ευαγγελία
Νίνου
Ιωάννα
ιδιωτική υπάλληλος
Νιφοροπούλου
Παναγιώτα
γιατρός
Νολλάκης
Νίκος
Νόλλας
Δημήτρης
συγγραφέας
Νόνα - Ζαχαρουδάκη
Μυρτώ
φοιτήτρια
Νόνας
Δημήτρης
δάσκαλος
Νόνη
Τσαούλα
εκπαιδευτικός
Νόστη
Μαντώ
Νούνη
Ελευθερία
Νούνης
Χρήστος
Νούρος
Ευστράτιος
φοιτητής
Νταβέλος
Πέτρος
εκπαιδευτικός
Ντάβου
Χριστίνα
φοιτήτρια
Νταή
Κωνσταντίνα
Ντάικος
Νίκος
φιλόλογος
Ντάλα
Έλλη
φοιτήτρια
Ντάλλας
Νίκος
άνεργος
Νταμπάνη
Ευαγγελία
Ντάνης
Γιώργος
φοιτητής
Ντεβεκούζος
Στέλιος
Ντελιλάι
Αντριατίκ
Ντεμίρη
Νατάσα
εκπαιδευτικός
Ντεντέ
Αμπντουλχαλίμ
δημοσιογράφος
Ντέρου
Αθανασία
δημόσιος υπάλληλος
Ντόικα
Δήμητρα
Ντούμα
Εκάβη
ηθοποιός
Ντούρου
Άννα
μαθήτρια
Ντράκοβιτς
Λίλη
Ντράκου
Μαρία
Ντυμένου
Ευγενία
φοιτήτρια
Ξανθάκος
Πέτρος
Ξανθοπούλου
Μαριάννα
Ξενιώτου
Βεατρίκη
δημοσιογράφος
Ξενόπουλος
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Ξυδά
Μαρίνα
Ξυλούρης
Γιώργος
εκπαιδευτικός
Ξυπνητός
Σπύρος
ελεύθερος επαγγελματίας
Οικονομάκης
Λεωνίδας
ερευνητής
Οικονομάκης
Γιώργος
πανεπιστημιακός
Οικονομίδης
Απόστολος
ιδιωτικός υπάλληλος
Οικονομίδου
Λαμπρινή
Οικονομόπουλος
Φώτης
μηχανολόγος μηχανικός
Οικονομοπούλου
Καλλιόπη
φοιτήτρια
Οικονομοπούλου
Χριστίνα
ψυχολόγος
Οικονόμου
Ειρήνη
άνεργη
Οικονόμου
Γιώργος
εκπαιδευτικός
Οικονόμου
Αγγελική
ιδιωτικός υπάλληλος
Οικονόμου
Άννα
οικοτέχνης
Οικονόμου
Ηρακλής
πολιτικός επιστήμων
Οικονόμου
Γιώργος
Οικονόμου
Δήμητρα
Οικονόμου
Παναγιώτα
Ολιβιέρη
Κλαίλια
μουσικός
Ορφανίδου
Ε.
Ορφανός
Κρίτων
ψυχολόγος
Ορφανού
Ελευθερία
Ορφανουδάκη
Ευαγγελία
ιδιωτικός υπάλληλος
Παβλής
Παναγιώτης
Παγεράτος
Βασίλης
ιδιωτικός υπάλληλος
Παγιά
Στέλλα
εκπαιδευτικός
Παγιασλής
Γιάννης
Παγκράτης
Σπύρος
Παγώνης
Νίκος
φοιτητής
Πάζιος
Κώστας
φοιτητής
Παζούκης
Κώστας
εκπαιδευτικός
Παΐζη
Σοφία
προγραμματίστρια
Παλαμιώτης
Φώτιος
φοιτητής
Παλαμπούκη
Σοφία
Παλέκας
Κώστας
Παλέτσου
Ελένη
Παλημέρης
Παναγιώτης
φοιτητής
Παλληκαράκης
Ν.
φοιτητής
Πάλλης
Δημήτρης
ηχολήπτης
Πάλλιου
Αλεξάνδρα
φοιτήτρια
Παλόμο
Αλέξανδρος
μαθητής
Παλπάνα
Φωτεινή
φοιτήτρια
Παναγάκης
Γιώργος
εργάτης
Παναγή
Έλενα
Παναγιωτάκης
Αλέξανδρος
δημοσιογράφος
Παναγιωτακοπούλου
Μαγδαληνή
φοιτήτρια
Παναγιωτίδης
Βασίλης
Παναγιωτόπουλος
Παναγιώτης
ερευνητής
Παναγιωτοπούλου
Ηρώ
άνεργη
Παναγιωτοπούλου
Κατερίνα
νοσηλεύτρια
Παναγιωτοπούλου
Κατερίνα
φοιτήτρια
Παναγιωτοπούλου
Ράνια
Παναγιώτου
Εύα
φοιτήτρια
Παναγιώτου
Ορέστης
φωτορεπόρτερ
Παναγιώτου
Μαρία
Παναγογιαννόπουλος
Νίκος
Παναγόπουλος
Γιώργος
ηχολήπτης
Παναγόπουλος
Αθανάσιος
οδοντίατρος
Παναγόπουλος
Φίλιππος
φοιτητής
Παναγόπουλος
Γιώργος
Παναγοπούλου
Γεωργία
δικηγόρος
Παναγοπούλου
Μαρία
υπάλληλος
Πανάγου
Βασίλης
ηλεκτρολόγος
Πανάγου
Σωτήρης
Παναγούλης
Παντελής
ιδιωτικός υπάλληλος
Παναγούλης
Ηρακλής
Πανάρα
Ανθή
χημικός
Παναχί
Χίβα
Πανοπούλου
Κάτια
Πάνος
Ευάγγελος
φοιτητής
Πάνου
Ελένη
συμβασιούχος
Πανούση
Αγλαΐα
Πανούτσου
Αφροδίτη
φοιτήτρια
Πανταζάτου
Αθηνά
δικηγόρος
Πανταζάτου
Καρολίνα
φοιτήτρια
Πανταζή
Ανδριάννα
Πανταζής
Κωνσταντίνος
αρχιτέκτονας
Πανταζής
Γιώργος
αρχιτέκτονας
Πανταζής
Χρήστος
επιχειρηματίας
Πανταζής
Παύλος
πανεπιστημιακός
Πανταζίδης
Τάσος
Οικοσοσιαλιστές Ελλάδος
Πανταζίδου
Μάρω
Πανταζοπούλου
Έλλη
Παντάλου
Ειρήνη
Παντελάκης
Γιάννης
αρχισυντάκτης Ελευθεροτυπίας
Παντελή
Ελένη
φοιτήτρια
Παντελίδης
Παντελής
άνεργος
Παντζαλής
Αριστείδης
Παντζαλής
Ιωάννης
Πάντος
Παναγιώτης
διορθωτής
Παντούζας
Λευτέρης
φοιτητής
Πανώριου
Ευγενία
Πανωτόπουλος
Παναγιώτης
Παπαβασιλείου
Χριστίνα
εκπαιδευτικός
Παπαβασιλείου
Αργυρώ
οικιακά
Παπαβασιλείου
Κωνσταντίνα
Παπαγεωργακοπούλου
Ειρήνη
Παπαγεωργίου
Γιώργος
εκπαιδευτικός
Παπαγεωργίου
Νατάσσα
ηθοποιός
Παπαγεωργίου
Θωμάς
καθηγητής ΤΕΙ
Παπαγεωργίου
Φάνης
οικονομολόγος
Παπαγεωργίου
Αχιλλέας
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Παπαγεωργίου
Αλέξανδρος
φοιτητής
Παπαγεωργίου
Αντιγόνη
φοιτήτρια
Παπαγεωργίου
Έλσα
Παπαγεωργίου
Δημήτρης
Παπαγεωργίου
Άννα
Παπαγεωργίου
Θωμάς
Παπαγεωργίου
Βασίλης
Παπαγεωργίου
Διονυσία
Παπαγιαννάκης
Μιχάλης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Παπαγιάννης
Λάζαρος
ιδιωτικός υπάλληλος
Παπαγιάννης
Λάζαρος
ιδιωτικός υπάλληλος
Παπαγκίκα
Κατερίνα
γιατρός
Παπαδάκη
Χαρά
εκπαιδευτικός
Παπαδάκη
Κωνσταντίνα - Ελένη
φοιτήτρια
Παπαδάκη
Χρυσή
φοιτήτρια
Παπαδάκης
Κώστας
δικηγόρος
Παπαδάκης
Ιωάννης
ιδιωτικός υπάλληλος
Παπαδάκης
Γιάννης
μηχανικός μεταλλείων
Παπαδάκης
Βασίλης
φοιτητής
Παπαδάκης
Μανώλης
Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος
Δημοσθένης
μεταπτυχιακός φοιτητής-Νεολαία ΣΥΝ
Παπαδημάτου
Ειρήνη
ηθοποιός
Παπαδημητράτος
Μάκης
ηθοποιός - σκηνοθέτης
Παπαδημητρίου
Δημήτρης
κεραμίστας
Παπαδημητρίου
Ελένη
μαθήτρια
Παπαδημητρίου
Γεώργιος
Παπαδημοπούλου
Κατερίνα
φοιτήτρια
Παπαδοκωστόπουλος
Άρης
λιμενεργάτης
Παπαδομαρκάκη
Σοφία
φοιτήτρια
Παπαδόπουλος
Ιωάννης
καθηγητής ΤΕΙ
Παπαδόπουλος
Αντώνης
άνεργος
Παπαδόπουλος
Γιώργος
άνεργος
Παπαδόπουλος
Σπύρος
δημοσιογράφος
Παπαδόπουλος
Γιάννης
δημόσιος υπάλληλος
Παπαδόπουλος
Ηρακλής
ιδιωτικός υπάλληλος
Παπαδόπουλος
Χριστόφορος
ΚΠΕ ΣΥΝ
Παπαδόπουλος
Περίχαρος
φοιτητής
Παπαδόπουλος
Γιώργος
φοιτητής
Παπαδόπουλος
Παναγιώτης
Παπαδοπούλου
Μαρία
άνεργη
Παπαδοπούλου
Μαρία
πανεπιστημιακός
Παπαδοπούλου
Σοφία
συμβασιούχος
Παπαδοπούλου
Έλενα
φιλόλογος
Παπαδοπούλου
Ναυσικά
φοιτήτρια
Παπαδοπούλου
Μαριάνθη
φοιτήτρια
Παπαδοπούλου
Μαρία
χημικός
Παπαδοπούλου
Κική
Παπαδοπούλου
Άντα
Παπαδοπούλου
Λουκία
Παπαδοπούλου
Μαργαρίτα
Παπαδοπούλου
Ε.
Παπαζαφείρης
Θανάσης
ιδιωτικός υπάλληλος
Παπαζαχαρίου
Αντώνης
φοιτητής
Παπάζογλου
Αγγελική
κοινωνιολόγος
Παπάζογλου
Αβραάμ
Παπαθανάσης
Λευτέρης
εκπαιδευτικός
Παπαθανασίου
Βαλεντίνα
εκπαιδευτικός
Παπαθανασίου
Εύη
φοιτήτρια
Παπαθανασίου
Σοφία
Παπαϊάννου
Ελένη
ιδιωτικός υπάλληλος
Παπαϊωάννου
Πέννυ
Παπαϊωάννου
Παναγιώτης
Παπακανάτη
Μυρσίνη
φοιτήτρια
Παπακωνσταντίνου
Δημήτρης
φοιτητής
Παπακωνσταντοπούλου
Αναστασία
εργαζόμενη Βοήθεια στο Σπίτι
Παπακώστας
Γιάννης
Παπαλάμπρου
Αντώνης
Παπαλιάκου
Νάγια
Παπαλουκά
Γεωργία
Παπαμιχαήλ
Γιώργος
μαθηματικός
Παπαναστασίου
Στυλιανός
φοιτητής
Παπαναστασίου
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Παπανδρεοπούλου
Ευαγγελία
εκπαιδευτικός
Παπανδρέου
Λένα
δημοσιογράφος
Παπανδρέου
Εύα
Παπανικολάου
Σπύρος
γιατρός
Παπανικολάου
Κώστας
δικηγόρος - συγγραφέας
Παπανικολάου
Κώστας
λογιστής
Παπανικολάου
Βασίλης
φοιτητής
Παπανικολάου
Ζωή
φοιτήτρια
Παπανικολάου
Δάφνη
φοιτήτρια
Παπανικολάου
Ιωάννα
Παπανικολάου
Παπανικολόπουλος
Δημήτρης
υποψήφιος διδάκτωρ
Παπανίκος
Διονύσης
Παπανίκος
Βαγγέλης
Παπαντωνίου
Κώστας
φοιτητής
Παπαντωνίου
Ελένη
φοιτήτρια
Παπαντωνίου
Δήμητρα
φοιτήτρια
Παπαοδυσσέας
Φώτης
φοιτητής
Παπαπαναγιωτάκη
Αδαμαντία
δικηγόρος
Παπαπαναγιώτου
Γιώργος
Παπαποστόλου
Ανδρομάχη
Παπαρούση
Μαρία
πανεπιστημιακός
Παπαρούσσου
Άννα
δικηγόρος
Παπασημάκη
Κατερίνα
εκπαιδευτικός
Παπασημάκη
Άννα
σχεδιάστρια
Παπασημάκης
Θοδωρής
μηχανικός
Παπασπύρου
Μαρία
Παπασταύρου
Ερωφίλη
φοιτήτρια
Παπαστεργίου
Βασίλης
δικηγόρος
Παπαστεργίου
Μυρτώ
φοιτήτρια
Παπαστεργίου
Σταμάτης
Παπαστεφάνου
Υβόνη
ψυχολόγος
Παπαστογιαννούδης
Γιώργος
Παπαστράτος
Βαγγέλης
συγγενής κρατούμενου-συνταξιούχος
Παπαστράτου
Σταυρούλα
μητέρα κρατούμενου-συνταξιούχος
Παπατόλη
Χριστίνα
υπάλληλος
Παπατριανταφύλλου
Γιάννης
Παπαχατζής
Βασίλειος
Παπαχρήστος
Φάνης
άνεργος
Παπαχρήστου
Ελένη
Παπίδας
Παναγιώτης
γραφίστας
Παπουλής
Κώστας
εκπαιδευτικός
Παπουτσάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Παππά
Αγγελική
κοινωνιολόγος
Παππά
Αρτεμισία
φοιτήτρια
Παππά
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Παππά
Κρινιώ
φοιτήτρια
Παππά
Ξανθή
φοιτήτρια
Παππά
Σοφία
Παππά
Δωροθέα
Παππάς
Ορέστης
φοιτητής
Πάππας
Δημήτριος
εκπαιδευτικός
Παραγυιού
Άννα
Παραδομενάκη
Παυλίνα
φιλόλογος
Παραμανά
Θεοδώρα
Παραπονιάρη
Θεοδώρα
Παραπονιάρης
Κώστας
Παρασκάκη
Κάλια
ψυχολόγος
Παρασκευά
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Παρασκευαΐδης
Θεόδουλος
Παρασκευόπουλος
Ιωάννης
Οικολόγοι Πράσινοι
Παρασκευόπουλος
Νικήτας
φοιτητής
Παρασκευοπούλου
Σπυριδούλα
φοιτήτρια
Παρασκευοπούλου
Ηλιάνα
φοιτήτρια
Παρασκευοπούλου
Μαρία
φοιτήτρια
Παρτσαλάκη
Κατερίνα
συνταξιούχος, φίλη κρατούμενου
Πασαλίδου
Ισιδώρα
Πασαράνης
Γαληνός
φοιτητής
Πασπαρδάνης
Αλέξης
φοιτητής
Πασχάλη
Μαρία
Πασχάλης
Δημήτρης
Πασχαλίδης
Δημήτρης
φοιτητής
Πάσχος
Γιώργος
φοιτητής
Παταβούκας
Γιώργος
φοιτητής
Πατεράκη
Ρούλα
ηθοποιός - σκηνοθέτις
Πατεράκη
Μαριλένα
φοιτήτρια
Πατερινού
Παναγιώτα
εκπαιδευτικός
Πάτης
Χρήστος
οφθαλμίατρος
Πατρίκιος
Γιώργος
πανεπιστημιακός
Πατρινού
Ειρήνη
Πατσικός
Αλέξανδρος
φοιτητής
Πάτσο
Αναστασία
Πατσού
Άννα
κοινωνιολόγος
Πατσούρα
Γεωργία
Πατσούρης
Βασίλης
Παυλάκη
Ελένη
φοιτήτρια
Παυλάκης
Στέφανος
Παυλίδης
Παύλος
άνεργος
Παυλίδης
Παύλος
μουσικός
Παυλίδης
Σάββας - Αλέξανδρος
Παυλίδου
Θεοδώρα
Παύλου
Μίλτος
Διευθυντής – Εθνικό Παρατηρητήριο του Ρατσισμού & της Ξενοφοβίας
Παχούλη
Ευαγγελία
φοιτήτρια
Πελαντάκης
Βασίλης
ιδιωτικός υπάλληλος
Πενταράκη
Μαρία
καθηγήτρια ΤΕΙ
Πεπέ
Λίντα
ελεύθερη επαγγελματίας
Πεπές
Ζώης
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Περγκιόκα
Ρενάτο
οικοδόμος
Περδικομάτης
Δημήτρης
μηχανικός
Περζικάρη
Αλίκη
φοιτήτρια
Περήφανος
Ιωάννης
μουσικός
Περικλέους
Άγγελος
Περιστέρη
Ευαγγελία
φοιτήτρια
Περπατάρης
Δημήτρης
δικηγόρος-εργατολόγος
Πεσλή
Μαρία
Πετιμεζάς
Δημήτρης
προγραμματιστής Η/Υ
Πετούση
Κ.
ηθοποιός
Πέτρακας
Γιώργος
Πετράκη
Κατερίνα
λογίστρια
Πετράκη
Ζωή
φοιτήτρια
Πετράκος
Κώστας
Πετράκου
Αναστασία
φοιτήτρια
Πετραλιά
Φανή
δημοσιογράφος
Πετρίδη
Λίζα
Πετριτσόπουλος
Αλέξανδρος
δικηγόρος
Πετρόπουλος
Ανδρέας
φοιτητής
Πετροπούλου
Αγγελική
φοιτήτρια
Πετροπούλου
Χαρά
Πέτρου
Κώστας
Πέτρου
Κώστας
Πετρουλάκη
Μαρία
δημόσιος υπάλληλος
Πέτσας
Γιάννης
φοιτητής
Πιάντακα
Άννα
Πικούλιας
Δημήτρης
καλλιτέχνης
Πιλάλης
Χρήστος
ΚΠΕ ΣΥΝ
Πινακούδης
Ιωάννης
φοιτητής
Πινακούλας
Γιώργος
φιλόλογος
Πιπεράς
Βασίλης
εκπαιδευτικός
Πιτούλη
Χριστίνα
φοιτήτρια
Πιτσικούλης
Αντώνης
αρχαιολόγος
Πίττακα
Μάγδα
Πλαγιανάκου
Ρένα
εκπαιδευτικός
Πλακιά
Σπυριδούλα
μεταπτυχιακή φοιτήτρια
Πλαπούτα - Παπαπέτρου
Ελένη
Πλατανιώτου
Ντόνα
Πλατανιώτου
Έφη
Πλατής
Δημήτρης
Πλεμμένος
Γιώργος
Πλουμπίδης
Γιώργος
ιδιωτικός υπάλληλος
Πλώτος
Δημήτρης
φοιτητής
Πολίτη
Τζίνα
πανεπιστημιακός
Πολίτη
Βίλλυ
φοιτήτρια
Πολίτη
Νώρια
Πολίτης
Νικόλας
λογοθεραπευτής
Πολίτης
Τάκης
πανεπιστημιακός - γραμματέας ΠΟΣΔΕΠ
Πολίτης
Κώστας
προπονητής
Πολίτου
Ζωή
φοιτήτρια
Πολυδώρου
Μαρία
Πολύζος
Νίκος
φοιτητής
Πολύζου
Λυδία
φοιτήτρια
Πολύζου
Μαρίνα
φοιτήτρια
Πολυζωγοπούλου
Νίκη
Πολυζωγοπούλου
Σοφία
Πολυκρέτη
Μαρία
φοιτήτρια
Πολυμέρου
Ιωάννα
Πολυχρονόπουλος
Βασίλειος
ιδιωτικός υπάλληλος
Πολυχρονόπουλος
Ηλίας
Πόρρου
Ιωάννα
δημόσια υπάλληλος
Πορφύρη
Αικατερίνη - Μαρία
φοιτήτρια
Ποταμιανάκη
Μαρία
Ποταμίτης
Διονύσης
ηθοποιός
Ποτήρη
Ματίνα
Ποτήρη
Θεανώ
Πουλή
Ειρήνη
φοιτήτρια
Πουλή
Αθηνά
φοιτήτρια
Πουλιάση
Νίκη
δημοσιογράφος
Πουλίδα
Σοφιάννα
φοιτήτρια
Πούλιος
Ελευθέριος
Πουλίου
Κατερίνα
γραφίστρια
Πουλίου
Αθηνά
δημοσιογράφος
Πούλος
Ευάγγελος
φοιτητής
Πούλου
Ματίνα
δικηγόρος
Πουρή
Παναγιώτα
Πουρίκη
Ιωάννα
μαθήτρια
Πουρνάρα
Ρένια
φοιτήτρια
Πούτου
Άννα
Πράππα
Δήμητρα
κοινωνιολόγος
Πριάκινα
Ναταλία
γιατρός
Πρίντζου
Τάνια
κοινωνική λειτουργός
Πρίφτης
Παύλος
μαθητής
Προβατά
Χριστίνα
ιδιωτική υπάλληλος
Προβατά
Τέτα
Προβατάς
Γιώργος
Προβατάς
Φώτης
Προλιμά
Ειρήνη
λογίστρια
Προμπονά
Μαρία
άνεργη
Προύπη
Μ.
μηχανικός
Προυσανίδου
Ελένη
ιδιωτική υπάλληλος
Πρωίμου
Αγγελική
ηθοποιός
Πρωτόπαπας
Σπυρίδων
Πρωτούλη
Έρση
φοιτήτρια
Πυλαρινός
Ηρακλής
εκπαιδευτικός
Πυρίνης
Χρήστος
ιδιωτικός υπάλληλος
Πυροβολισιάνου
Μάρα
Πυροκάκου
Κάλλη
μουσικοθεραπεύτρια
Ραγκούση
Εμμανουέλα
φοιτήτρια
Ραγκούσης
Ευθύμιος
φοιτητής
Ραγονταρίδης
Β.
Ραδοτίνοβα
Σίλβια
Ραιδεστινού
Χριστίνα
φοιτήτρια
Ράικος
Δημήτρης
Ράλλη
Ευδοκία
Ραμμόπουλος
Χρήστος
Ραμμοπούλου
Μυρτώ
Ράπτης
Δημήτρης
εκπαιδευτικός
Ράπτης
Θεοφάνης
ελεύθερος επαγγελματίας
Ρασιδάκη
Μαριλένα
Ρασσιδάκη
Μαριλένα
Ραυτόπουλος
Αριστείδης
μαθηματκός - μηχανικός
Ραυτοπούλου
Παγώνα
νοικοκυρά
Ράφτη
Ελένη
φοιτήτρια
Ρέβα
Μελανία
Ρέβελα
Κατερίνα
Ρεΐσογλου
Κατερίνα
Ρεκούμη
Χριστίνα
φοιτήτρια
Ρεμεδιάκη
Ιωάννα
Ρέμπελος
Παναγιώτης
φοιτητής
Ρέντζου
Μαριάννα
αρχιτέκτονας
Ρήγα
Αρκαδία
γεωπόνος
Ρήγα
Κατερίνα
εκπαιδευτικός
Ρήγα
Ουρανία
ιδιωτική υπάλληλος
Ρήγας
Αντώνης
Ρηγόπουλος
Νικόλαος
Ριζάκη
Χριστίνα
φοιτήτρια
Ρίζος
Νίκος
Ρογκούσης
Παναγιώτης
Ροζάκη
Σοφία
Ροζάκης
Αντώνης
Ρόζος
Απελλής
δημοτικός υπάλληλος
Ρολχόιζερ
Άχιμ
δικηγόρος
Ρομπόλα
Αθήνα
άνεργη
Ρομπότη
Πηνελόπη
Ρόρου
Βέρα
φοιτήτρια
Ρόρρης
Γιώργος
ζωγράφος
Ρουβόλη
Δήμητρα
εκπαιδευτικός
Ρούκο
Έμα
μαθήτρια
Ρουμελιώτης
Νίκος
Ρουμελιώτης
Νίκος
Ρουμπά
Σταματία
Ρουμπής
Αθανάσιος
Ρουσόπουλος
Τάσος
φοιτητής
Ρουσσάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Ρουσσάκης
Πολυχρόνης
πολιτικός μηχανικός
Ρούσσος
Χρήστος
μαθητής
Ρούσσου
Μαριλένα
ηθοποιός
Ρωμανού
Δήμητρα
Ρώνας
Ευάγγελος
εκπαιδευτικός
Σααβέδρα
Σοφία
φοιτήτρια
Σαββάκος
Παναγιώτης
Φοιτητής
Σαββίδη
Αντωνία
άνεργη
Σαββινίδου
Σελήνη
δημοσιογράφος
Σαββινόπουλος
Αλκιβιάδης
Σαββόπουλος
Διονύσης
συνθέτης
Σαββοπούλου
Εύα
δικηγόρος
Σαΐντ
Αμάνη
φοιτήτρια
Σαϊτακάκη
Αναστασία
φοιτήτρια
Σακαλή
Θωμαΐς
Σακελλαρίου
Μάρθα
οικιακά
Σακελλαρόπουλος
Νικόλαος
φοιτητής
Σακούτης
Γρηγόρης
Σαλιάρη
Στέλλα
φοιτήτρια
Σαλμά
Πόπη
Σαλταπίδας
Δημήτρης
άνεργος
Σαμαρά
Μαριάννα
φιλόλογος
Σαμαρά
Γιουλίκα
φοιτήτρια
Σαμαρά
Κατερίνα
φοιτήτρια
Σαμαρά
Ανθή
ψυχολόγος
Σαμαράς
Αλέκος
κτηνίατρος
Σάμαρης
Μ.
ηχολήπτης
Σαμαρίνης
Πασχάλης
αρχιτέκτονας
Σαμικού
Έρη
φοιτήτρια
Σάμιος
Παναγιώτης
εκπαιδευτικός
Σάμιος
Γεώργιος
Σαμίου
Σταυρούλα
Σαμοΐλη
Σταυρούλα
φοιτήτρια
Σαμουίδου
Καλλιρόη
οικονομολόγος
Σαμπανίκου
Χριστίνα
ηθοποιός
Σανούλης
Νίκος
φοιτητής
Σανταμούρης
Πέτρος
φοιτητής
Σάντμπεργκ
Σέργιος
Σαπκίδη
Όλγα
Σαπουνά
Στυλιανή
φοιτήτρια
Σαπουνάς
Γιώργος
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Σαπρανίδης
Νίκος
Σαραντής
Τάσος
δημοσιογράφος
Σάρδης
Αντώνης
Σαρηγιάννης
Μαρίνος
ιστορικός
Σαρίδου
Δανάη
Σαρλής
Κωνσταντίνος
ιδιωτικός υπάλληλος
Σαρρηγιαννίδου
Γεωργία
εκπαιδευτικός
Σαρρής
Νικόλαος
φοιτητής
Σαρρής
Θάνος
φοιτητής
Σβόλης
Κώστας
Σβώλη
Κωνσταντίνα
ιδιωτική υπάλληλος
Σγουρίδου
Ελένη
Σγουρομάλλης
Παναγιώτης
Σγουρός
Γιώργος
φωτογράφος
Σελλά
Όλγα
δημοσιογράφος
Σεραφείμ
Αγγελική
δικηγόρος
Σεραφειμίδης
Κυριάκος
οικοδόμος
Σεραφειμίδης
Μιχάλης
Σεράφης
Δημήτρης
δημόσιος υπάλληλος
Σεργιόπουλος
Ηλίας
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Σερεμέτης
Δημήτρης
γιατρός
Σερεμέτης
Δημήτρης
πανεπιστημιακός
Σεριάτος
Άγγελος
φοιτητής
Σερμπέτης
Σέργιος
δικηγόρος
Σερντεδάκις
Νίκος
πανεπιστημιακός
Σερογιαννόπουλος
Γιάννης
Σέχου
Μίκελ
Σία
Νικολέτα - Μαρία
Σιαβέλης
Παναγιώτης
φυσικοθεραπευτής
Σιάμα
Μαρίνα
φοιτήτρια
Σιάτιτσα
Ήλια
δικηγόρος
Σιάχου
Αναστασία
φοιτήτρια
Σιγαλός
Νίκος
δικηγόρος
Σιγήρη
Ειρήνη
Σιδεράτος
Κώστας
επαγγελματίας
Σιδέρης
Ευάγγελος
ιδιωτικός υπάλληλος
Σιδέρης
Νώντας
Σιδερίδου
Βίκυ
Σιδηρόπουλος
Κωνσταντίνος
Σιδηροπούλου
Ιωάννα
φοιτήτρια
Σιέμπης
Αριστοτέλης
φοιτητής
Σιμήρης
Δημήτριος
φοιτητής
Σιμόγκο
Αθηνά
δικηγόρος
Σιμόπουλος
Αλέξανδρος
φοιτητής
Σίμος
Χρήστος
υποψήφιος διδάκτωρ
Σίμου
Έμιλη
Σίμου
Μαρία
Σίνα
Ντάριελ
νομικός
Σινάσης
Χάρης
Σίντρου
Ελευθερία
κοινωνική λειτουργός
Σιούλα - Γεωργουλέα
Ισμήνη
φοιτήτρια
Σιούλας
Άγγελος
εκπαιδευτικός
Σιούλας
Παναγιώτης
φοιτητής
Σιούφος
Γιώργος
μεταπτυχιακός φοιτητής
Σιπητάνου
Λίνα
μεταφράστρια
Σιριγώτη
Αικατερίνη
Σιώκος - Μητρόπουλος
Παναγιώτης
φοιτητής
Σιώτος
Μ.
φοιτητής
Σκαλκώτας
Νίκος
Σκανδάμης
Θέμος
μουσικός
Σκαρδάλη
Μοσχούλα
Σκαρλάτος
Στάθης
φοιτητής
Σκάρπος
Θεοφάνης
ηχολήπτης
Σκεοφύλαξ
Βασιλική
φοιτήτρια
Σκιά
Κατερίνα
φοιτήτρια
Σκιάνης
Γιώργος
Σκινάτσας
Γιώργος
δημοσιογράφος
Σκιράνι
Πάολο
Σκλάβος
Δημήτρης
εκπαιδευτικός
Σκόνδρας
Κώστας
Σκουλαρίκη
Αθηνα
Σκουλαρίκος
Γιάννης
Σκούπα
Μαρία
ηθοποιός - θεατρολόγος
Σκουρογιάνη
Μαρίνα
φοιτήτρια
Σκούρτας
Χρήστος
Σκουρτέλη
Μιτσούκο
ιδιωτικός υπάλληλος
Σκουτέρη
Μάχη
φωτογράφος
Σκούφογλου
Μάνος
άνεργος
Σκούφος
Δημήτρης
φοιτητής
Σκριμιζέα
Ειρήνη
φοιτήτρια
Σκυφτούλη
Χρυσούλα
τραπεζικός υπάλληλος
Σμυρλής
Γιώργος
μηχανολόγος μηχανικός
Σμυρναίος
Γιώργος
επίτιμος πρόεδρος Εφετών Αθηνών
Σμυρνιού
Μάγδα
Σόγκας
Ευγένιος
Σολδάτου
Γεωργία
διορθώτρια κειμένων
Σολέα
Χρυστάλλα
εκπαιδευτικός
Σόλια
Κωνσταντία
φοιτήτρια
Σορβατζιώτη
Δήμητρα
δικηγόρος
Σορβατζιώτης
Σπύρος
δικηγόρος
Σουκερλής
Στέλιος
Σουλάνης
Κώστας
Σουλαντίκα
Ελένη
νηπιαγωγός
Σουλιώτη
Κωνσταντίνα
μαθήτρια
Σουλιώτης
Νίκος
κοινωνιολόγος
Σουλιώτης
Αριστείδης
μαθητής
Σουλτάνης
Στάθης
φοιτητής
Σουμέλη
Βαγγελιώ
Σούρλας
Απόστολος
εκπαιδευτικός
Σουσούνης
Μάριος
φοιτητής
Σουφλιά
Ουρανία
φοιτήτρια
Σοφιανόπουλος
Θεοφάνης
φοιτητής
Σοφιανοπούλου
Μ.
συνταξιούχος
Σοφιανοπούλου
Βάσια
φοιτήτρια
Σοφιανοπούλου
Ανδρονίκη
φοιτήτρια
Σοφιανοπούλου
Ζωή
φοιτήτρια
Σοφιανού
Ειρήνη
αρχαιολόγος
Σοφίου
Άρτεμις
Σοφοκλέους
Μαριλένα
Σοφολόγη
Φανή
Σοφός
Πάρης
Σοφού
Αναστασία
Σπανομανώλης
Σίφης
Σπανός
Αλέξανδρος
φοιτητής
Σπανού
Ισαβέλλα
φοιτήτρια
Σπανού
Μαργενία
φοιτήτρια
Σπανούδη
Ελένη
Σπανούδη
Ιωάννα
Σπαρτάλη
Παντελία
ιδιωτική υπάλληλος
Σπηλιοπούλου
Μάγδα
Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ
Σπηλιώτη
Ξένια
μαθητής
Σπηλιωτόπουλος
Λάμπρος
Σπηλιωτοπούλου
Αφροδίτη
φοιτήτρια
Σπίγγος
Μιχάλης
Σπιθούρης
Βασίλης
άνεργος
Σπινάσας
Ηλίας
φοιτητής
Σπίνου
Βασιλική
υπάλληλος
Σπορίτης
Αντώνης
Σπουρδαλάκης
Άρης
μαθητής
Σπουρδαλάκης
Μιχάλης
πανεπιστημιακός
Σπυράκης
Μανώλης
φυσικός
Σπυράτου
Βιργινία
εκπαιδευτικός
Σπυριδωνάκος
Γρηγόρης
λογιστής
Σπύρου
Σπύρος
άνεργος
Σπύρου
Οδυσσέας
ιδιωτικός υπάλληλος
Σπύρου
Ρούλα
Φοιτήτρια
Σπύρου
Σταμάτης
Σπύρου
Μιλτιάδης
Στάθης
Μιχάλης
Σταθόπουλος
Γιάννης
αρχιτέκτονας
Σταθόπουλος
Γρηγόρης
Σταθοπούλου
Αθανασία
δικηγόρος
Σταθοπούλου
Μαντώ
φοιτήτρια
Σταθοπούλου
Παναγιώτα
Σταθούλης
Γιώργος
Σταθουλόπουλος
Βασίλης
δημόσιος υπάλληλος
Στάικο
Νεντέβ
μαθητής
Σταματάκης
Νικηφόρος
Σταματέλου
Σοφία
φοιτήτρια
Σταματέλου
Μαρία
Σταμάτη
Βικτώρια
Σταματίου
Γιώργος
Σταματοπούλου
Μαίρη
ιδιωτική υπάλληλος
Σταμοκώστας
Χρήστος
Σταμοπουλή
Κατερίνα
ιδιωτικός υπάλληλος
Στάμος
Κωνσταντίνος
Στάμου
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Σταμούλη
Χριστίνα
φοιτήτρια
Σταμούλη
Νεκταρία
Σταντσίδου
Α.
φοιτήτρια
Στασινός
Κώστας
μηχανικός
Στασινού
Ελένη
φοιτήτρια
Σταύρακα
Έρρικα
Σταυρακάκης
Χρήστος
φοιτητής
Σταυρίδης
Σταύρος
πανεπιστημιακός
Σταυρίδης
Κώστας
οικοδόμος
Σταυρινός
Γιώργος
Σταυρόπουλος
Σταύρος
ιδιωτικός υπάλληλος
Σταυρόπουλος
Στάθης
σκιτσογράφος
Σταυρόπουλος
Γιάννης
Σταυροπούλου
Χαρά
ιδιωτική υπάλληλος
Σταυροπούλου
Γεωργία
φοιτήτρια
Σταυροπούλου
Ευγενία
Στάψου
Βάλια
Στενού
Μυρτώ
φοιτήτρια
Στεντούμη
Ιωάννα
ασκούμενη δικηγόρος
Στεντούμη
Ιωάννα
δικηγόρος
Στεργιόπουλος
Δημήτρης
φοιτητής
Στεργιοπούλου
Νατάσα
φοιτήτρια
Στεργίου
Μαρία
φοιτήτρια
Στεργίου
Αντωνία
φοιτήτρια
Στεργιούδη
Όλγα
Στέργου
Κυριακή
Στεφανάκη
Μαρία
εκπαιδευτικός
Στεφανάκη
Μαρία
υπάλληλος
Στεφανίδη
Αλεξάνδρα
εκπαιδευτικός
Στεφόπουλος
Σπύρος
Στέφου
Όλγα
φοιτήτρια
Στίγκα
Σοφία
Στουκάβου
Αθηνά
Στούμπα
Βαλεντίνα
φοιτήτρια
Στούρη
Ιωάννα
φοιτήτρια
Στούρης
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Στρατάκη
Βίκυ
Στρατάκος
Ιωάννης
φοιτητής
Στρατής
Μύρων
μουσικός
Στρατός
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Στρογγύλης
Αναστάσιος
ιδιωτικός υπάλληλος
Στυλιανίδη
Χριστίνα
φοιτήτρια
Συγγελάκης
Μάνος
φοιτητής
Συδύκος
Ζαννής
Συκολογιαννάκη
Μαρία
Συραφάκη
Αγαθή
Συριοπούλου
Λίλιαν
εκπαιδευτικός
Συρμαλένιος
Φαίδωνας
Συρμποπούλου
Ηρώ
Σφαιροπούλου
Αθηνά
εκπαιδευτικός
Σφακιωτάκη
Ειρήνη
φοιτήτρια
Σφηνιάς
Γιώργης
ελεύθερος επαγγελματίας
Σχίζας
Παναγιώτης
βιβλιοθηκονόμος - κοινωνιολόγος
Σχινάς - Παπαδόπουλος
Ιάσων
φοιτητής
Σώκου
Μαρία
Σώρου
Ευφροσύνη
εκπαιδευτικός
Σωτήρης
Στέλιος
Σωτηριάδου
Τασία
συνταξιούχος
Σωτηροπούλου
Χριστίνα
φοιτήτρια
Σωτηροπούλου
Χριστίνα
ψυχολόγος
Σωτηροπούλου
Στέλλα
Σωφρονά
Έφη
νηπιαγωγός
Σωφρονά
Σταυρούλα
συνταξιούχος
Σωφρονάς
Κωνσταντίνος
Σωφρονίου
Σωφρόνης
ψυχολόγος
Ταγκαλάκη
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Ταγκαλάκης
Άκης
μηχανικός
Τάκης
Δημήτρης
Τάκου
Ελένη
φοιτήτρια
Ταλαίπωρος
Δημήτρης
φοιτητής
Ταμβάκης
Απόστολος
υπάλληλος
Ταμουτζίδης
Χαράλαμπος
Ταμπακή
Εύη
εκπαιδευτικός
Ταμπάκης
Δημήτρης
Ταξίδου
Ελένη
Ταράσης
Προδρομος
ψυχολογος
Ταρουδάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Ταρούση
Μαριλένα
φοιτήτρια
Τάσιος
Βαγγέλης
μηχανικός
Τάσιου
Κυριακή
φοιτήτρια
Τάσιου
Γλυκερία
φοιτήτρια
Τάσος
Γιώργος
ιδιωτικός υπάλληλος
Τασούλας
Αναστάσιος
φοιτητής
Τάσση
Κατερίνα
φοιτήτρια
Τασσοπούλου
Ισιδώρα
Τατάρογλου
Τάσος
δημοσιογράφος
Τάτση
Έλενα
φοιτήτρια
Τάτση
Έλλη
Τάτσης
Ορέστης
ιδιωτικός υπάλληλος
Ταυλάκη
Χρυσάνθη
φοιτήτρια
Τελώνη
Δώρα
κοινωνική λειτουργός
Τελώνης
Αθανάσιος
ιδιωτικός υπάλληλος
Τεμουρτζίδης
Δημήτρης
Τερζάκη
Δάφνη
φοιτήτρια
Τερζής
Κώστας
δημοσιογράφος
Τερζιδάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Τερζίδου
Ευθυμία
εκπαιδευτικός
Τερζόγλου
Παναγιώτης
υπάλληλος ΟΣΕ
Τετώρου
Ιωάννα
φοιτήτρια
Τέφα
Μιλένα
μαθητής
Τζαβάρα
Ευθυμία
Τζαβέλλα
Ελισσάβετ
Τζαγκαράκης
Γιώργος
καθηγητής ΤΕΙ
Τζανετής
Νίκος
φοιτητής
Τζανίκης
Αθανάσιος
Τζανόπουλος
Στέργιος
Τζάνος
Αλέξανδρος
άνεργος
Τζαφεράκου
Μαριάνα
δικηγόρος
Τζαχάνη
Κωνσταντίνα
Τζάχου
Ελεάνα
μαθήτρια
Τζεβελέκας
Κώστας
ελεύθερος επαγγελματίας
Τζέκου
Φένια
φοιτήτρια
Τζέσος
Δημήτρης
ιδιωτικός υπάλληλος
Τζήκα
Δανάη
φοιτήτρια
Τζιβελοπούλου
Εσθήρ
φοιτήτρια
Τζιβελοπούλου
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Τζίμα
Ελένη
φοιτήτρια
Τζίμας
Ευθύμιος
Τζιμέας
Δημήτρης
Τζιμουρτά
Εύα
φοιτήτρια
Τζιμουρτά
Εύα
Τζιομάκη
Κλεοπάτρα
κοινωνική λειτουργός
Τζιούτης
Παναγιώτης
ιδιωτικός υπάλληλος
Τζιρτζιλάκη
Ευγενία
σκηνοθέτης
Τζίφα
Γεωργία
φοιτήτρια
Τζογάνη
Αναστασία
Τζουβάλα
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Τζουμάκη
Σπυριδούλα
φοιτήτρια
Τζούμας
Στρατής
φοιτητής
Τζουράς
Ηλίας
γραφίστας
Τζούφλας
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Τζώρτζη
Ευαγγελία
ψυχολόγος
Τζώρτζης
Χρήστος
μουσικός
Τζώρτσου
Ηλέκτρα
μαθήτρια
Τιτόπουλος
Μιχάλης
ηθοποιός
Τιχιράμ
Εντβίρα
Τόλη
Ελένη
Τόλικα
Λουκία-Λιάνα
Τόλλια
Ελευθερία
Τοπούζογλου
Βασίλης
φοιτητής
Τουγκοτσίδης
Παναγιώτης
Τουζής
Αλέξανδρος
ελεύθερος επαγγελματίας
Τουλή
Ζέττα
γραφίστρια
Τουλιάτου
Σμαρώ
κοινωνιολόγος
Τουλούζα
Μαρία
ιδιωτική υπάλληλος
Τούμπανου
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Τουντζάι
Ισμαήλ
φοιτητής
Τουρβάς
Γρηγόριος
φοιτητής
Τουρλή
Ευαγγελία
μητέρα
Τούση
Ευγενία
αρχιτέκτονας
Τούσκα
Ελένη
δικηγόρος
Τούσκα
Μαριάνθη
οικοκυρά
Τούσκας
Αριστείδης
εκπαιδευτικός
Τούσκας
Γιώργος
ηλεκτρονικός
Τούσκας
Κωνσταντίνος
χρυσοχόος
Τούσση
Νίκη
φοιτήτρια
Τραγάκη
Δάφνη
περιβαλλοντολόγος
Τρανταλίδου
Ζωή
Τράτσα
Μάχη
δημοσιογράφος
Τραυλού
Ολυμπία
δικηγόρος
Τρεβέζα
Μαρίνα
φοιτήτρια
Τρέκας
Θανάσης
Τρεκλή
Μαρίκα
Τρευλάκης
Νίκος
φοιτητής
Τριαδάς
Κωνσταντίνος
Τριανταφυλλίδης
Νίκος
σκηνοθέτης
Τριανταφυλλόπουλος
Ηλίας
εκπαιδευτικός
Τριανταφυλλοπούλου
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Τριανταφύλλου
Όλυ
εκπαιδευτικός
Τριανταφύλλου
Ειρήνη
ιδιωτική υπάλληλος
Τριανταφύλλου
Τάσος
ιδιωτικός υπάλληλος
Τριανταφύλλου
Μαρώ
ιστορικός-συγγραφέας
Τριανταφύλλου
Σώτη
συγγραφέας
Τριάντου - Μπρίλη
Άννα
φοιτήτρια
Τρίγκα
Νότα
δημοσιογράφος
Τριγώνη
Μυρτώ
φοιτήτρια
Τρικαλιώτης
Οδυσσέας
Τρίμη
Κατερίνα
ιστορικός
Τρίμης
Δημήτρης
δημοσιογράφος μέλος Δ.Σ ΕΣΗΕΑ
Τριμπόνιας
Βαγγέλης
δικηγόρος
Τρουλλινού
Ηλέκτρα
Τρουμπινός
Νικόλας
φροντιστής
Τρουπή
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Τσάβαλος
Ζήκος
ιπτάμενος Ο.Α.
Τσαβαρή
Φωτεινή
ιδιωτικός υπάλληλος
Τσαγκαράκη
Αντιγόνη
εκπαιδευτικός
Τσαγκαράκης
Γιώργος
καθηγητής ΤΕΙ
Τσαγκρής
Νίκος
δημοσιογράφος
Τσάκα
Τάνια
ιδιωτική υπάλληλος
Τσακανίκα
Πέρσα
καθηγήτρια ΤΕΙ
Τσακιράκη
Θεανώ
Τσακίρης
Αθανάσιος
Δρ Πολιτικής Επιστήμης
Τσακίρης
Κωνσταντίνος
ηχολήπτης
Τσακίρης
Γιώργος
Τσακριού
Βασιλική
φοιτήτρια
Τσαλαπάτης
Θ.
φοιτητής
Τσαλδάκας
Αθανάσιος
Τσάλτα
Μαριλένα
φοιτήτρια
Τσαμουρά
Χριστίνα
δημοσιογράφος
Τσαμπάση
Εύα
Τσάμπουρας
Κώστας
Τσανικίδου
Φωτεινή
Τσαντέ
Δέσποινα
δημοσιογράφος
Τσαντίρης
Θεόδωρος
αγρότης
Τσαντουλής
Δημοσθένης
Τσαούσης
Αναστάσιος
παλιατζής
Τσαούσι
Άννα
μαθήτρια
Τσαουσίδου
Νιόβη
δημόσιος υπάλληλος
Τσαουσίδου
Σοφία
Τσαπακίδου
Αθηνά
Τσαπατσέρης
Πέτρος
Τσαραβόπουλος
Φοίβος
περιβαλλοντολόγος
Τσαρνά
Ερμιόνη
φοιτήτρια
Τσαρνά
Όλγα
φοιτήτρια
Τσαρτσάλη
Χριστιάνα
Φοιτήτρια
Τσάτσας
Θοδωρής
Τσατώβ
Ειρήνη
ηθοποιός
Τσαχάνη
Κωνσταντίνα
Τσαχλή
Μαρία
Τσέκερη
Ασπασία
φοιτήτρια
Τσέκερη
Μαρία
φοιτήτρια
Τσέκερης
Άγγελος
δημοσιογράφος
Τσελεμπής
Τσελέντη
Δανάη
φοιτήτρια
Τσελέντης
Λευτέρης
μαθητής
Τσεμπτσής
Γιώργος
Τσεσμελής
Ηρακλής
Τσιάβος
Σταύρος
Τσιάλτας
Άγγελος
Τσιάλτας
Βασίλης
Τσιάμος
Στέλιος
φοιτητής
Τσιάρας
Κομνηνός
Τσίγικος
Πάνος
αρχιτέκτονας
Τσικαλάκη
Σοφία
φοιτήτρια
Τσιλίκη
Δέσποινα
φοιτήτρια
Τσιλίκης
Δημήτρης
φοιτητής
Τσιλικόχρυσος
Γεώργιος
Τσιμά
Μαρία
Τσιμάρα
Ρούλα
Τσιμητρέας
Γιώργος
Τσιμπόζου
Νίκη
φοιτήτρια
Τσιμπούκας
Δημήτριος
συνταξιούχος
Τσίμπρης
Σπύρος
ελεύθερος επαγγελματίας
Τσινάρης
Παναγιώτης
μηχανουργός
Τσιουμάνη
Ελισάβετ
δικηγόρος
Τσιουμπρής
Γιάννης
φοιτητής
Τσιούτας
Κωνσταντίνος
Τσιούτσιας
Σωτήρης
φοιτητής
Τσίπη
Μαρία
Τσίπηρα
Β.
Τσιπιζίδης
Ηλίας
μαθητής
Τσίπρας
Αλέξης
πρόεδρος ΣΥΝ
Τσιρήμη
Ιωάννα
φοιτήτρια
Τσιριγκούλη
Ελένη
Τσίρου
Μαρία
βρεφονηπιοκόμος
Τσιρώνη
Θεοδώρα
φοιτήτρια
Τσιρώνη
Ματίνα
Τσιτροπούλου
Χρύσα
φοιτήτρια
Τσιτσίρης
Παναγιώτης
εκπαιδευτικός
Τσιώλης
Βασίλης
ιδιωτικός υπάλληλος
Τσιώλης
Βασίλης
οδηγός
Τσιώνης
Θωμάς
Τσόκογλου
Αγγελική
πανεπιστημιακός
Τσολέλα
Μαριάντζελα
φοιτήτρια
Τσουβαλάκης
Θεόδωρος
άεργος
Τσουβαλάκης
Νίκος
Τσουβαλίδου
Όλγα
Τσουβαλίδου
Αθηνά
Τσουκάκης
Αναστάσιος
δημόσιος υπάλληλος
Τσουκαλά
Φιλιώ
ψυχολόγος
Τσουκαλάς
Ιωάννης
ιδιωτικός υπάλληλος
Τσούκαλης
Νίκος
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Τσουλούτη
Γιώτα
πανεπιστημιακός
Τσούμα
Κωνσταντίνα
δικηγόρος
Τσούμα
Ελευθερία
οδοντίατρος
Τσουμάνη
Ειρήνη
Τσουρδαλάκης
Ιωάννης
ελεύθερος επαγγελματίας
Τσούρμα
Μαριλένα
Τσουρουνάκη
Β.
Τσούτσιας
Παναγιώτης
δημοσιογράφος
Τσούτσικας
Δημήτρης
Τσουτσουλίγα
Αικατερίνη
εργαζόμενη
Τσόχατζη
Δέσποινα
αρχαιολόγος
Τσωργούδης
Πέτρος
Τυρέλη
Ελένη
Υφαντής
Τάσος
κοινωνικός λειτουργός
Υφαντής
Θωμάς
πανεπιστημιακός
Υφαντόπουλος
Θανάσης
Φαϊτάκης
Στέλιος
ζωγράφος
Φάκα
Κωνσταντίνα
φοιτήτρια
Φακή
Μαριγώ
Φακής
Κωνσταντίνος
Φακίνου
Ευγενία
συγγραφέας
Φακουρήλη
Σοφία
ιδιωτική υπάλληλος
Φαλάρα
Μαρία
φοιτήτρια
Φαλάρας
Βασίλης
Φαλέκας
Πύρρος
Φαμέγκου
Θεοδώρα
μαθήτρια
Φάμελος
Μανώλης
μουσικός
Φανάρη
Ελευθερία
φοιτήτρια
Φανδρίδης
Ανδρέας
Φανουράκης
Σήφης
αρχιτέκτονας
Φάρκωνα
Μαρκέλλα
φοιτήτρια
Φαρμάκη
Όλγα
τραπεζικός υπάλληλος
Φαρμακίδη–Μάρκου
Μαρίνα
δικηγόρος
Φαρμακίδης-Μάρκου
Κωνσταντίνος
δικηγόρος
Φατούρος
Σταύρος
μαθηματικός
Φαφούτη
Κατερίνα
φοιτήτρια
Φεϊζάι
Ίβα
φοιτήτρια
Φελέκη
Μαριάνθη
έμπορος
Φελέκης
Γιάννης
συνταξιούχος
Φελιμάγκα
Σπυριδούλα
Φένδρος
Βασίλης
ηλεκτρονικός
Φερέτος
Δημήτρης
Φέσσα
Αντιγόνη
ιδιωτική υπάλληλος
Φέστας
Μιχάλης
φοιτητής
Φέφης
Νίκος
εργαζόμενος
Φικάρη
Μαρία
Φικίνης
Εμμανουήλ
Φιλίνη
Άννα
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Φιλιππακόπουλος
Σωτήρης
χημικός μηχανικός
Φιλιππόπουλος
Νίκος
εκπαιδευτικός
Φιλιππόπουλος
Γαβριήλ
Φιλίππου
Αλεξία
φοιτήτρια
Φιλίππου
Μαρία
φοιτήτρια
Φιλίππου
Άννα
Φιλόπουλος
Αλέξιος
Φιοράκη
Σαμάνθα
φοιτήτρια
Φλέσσα
Γιώτα
ασκούμενη δικηγόρος
Φλέσσα
Μαρία
φοιτήτρια
Φλέσσας
Σπυρίδων
φοιτητής
Φλουγκή
Αναστασία
φοιτήτρια
Φλούδα
Ελένη
περιβαλλοντολόγος
Φλουδάς
Κώστας
μηχανικός μεταλλείων
Φλωροπούλου
Ηλέκτρα
δικηγόρος
Φλώρου
Άλκηστη
Φόιερμπαχ
Γκούντρουν
Φόστερ
Ίλια
ιδιωτική υπάλληλος
Φούντα
Ανθή
φοιτήτρια
Φουντουλάκης
Μάρκος
φοιτητής
Φουρίκη
Δ.
Φούρλαρη
Τίνα
Φραγκιάς
Φανούριος
τραπεζικός υπάλληλος
Φράγκος
Αντώνης
ραδιοφωνικός παραγωγός
Φράγκος
Σταύρος
Φράγκου
Δήμητρα
φοιτήτρια
Φράγκου
Βαγγέλης
Φραντζεσκάκη
Μαριάννα
φοιτήτρια
Φραντζολά
Ελένη
διερμηνέας
Φρεζούλη
Ερμιόνη
υπάλληλος
Φρεζούλης
Στέφανος
τυπογράφος
Φρέντζου
Δάφνη
φοιτήτρια
Φρεντζουλάς
Ευθύμης
δικηγόρος
Φυντανίδου
Έλενα
δημοσιογράφος
Φύτρου
Ναταλί
φοιτητής
Φωκά
Εύη
κοινωνική λειτουργός
Φωκά
Εύη
κοινωνική λειτουργός
Φωκέας
Σωτήρης
Φώντα
Κατερίνα
Φωστέρη
Μαρία
επιμελήτρια ανηλίκων
Φωτάκου
Ελένη
δικηγόρος
Φωτεινόπουλος
Στέλιος
φοιτητής
Φώτη
Κατερίνα
φοιτήτρια
Φώτης
Αντώνης
φοιτητής
Φώτης
Ηλίας
φοιτητής
Φωτιάδη
Λυδία
Φωτιάδης
Σταύρος
Φωτόπουλος
Κωνσταντίνος
ιδιωτικός υπάλληλος
Φωτοπούλου
Παναγιώτα
ελεύθερος επαγγελματίας
Χαβαντάς
Μάκης
φοιτητής
Χαβέλα
Καλλιόπη
δημοσιογράφος
Χαβενετίδης
Παύλος
συνταξιούχος
Χάκας
Νίκος
Χαλάτσης
Δημήτρης
εικαστικός
Χαλιακόπουλος
Γρηγόρης
συνδικαλιστής ΟΤΟΕ
Χαλιδιά
Ζωή
ιδιωτική υπάλληλος
Χαλικιάς
Σπύρος
δημοσιογράφος
Χαλκή
Αγγελική
φοιτήτρια
Χαλκής
Απόστολος
φοιτητής
Χαλκιά
Αλεξάνδρα
πανεπιστημιακός
Χαλκιαδάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Χαλκιαδάκη
Μαρία
φοιτήτρια
Χαμηλάκη
Κατερίνα
συμβασιούχος
Χαμπίμπη
Μαρία
Χαμπίπη
Λίλα
δικηγόρος
Χανιωτάκης
Νίκος
πανεπιστημιακός
Χανιωτάκης
Κωνσταντίνος
φοιτητής
Χανιωτάκης
Θωμάς
φοιτητής
Χανιωτάκης
Δημήτρης
Χαντέρης
Μιχάλης
εκπαιδευτικός
Χαραλαμπάκη
Κάτια
ψυχίατρος
Χαραλαμπίδης
Θωμάς
δικηγόρος
Χαραλαμπόπουλος
Νίκος
ιδιωτικός υπάλληλος
Χαραλαμποπούλου
Ευαγγελία
φοιτήτρια
Χαρατόγλου
Μαρία
φοιτήτρια
Χαρδούβελη
Άρτεμις
μαθήτρια
Χαρδούβελης
Ορέστης
μαθητής
Χαρίτος
Πάνος
δημοσιογράφος
Χαρίτος
Δημήτρης
πληροφορικός
Χαρμίδη
Μαρία
Χαρμπά
Βάσω
ιδιωτική υπάλληλος
Χασανάκος
Γιάννης
Χατζάκης
Γιάννης
γιατρός
Χατζάκης
Μανόλης
Χατζάκου
Γεωργία
συνταξιούχος
Χατζαντουριάν
Άραμ
Χατζή
Φλώρα
αρχιτέκτονας
Χατζή
εκπαιδευτικός
Χατζή
Παρασκευή
φοιτήτρια
Χατζηαντωνίου
Κατερίνα
φοιτήτρια
Χατζηγεωργίου
Νίκη
Χατζηγιαννάκης
Εμμανουήλ
φοιτητής
Χατζηγιάννης
Αλέξης
φοιτητής
Χατζηγιάννης
Νάντης
Χατζηδάκη
Δέσποινα
Χατζηδεσπότου
Δάμια
οικιακά
Χατζηδημητρίου
Μάρα
Χατζηδημητρίου
Φαίδων
Χατζηκυριάκου
Κώστας
πανεπιστημιακός
Χατζηκωνσταντίνου
Ευαγγελία
Χατζηλοΐζος
Γιώργος
Χατζηλυμπέρης
Κώστας
Χατζημιχαήλ
Άρης
ιδιωτικός υπάλληλος
Χατζημιχάλη
Ελένη
εκπαιδευτικός
Χατζημιχάλη
Γεωργία
οικιακά
Χατζημιχάλης
Γιάννης
συνταξιούχος
Χατζηνικόλα
Βασιλική
φοιτήτρια
Χατζηνικολάου
Χριστίνα
Χατζηπαναγιώτου
Θράσος
φοιτητής
Χατζηπαναγιώτου
Ελισσάβετ
Χατζηπέτρου
Βέρα
φοιτήτρια
Χατζηστάμου
Στέλα
φοιτήτρια
Χατζηστέρος
Νίκος
Χατζηχαραλάμπους
Γιάννης
φοιτητής
Χατζίδης
Κώστας
Χατζίδου
Αγάπη
ιδιωτική υπάλληλος
Χατζόπουλος
Νίκος
φοιτητής
Χατζοπούλου
Αγγελίνα
δημοσιογράφος
Χατζοπούλου
Ιωάννα
ιδιωτική υπάλληλος
Χατζοπούλου
Ελένη
μηχανολόγος μηχανικός
Χατζοπούλου
Κατερίνα
φοιτήτρια
Χαωτάρη
Μαριάννα
φοιτήτρια
Χειλουδάκης
Σ.
Χειμάρας
Στέφανος
Χειμωνά
Χρυσάνθη
φοιτήτρια
Χειμωνάκης
Γιάννης
φοιτητής
Χεκίμογλου
Αχιλλέας
Χερουβείμ
Σοφία
φοιτήτρια
Χερχελετζής
Θάνος
δημοσιογράφος
Χίλος
Αιμίλιος
μαθητής
Χιονάκη
Ρούλα
οικιακά
Χίτο
Έλβις
μαθητής
Χιωτάκη
Αλίκη
φοιτήτρια
Χιωτάκης
Κώστας
άνεργος
Χιωτέλλη
Γεωργία
Χιώτη
Βασιλική
εκπαιδευτικός
Χλης
Βασίλης
Χλωρού
Αγάπη
φοιτήτρια
Χολέβα
Δανάη
φοιτήτρια
Χολέβη
Ειρήνη
ιστορικός Τέχνης
Χονδροκούκη
Ζαχάρα
συνταξιούχος
Χονδρορίζου
Βέτα
ιδιωτικός υπάλληλος
Χονδρορίζου
Ευτυχία
συνταξιούχος
Χονδρός
Ιωάννης
φοιτητής
Χονδρού - Χαριτάκη
Καστανή
φοιτήτρια
Χόρμπα
Διονυσία
ιδιωτικός υπάλληλος
Χορταρέα
Τιτίκα
φοιτήτρια
Χορταρέας
Χρήστος
Χουβαρδά
Ιωάννα
Χούλιαρη
Ιωάννα
φοιτήτρια
Χούλλης
Γιώργος
φοιτητής
Χούπας
Δημοσθένης
φοιτητής
Χρηστάκου
Σταυρούλα
συνταξιούχος
Χρηστέας
Γιώργος
αθλητής
Χρήστου
Κωνσταντίνος
Χριστάκη
Βασιλική
κοινωνική λειτουργός
Χριστοδουλίδης
Χρήστος
Χριστοδουλόπουλος
Ζάχος
φοιτητής
Χριστοδουλόπουλος
Κωστής
Χριστοδουλόπουλος
Τίμος
Χριστοδούλου
Ευαγγελία
Χριστόπουλος
Βασίλειος
συγγραφέας
Χριστόπουλος
Παναγιώτης
Χριστοπούλου
Ευθυμία
φοιτήτρια
Χρονά
Εύη
Χρονάς
Δημήτρης
Χρονόπουλος
Ηλίας
νεολαία Συνασπισμού
Χρονόπουλος
Σταύρος
Χρυσάνθη
Δράγα
ιδιωτικός υπάλληλος
Χρυσανθόπουλος
Νίκος
Χρυσοβέργης
Γιάννης
δημοσιογράφος
Χρυσολωράς
Νίκος
Χρυσόπουλος
Χρήστος
μεταφραστής
Χρυσοπούλου
Ηλιάνα
ιδιωτική υπάλληλος
Χρυσοπούλου
Ελένη
Χρυσός
Πάρης
Χρυσός
Θανάσης
Χρυσός
Βασίλης
Χρυσοχοΐδης
Αθανάσιος
πολιτικός μηχανικός
Χρυσοχοϊδου
Αναστασία
τραπεζικός
Χωματάς
Κωνσταντίνος
Χωραφιάρης
Πέτρος
Ψαθά
Γεωργία
φοιτήτρια
Ψαλτάκη
Ελένη
Ψαλτάκος
Γρηγόρης
Ψαραδάκη
Ρούλα
ιδιωτική υπάλληλος
Ψαραδάκη
Ηλιάννα
φοιτήτρια
Ψαριανός
Γρηγόρης
βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ
Ψαρρά
Αντα
δημοσιογράφος
Ψιλογιάννη
Ευλαμπία
Ψυλλάκου
Έλενα
Ψυλλέκας
Γιάννης
Ψυχάρη
Παναγιώτα
φοιτήτρια
Ψυχογυιός
Κωνσταντίνος
Ψωμιάδης
Πλούταρχος
Ψωμιάδης
Δημήτριος

ΑΡΧΕΙΟ